Ποιο είναι το χειρότερο μέρος που έχετε επισκεφτεί και γιατί?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

gps vagelis

Member
Μηνύματα
160
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Πιστευω οτι και το χειροτερο μερος για καποιον ισως ειναι το καλυτερο για καποιον αλλον.Αν υπαρχει καλη παρεα διασκεδαζεις και τα ασχημα ενος τοπου αρκει να μην εισαι προκατελειμενος.Για παραδειγμα οταν παλιοτερα περνουσα καλα λογω παρεας και καταστασεων(φοιτητης)στην πολη μου την θεωρουσα super.Τωρα που εχει αλλαξει το σκηνικο(δουλεια,αλλες υποχρεωσεις...)απλα ειναι μια υποφερτη κατασταση.Αλλωστε ενας βασικος λογος που ταξιδευουμε ειναι για να γνωρισουμε ενα μερος ανεξαρτητα αν ειναι ασχημο η οχι.Μπορει στην τελικη αναλυση ενα μερος να μην ειναι εντυπωσιακο ουτε καν πολυ ομορφο αλλα να εχει εντυπωσιακους ανθρωπους.Ολα ειναι σχετικα....
 

thch81

Member
Μηνύματα
92
Likes
70
Από εξωτερικό η Σούσσα στη Τυνησιά. Αδιάφορη πόλη και πολύ βρώμικη! Το ίδιο ισχύει και για το Λίβερπουλ της Αγγλίας.
Όσο αφορά στις ελληνικές πόλεις οι περισσότερες έχουν χάσει το τοπικό τους χρώμα και έχουν γίνει μια φτηνή απομίμιση της Αθήνας. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίον οι περισσότεροι θεωρούν τη Θεσσαλονίκη όμορφη και ερωτική πόλη. Προσωπικά πιστεύω, αν εξαιρέσεις ορισμένα μνημεία και γωνιές της πόλης, είναι 10 φορές χειρότερη από Αθήνα. Κίνηση, τσιμέντο παντού,απαίσιες πολυκατοικίες, αρχιτεκτονικά αδιάφορη, στέρηση πολλών βασικών υποδομών και εκτός των άλλων σύμφωνα με έρευνα της ΕΕ η πιο μολυσμένη πόλη της ΕΕ. Πράγμα το οποίο με στεναχωρεί ως Έλληνα για το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό και οικονομικό κέντρο της πατρίδας μου. Γιάτι αλήθεια ως λαός κάνουμε τα πάντα για να κακοποιούμε αισθητικά τις περισσότερες πόλεις και τα χωριά μας?
 

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Πολύ χάλια η Αγ. Μαρίνα στην Αίγινα. Αρχιτεκτονικά άσχημη, μόνο τουριστικά μαγαζιά και απομιμήσεις αγγλικών πάμπ, ξενοδοχεία άθλια και βαριεστημένοι ντόπιοι. Δράμα τα Σκόπια, το Σαντάνσκι και το Μπάνσκο όπως και κατά τόπους η Αθήνα.
 

rethimno

Member
Μηνύματα
1.770
Likes
1.052
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Χειρότερες αρχιτεκτονικά-πολεοδομικά πόλεις φυσικά οι περισσότερες Ελληνικές, με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Πολλές ξένες είναι λίγο λαβύρινθοι αλλα τουλάχιστον λες ότι έχουν χτιστεί πριν 300 χρόνια. Οι δικές μας που είναι σχετικά καινούργιες δεν δικαολογούνται.

Πιο βρώμικο μέρος, Εντφού - Αίγυπτος. Παντού ψωράλογα με βρώμικα κάρα, περιττώματα ζώων, υπαίθριες αγορές με μύγες να κάνουν πάρτυ... γενικά ένα χάος.

Πιο αφιλόξενοι, οι βούλγαροι σε κάποιες περιοχές.

Χειρότερο αίσθημα "νιώθω παρείσακτος", βουλγαρία επίσης (σε μη τουριστικό σημείο).
συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε davidcas εζησα την απολυτη φρικη στο εντ-φου και κριμα που δεν προλαβα να ακουσω ολη τη ξεναγηση γιατι δεν αντεχα ουτε να αναπνευσω.....οταν το εγραψα μονο στο αναμορφωτηριο δεν με στειλανε.......σεβομαι απολυτα αυτους που περασαν ομορφα αλλα εδω γραφουμε τις προσωπικες μας ιστοριες αλλιως θα καναμε copy-paste και ολα θα ηταν τα ιδια........
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εγω δεν θα σας πω για το χειροτερο μερος,αλλα για το χειροτερο σπιτι σε ενα απο τα πιο ομορφα χωρια της Τηνου την μυρσινη. φυγαμε αρον αρον μιας και το σπιτι που μεναμε ηταν το σπιτι του Δρακουμελ. δεν ειχε αλλαξει τιποτα ουτε βεβαια ειχε καθαριστει κατι απο το 1912!!!!:haha::haha:
 

latinmania

Member
Μηνύματα
54
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό ξανά και ξανά!!!!
Εγώ ως τώρα σε όσα μέρη έχω πάει έχω καλές αναμνήσεις και δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω κάποιο ως το χειρότερο.σίγουρα όμως δεν θα ξαναπήγαινα Βαρκελώνη (έχω πάει ήδη 2 φορές--την πρώτη κιολας με τσίμπησε κοριός στο ξενοδοχείο και νόμιζα ότι είχα παθει αλλεργία απο τα τόσα σπυρακια στο σώμα μου) γιατί τελικά τίποτα δεν με τραβάει σε αυτή την πόλη....Συγνώμη για τους λάτρες αλλά προτιμώ χίλιες φορές την Μαδρίτη!
 

casper

Member
Μηνύματα
13
Likes
2
Δε μου άρεσε απλά..σαν πόλη..μου έβγαζε μια μιζέρια..πολύ άσχημα συναισθήματα.. σε άλλα άτομα της παρέας,όμως άρεσε πολύ..
 

latinmania

Member
Μηνύματα
54
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό ξανά και ξανά!!!!
απλά θα ήθελα να απαντήσω εδώ (γιατι ο αριθμος ποστ μου στο φορουμ δεν επιτρεπει την χρηση π.μ ακομα) στον φιλο-η cakenet οτι το ξενοδοχειο που έμεινα στην Βαρκελώνη και με τσίμπησε κοριος λεγοταν Barcelona Sant Andreu.Το οποίο μου το σύστησαν κιολας να φανταστείς και φαινοταν πραγματικά καθαρό στα πάντα.Προφανώς δεν είχαν κοιτάξει καλά στα κρεβατια τους.

 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.372
Likes
6.871
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
θεωρω υπερβολικό, να απορρίπτεται μια ολόκληρη πόλη από μια κακιά στιγμή που ετυχε σε ενα ξενοδοχείο.
Και τι πόλη!!! Η Βαρκελώνη! Υπάρχουν σίγουρα και άλλα πολλά ξενοδοχεία εκεί που κοιτάνε τα κρεβάτια τους!

Απόψεις διαφορετικές και σεβαστές.

Με τέτοιο σκεπτικό, δεν θα ξαναπατούσα στο Πυθαγόρειο Σάμου οταν μας καταεφαγαν τα κουνουπια στο δωμάτιο το βράδυ, και έπεφταν και κάτι σοβάδες!

εντελώς φιλικά!
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Σαντάνσκι και πάλι Σαντάνσκι. Παρασυρμέμη από γνωστούς που πήγαιναν ημερήσια για φθηνά ρούχα και αθλητικά (μαϊμού όπως κατάλαβα) πήγα κιεγώ σ' αυτη την πόλη της Βουλγαρίας. απογοητεύτηκα οικτρά αν και δεν είχα μεγάλες προσδοκίες. Μιζέρια, Βορειοελλαδίτες σε αγοραστικό παροξυσό, "εμπορικά κέντρα" και μαγαζάκια που θύμιζαν 1950 -1960, κτίρια-εργατικές κατοικίες απομεινάρια του Ανατολικού μπλοκ, αγοραίος έρωτας. ¨ολο το πακετο πολύ καταθλιπτικό. Μπορώ να ζήσω χωρίς το fake lacoste και χωρίς τα nike που άντεξαν 2 μήνες μόνο - χωρίς να αθλούμαι.

Ευχαριστώ δε θα ξαναπάρω. Τάμα το έκανα να μην ξαναβρεθώ ποτέ σ' αυτό το μέρος!!!

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!πέρασα πριν λίγες μέρες ,πηγαίνοντας για σόφια..τι μέρος θέέ μου!!!τι παρακμή!!
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.889
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom