Traveller
Member
Greta η αλήθεια είναι ότι δεν κάθομαι να αναλύω και να εμβαθύνω στα γραπτά σου , αν αυτό σε πειράζει σου ζητώ συγνώμη. Επειδή όμως τα γραπτά μένουν όπως λες, για την ταμπακιέρα δεν μας είπες τίποτε. Καθαρές κουβέντες, το Dubai είναι για σένα η Πάνια των ταξιδίων ναι ή όχι . Αν όχι,σέβομαι την άποψή σου και θα ήθελα να επιχειρηματολογήσεις περί τούτου μπας και βλέπεις κάτι παραπάνω από μένα, γιατί το ξαναγράφω πας να βγάλεις το άσπρο μαύρο συγκρίνεις πολιτισμό και φυσικές καλλονές με υποκουλτούρα... Greta μου το ξαναλέω δεν έχω κανένα πρόβλημα αν σου αρέσει το Dubai αλλά βρε παιδί μου καλό θα ήταν να μας το πεις καθαρά και να μην κρύβεσαι πίσω από τον Albinioni και τον Κούλογλου... Εγραψες και τι δεν έγραψες αλλά μήπως μπερδεύτηκες λιγάκι, το Dubai και ο φασόν τουρισμός που εκπροσωπεί το Dubai είναι το θέμα μας και γιαυτό μούγκα στη στρούγκα... Άσε λοιπόν ήσυχο το Μητροπάνο τις Πυραμίδες και τα μουσεία και πες μας για το θέμα μας, επιχειρήματα και όχι πυροτεχνήματα... Απλά πράγματα θεωρείς αξιόλογο τουριστικό προορισμό το Dubai, σου άρεσε? θα ξαναπήγαινες? Αν ναι γιατί? Μας τα μασάς Greta...
Υ.Γ1 Για την Αμερική εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι δεν κατάλαβες... Θα μου έπεσαν βαριά τα γεμιστά φαίνετε...
Υ.Γ2 Τον Κούλογλου ευχαρίστως στον παραχωρώ μαζί με τα copywrite του και κρατάω για μένα τον Αυγερόπουλο...
Υ.Γ 3 Όσο για το ύφος και το ήθος μου το ξαναλέω για πολλοστή φορά, εγώ δεν χαιδεύω τα αυτιά κανενός εδώ μέσα , ούτε πάω για βουλευτής και κοιτάω να κάνω p.r, έχω γνώμη και την λέω, ούτε βρίζω ούτε προσβάλω, αν εσύ λοιπόν ζητάς στοργή και προδέρμ στον αρχιεπίσκοπο ή στον ερυθρό σταυρό Greta μου...
Υ.Γ1 Για την Αμερική εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι δεν κατάλαβες... Θα μου έπεσαν βαριά τα γεμιστά φαίνετε...
Υ.Γ2 Τον Κούλογλου ευχαρίστως στον παραχωρώ μαζί με τα copywrite του και κρατάω για μένα τον Αυγερόπουλο...
Υ.Γ 3 Όσο για το ύφος και το ήθος μου το ξαναλέω για πολλοστή φορά, εγώ δεν χαιδεύω τα αυτιά κανενός εδώ μέσα , ούτε πάω για βουλευτής και κοιτάω να κάνω p.r, έχω γνώμη και την λέω, ούτε βρίζω ούτε προσβάλω, αν εσύ λοιπόν ζητάς στοργή και προδέρμ στον αρχιεπίσκοπο ή στον ερυθρό σταυρό Greta μου...