dmdoc
Member
Μην το ταλαιπωρείς,πάρε λίγη belladonna,και δεν θα καταλάβεις ΤΙΠΟΤΑ από την διαδρομή3. Με τραίνο μέχρι τη Σκανδιναβία. Αυτό το τελευταίο μου έχει κάτσει, αλλά είναι λίγο κουραστικό και πρέπει να το αποφασίσω!

Μην το ταλαιπωρείς,πάρε λίγη belladonna,και δεν θα καταλάβεις ΤΙΠΟΤΑ από την διαδρομή3. Με τραίνο μέχρι τη Σκανδιναβία. Αυτό το τελευταίο μου έχει κάτσει, αλλά είναι λίγο κουραστικό και πρέπει να το αποφασίσω!

Παίζεις με τον πόνο μου, ε?Πεντε μερες εχεις και θα πας στην Ρωμη; Στην Γερμανια ειναι αυτες τις μερες το MotoGP. Δεν θα πας ε; Κριμα, πηγαινε στην Ρωμη.![]()

Γιατί καλέ τη βασανίζεις έτσι??? Κακιά, ε κακιά!Εγω παιζω με τον πονο σου; Ειλικρινως λυπαμαι που δεν θα ακουσεις τον ηχο των μηχανων, δεν θα δεις τον Ροσι να πανηγυριζει, ουτε θα δεις τις κοντρες στις στροφες.

άστη την κοπέλα και μόλις χαμογέλασε το χειλάκι της!Εγω παιζω με τον πονο σου; Ειλικρινως λυπαμαι που δεν θα ακουσεις τον ηχο των μηχανων, δεν θα δεις τον Ροσι να πανηγυριζει, ουτε θα δεις τις κοντρες στις στροφες.

Πες τα βρε ΡόζαΓιατί καλέ τη βασανίζεις έτσι??? Κακιά, ε κακιά!άστη την κοπέλα και μόλις χαμογέλασε το χειλάκι της!