kitten1
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μόλις γύρισα!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Cuba!
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Οι μήνες προχωρούν..
- ΗΜΕΡΑ 1: Χαϊδελβέργη
- ΗΜΕΡΑ 2: ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ][B]Επίσκεψη στο Κάστρο της πόλης και στην Οδό των Φιλοσόφων[/B
- ΗΜΕΡΑ 3: ΚΟΛΜΑΡ
- ΗΜΕΡΑ 3: ΚΟΛΜΑΡ (2)
- ΗΜΕΡΑ 4: ΚΟΛΜΑΡ- ΡΙΚΕΒΙΡ
- ΗΜΕΡΑ 4: ΚΟΛΜΑΡ- ΡΟΣΧΑΪΜ
- ΗΜΕΡΑ 6: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
- ΗΜΕΡΑ 6: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (2)
- ΗΜΕΡΑ 7: ΟΜΠΕΡΝΑΙ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
- ΗΜΕΡΑ 8: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
- ΗΜΕΡΑ 8: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (2)
Οι μήνες προχωρούν και εμένα με ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα υγείας που μου στερεί τη χρήση του πολυαγαπημένου μου λαπτοπ. Έτσι όμως χάνω την μισή χαρά του ταξιδιού... Δεν θα χαζολογάω με τις ώρες για ξενοδοχεία, εστιατόρια, μουσεία... Δεν πειράζει, κάνουμε κάποιες επιλογές σε ξενοδοχεία, μιλάμε ατελείωτες ώρες με τον καλό μου για να καταλήξουμε σε ξενοδοχεία και να περικόψουμε μετά πόνου καρδίας προορισμούς, γιατί αλλιώς έπρεπε να τρέχουμε σαν τον Βέγγο. Αφήνουμε και την αρχική ιδέα να νοικιάσουμε αμάξι στην Φρανκφούρτη και να το επιστρέψουμε στην Στουτγκάρδη. Σιγά σιγά μας δελεάζουν οι συγκοινωνίες τους και κρατάμε το αμάξι μόνο για το δρόμο του Κρασιού...
Οι μέρες πλησιάζουν... Έχω πολύ δουλειά στο γραφείο, και ταυτόχρονα παρακολουθώ τον καιρό στη Χαϊδελβέργη ,αγοράζω και οδηγό από τη Lonely Planet μόνο για την Αλσατία και τη Λωραίνη (3.5 euros, είναι κεφάλαιο από τον Οδηγό για Γαλλία, αλλά είναι ό.τι μου χρειάζεται, γιατί μπορώ να τον φορτώσω και στο smartphone μου), κάνω λίστα με αυτά που θα κρατάω. Οι βαλίτσες ετοιμάζονται, οι σημειώσεις μαζεύονται και ... Παρασκευή 11/11/2011 (τυχαίο;; ) είμαστε στο Ελ. Βενιζέλος για την πτήση μας προς Φρανκφούρτη!!!
Οι μέρες πλησιάζουν... Έχω πολύ δουλειά στο γραφείο, και ταυτόχρονα παρακολουθώ τον καιρό στη Χαϊδελβέργη ,αγοράζω και οδηγό από τη Lonely Planet μόνο για την Αλσατία και τη Λωραίνη (3.5 euros, είναι κεφάλαιο από τον Οδηγό για Γαλλία, αλλά είναι ό.τι μου χρειάζεται, γιατί μπορώ να τον φορτώσω και στο smartphone μου), κάνω λίστα με αυτά που θα κρατάω. Οι βαλίτσες ετοιμάζονται, οι σημειώσεις μαζεύονται και ... Παρασκευή 11/11/2011 (τυχαίο;; ) είμαστε στο Ελ. Βενιζέλος για την πτήση μας προς Φρανκφούρτη!!!
Attachments
-
24 KB Προβολές: 78
Last edited by a moderator: