Ηνωμένο Βασίλειο Πρωτοχρονιά του 2010 στο Λονδίνο!!

miranta

Member
Μηνύματα
319
Likes
58
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Τι ωραίες φωτο mio ...μπράβο σε ευχαριστούμε ...περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια:roll:
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Γράψτε, γράψτε για Λονδίνο να μαζεύουμε και άλλες πολλές ιδέες και να δω τι θα πρωτοκάνουμε όταν θα είμαστε εκεί!
 

mio gps

Member
Μηνύματα
1.174
Likes
180
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
4/1/2010 Ημέρα 4η
Πρωινό ξύπνημα(οι συνήθειες δεν κόβονται δυστυχώς) , κοιτάω από το παράθυρο και σκέφτομαι ότι και σήμερα ο καιρός θα είναι καλός.
Φτιάχνω καφέ και περιμένω να ξυπνήσουν για να κατεβούμε(ή μάλλον να ανεβούμε) για πρωινό.
9 η ώρα όλη η παρέα βρίσκεται στην αίθουσα πρωινού και στις 10 ακριβώς μπαίνουμε στο σταθμό του μετρο για travelcards. Εκεί καλημερίζω τη «φιλενάδα» μου, μια υπάλληλο η οποία ήθελε να με κάνει βοηθό της, ήταν μια πολύ καλή γυναίκα με την οποία κάναμε τις πλακίτσες μας κάθε πρωί..
Σήμερα το πρόγραμμα έχει Little Venice, όπου για τη βόλτα αυτή έχω πάρει οδηγίες από την Ευαγγελία πριν φύγουμε….οπότε Bakerloo line kai Warwick Avenue Tube station.
Θα κάνω μια παρένθεση για να σχολιάσω τη district line΄Έχω μείνει 2 φορές στη συγκεκριμένη γραμμή(High Street Kensington/Tara Compthorn και φέτος) και έχω να παρατηρήσω ότι έχει πολλές καθυστερήσεις λόγω συντήρησης, οι οποίες δημιουργούν κάποιο πρόβλημα .
Στη Μικρή Βενετία κάνει πολύ κρύο…Βγαίνοντας από το σταθμό, στρίβουμε αριστερά επί της Warwick Avenue και ήδη το κανάλι φαίνεται…Εντυπωσιακά σπίτια με ωραίους μικρούς κήπους διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Στα πάρκινγκ αναπαύονται 12κύλινδρα &8κύλινδρα μοτέρ Ferrari& Porsche επισύροντας επιφωνήματα θαυμασμού από το βλαστάρι μου…
Δεξιά κατεύθυνση και ερχόμαστε παράλληλα με το κανάλι. Το θέαμα είναι πολύ όμορφο αλλά το καλοκαίρι θα είναι ανεπανάληπτο.
ai47.tinypic.com_29vdmr6.jpg

Οι καμινάδες από τα καίκια καπνίζουν όπερ σημαίνει ότι μένει κόσμος μέσα τους.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι τα καΐκια αυτά, άνοιξη και καλοκαίρι, εκτελούν δρομολόγια από Μικρή Βενετία μέχρι το Camden , ενώ τους χειμωνιάτικους μήνες μόνο τα Σαββατοκύριακα, πλήν 2&3/1!!!!
ai49.tinypic.com_2yox1s6.jpg

Το κρύο ήταν ανυπόφορο ενώ οι επισκέπτες ελάχιστοι, οπότε, επιστροφή Bakerloo line και Regent Park Tube station. Ο ήλιος έχει δυναμώσει και το κρύο είναι υποφερτό. Απέναντι ακριβώς από το σταθμό, μια από τις πολλές εισόδους του πάρκου.
ai47.tinypic.com_2h6aed2.jpg

Πολύ πράσινο, ένα υπέροχο κτίριο στα δεξιά μας(δεν ξέρω ποιο ήταν) και το μάτι σου ταξιδεύει στην υποδειγματική Ευκλείδεια συμμετρία . Οι Εγγλέζοι έκαναν το πρωινό τους τζόνγκινγκ και πραγματικά τους ζήλεψα.

ai46.tinypic.com_280jo2b.jpg

Πριν φτάσουμε στο London Zoo, κάνουμε αριστερά για τους Queen Maryʼs Gardens
ai47.tinypic.com_25i4189.jpg

όπου υπάρχει μια μικρή λίμνη ημιπαγωμένη με υπέροχα πτηνά και αρκετό κόσμο.
Τα παιδιά περιττό να τονίσω πόσο το χάρηκαν.
ai47.tinypic.com_23sduf6.jpg

ai47.tinypic.com_209nfwy.jpg

ai47.tinypic.com_2it0m5k.jpg

Καφεδάκι στη καφετέρια του πάρκου για ανάκτηση δυνάμεων και τους αφήνω να επιλέξουν…Camden town ή βόλτα στην Regent Street μέχρι την συμβολή με την Oxford ή Μουσείο…Η απόφαση ομόφωνη…όχι άλλο κρύο!!!
Οπότε Jubilee line και Southwark Tube Station. Μετά από αρκετό περπάτημα μπροστά μας υψώνεται επιβλητικό, πάνω στην όχθη του Τάμεση το Tate Modern.
ai45.tinypic.com_ogwhlh.jpg

Το Μουσείο στεγάζεται σε ένα παλιό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
Μπαίνοντας στο κτίριο κατευθυνόμαστε στον 7ο όροφο όπου εκεί λειτουργεί εστιατόριο και καφετέρια, η οποία προσφέρει μια πανοραμική θέα του Τάμεση και του Αγίου Παύλου. Το κακό είναι ότι πιο εύκολα κερδίζετε το joker παρά να βρείτε τραπέζι στη καφετέρια.
ai47.tinypic.com_ehgi04.jpg

Οπότε κατεβαίνουμε στον 4ο όροφο όπου τα πράγματα είναι καλύτερα.
Έχω όρεξη για Muffin… το οποίο μαζί με έναν σκέτο American coffee είναι δυνατός συνδυασμός.
Τα παιδιά παίρνουν σάντουιτς γιατί ήδη είναι μεσημέρι και ξεκινάμε τη ξενάγηση στα εκθέματα.
Θα το πω …light. Η μοντέρνα τέχνη δεν είναι του γούστου μου, αλλά σέβομαι τους επισκέπτες που κάθονταν μπροστά από το έκθεμα και κρατούσαν σημειώσεις.
….Ντιβάνια στους τοίχους, κονσερβοκούτια, ξύλα στοιβαγμένα έτοιμα για τζάκι προκαλούσαν τα χαχανητά των παιδιών, τα οποία προσπαθούσα να επαναφέρω στη τάξη, οπότε η κόρη πετάει ατάκα βλέποντας ένα λοφάκι από ασιδέρωτα ρούχα στοιβαγμένα από τον καλλιτέχνη…
«αυτό το δωμάτιο είναι χειρότερο και από το δικό μου»
Λίγο πολύ η ίδια εικόνα στον 4ο &5ο όροφο πλην μιας νεκράς φύσης που μου τράβηξε τη προσοχή.
ai47.tinypic.com_1zgysxx.jpg

Η ώρα έχει περάσει και το Tate δεν έχει να μας προσφέρει κάτι περισσότερο, οπότε μέσω της πεζογέφυρας που βρίσκεται δεξιά του μουσείου ,στοχεύουμε τον St Paulʼs Cathedral.
ai50.tinypic.com_2qmm2h1.jpg

«Μεγαλείο», μόνο αυτή η λέξη περιγράφει το θέαμα που εκτυλίσσεται μπροστά μας, όσο πλησιάζουμε.
ai47.tinypic.com_2qjvk90.jpg

Κάνω το κύκλο γύρω από τον καθεδρικό που χρονολογείται από το 1708μ.χ και η μηχανή δε σταματά να καταγράφει…το εσωτερικό ανάλογης ομορφιάς, η ουρά όμως για εισιτήριο μεγάλη οπότε τραβάω μια δύο φωτογραφίες (παράνομα…μη ξεχνιόμαστε)
ai46.tinypic.com_2u4n50k.jpg

και βγαίνω έξω. Έχει πλέον νυχτώσει και είναι καιρός να φροντίσω λίγο και τον εαυτό μου… οπότε Central line και Bond Street tube station. Μόνος μου όπως το συνηθίζω, πραγματοποιώ τα ψώνια μου μεταξύ των οποίων και ένα καταπληκτικό Wok(…αν δοκιμάσετε κινέζικο ρύζι δια χειρός mio…θα καταλάβετε!!).
Γενικά πρέπει να πω ότι οι τιμές ήταν πολύ ανταγωνιστικές και αναφέρουμε πάντα σε επώνυμα(brand names) αγαθά.
Γύρω στις 930 επικοινωνώ με τη σύζυγο και μου λέει ότι έχουν γυρίσει όλοι στο ξενοδοχείο και γευματίζουν στο εστιατόριο, το οποίο όμως μετά τις 930 δε δέχεται παραγγελίες.
No problem my dear… και ανεβαίνοντας την Oxford αριστερά είναι το Plazza
ai46.tinypic.com_35b5qx2.jpg

,ένα εμπορικό κέντρο που στον 1ο όροφο έχει πολλά εστιατόρια γρήγορου φαγητού, από τα οποία προτιμώ ένα λιβανέζικο.
Η κούραση όμως είναι εμφανής, με πονάει η μέση μου(μη ξεχνάμε δεν είμαι εικοσάρης… και το Wok που το βάζετε), οπότε βγαίνοντας από το Plazza κάνω αριστερά και Tottenham Court Road Tube Station για το ξενοδοχείο.
Τα παιδιά έχουν ξεραθεί στον ύπνο, η σύζυγος με περιμένει και ο Ν. τηλέφωνο
«θα πάμε για μπύρες»?
«να πας μόνος σου και να μου φιλήσεις τις γκαρσόνες» του λέω..
«αγόρασα εισιτήρια για Mamma Mia μου λέει»
«ρε………!!!!!εμένααααα!!!»
«αύριο, έχει πολλά στο κιόσκι στην Leicester Square 39 λίρες»(..πολύ καλή τιμή).
«οκ guy μη το ξεχάσεις» του λέω και ακούω τα επιφωνήματα ενθουσιασμού της συζύγου.
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι η παράσταση είναι 7-930, οπότε βολεύει πάρα πολύ.
Όπως το περίμενα…η ημέρα ήταν δύσκολη … καυτό μπάνιο και η θεά Παλλάδα…δεν άργησε να με επισκεφθεί…

5/1/2010 Ημέρα 5η
Σήμερα ξύπνησα πολύ ευδιάθετος… σκέπτομαι ότι δεν έχω φτιάξει πρόγραμμα για σήμερα, οπότε φτιάχνω καφέ και ρίχνω μια ματιά στις σημειώσεις μου.
Πολύ γρήγορα έχω φτιάξει το master plan της ημέρας και την συνηθισμένη ώρα καλημερίζω τον «μαυρούλη» στην υποδοχή του εστιατορίου, λέμε τα αστειάκια μας ενώ σιγά- σιγά καταφθάνει όλη η παρέα.
Η χαρά μου μεγάλη μόλις βλέπω τον μικρό να συνεννοείται με ένα γκαρσόνι στα Αγγλικά και ευδιάθετος καλημερίζω την «προϊσταμένη» μου στο σταθμό του μετρο…
District Line και South Kensington Tube Station. Βγαίνοντας από το σταθμό απέναντι μας στα 300m υψώνει τη Γοτθική του σιλουέτα, το Natural History Museum.
ai45.tinypic.com_9zy0y9.jpg

Μπαίνοντας, τη παράσταση κλέβει το γιγαντιαίο απολίθωμα ενός διπλόδοκου δεινόσαυρου.
ai50.tinypic.com_dhg5tj.jpg

Η αρχιτεκτονική του κτιρίου εσωτερικά, είναι υπεράνω κριτικής.
ai46.tinypic.com_j5kxvr.jpg

Αφού θαυμάζουμε τα εκθέματα του κάτω ορόφου, ανεβαίνουμε στο πάνω πάτωμα όπου με εντυπωσίασαν τα κομμάτια από μετεωρίτες που βρέθηκαν στη Λατινική Αμερική.
ai45.tinypic.com_15zhzyt.jpg

Επίσης στάθηκα αρκετή ώρα στις χημικές ενώσεις των διαφόρων στοιχείων, θαυμάζοντας μακροσκοπικά κάποιες από τις φυσικές τους ιδιότητες.
ai45.tinypic.com_34ift6a.jpg

Ενώ βρίσκομαι στο παγοδρόμιο, στη περίβολο του Μουσείου, μου τηλεφωνεί ο Ν. λέγοντας μου ότι βρίσκει ένα μόνο εισιτήριο για τη βραδινή παράσταση στη τιμή των 69 λιρών. Απογοήτευση, μου λέει η σύζυγος να πάω εγώ, της λέω όμως όχι δεν είναι σωστό…» θα πάμε μαζί του χρόνου»!!
Οπότε…Picadilly Line και Green Park Tube Station.
Η στοά Burlington είναι στη θέση της και μας περιμένει…
ai45.tinypic.com_34zj51k.jpg

ai49.tinypic.com_mw8h06.jpg

Χλιδή και τάξη οι λέξεις που την χαρακτηρίζουν. Οι τύποι με τα βεραμάν κουστούμια και τα ψηλά καπέλα φροντίζουν γιαυτό.
Ναι, είναι όλα ακριβά, στέκομαι στο κατάστημα που πουλάει μεταχειρισμένα Rolex και σκέφτομαι, αυτό θα είναι το δώρο που θα κάνω στον εαυτό μου όταν συνταξιοδοτηθώ…
Βγαίνοντας πάω δεξιά για Regent Street και πέφτω πάνω στη gallery Burlington με πολύ όμορφους πίνακες που είναι άλλωστε το χόμπυ μου…
ai47.tinypic.com_e5qvsm.jpg

Επόμενη στάση το Tops(υφασματάδικο στη Regent) για την απαραίτητη αγορά των δώρων για τους φίλους στην Ελλάδα.
Κάνω μια παρένθεση, για τα τονίσω, ότι τα μικροδωράκια, όλοι τα περιμένουν όσο και αν δε το δείχνουν, πιστεύω είναι στην ανθρώπινη φύση η προσμονή αυτή, άμεσα συνυφασμένη με θεμελιώδης αξίες που ορίζουν την έννοια της κοινωνικότητας.
Οπότε σκωτζέζικα κασκώλ για όλους και με τις τσαντούλες ανά χείρας, συνεχίζουμε να κατηφορίζουμε την Regent.
ai47.tinypic.com_14b1fz4.jpg

Στάση σε ένα κατάστημα Whittard of Chelsea απ όπου προμηθεύομαι τσάι διαφόρων ποικιλιών και Αμερικάνικο καφέ για το σπίτι.
Ήδη όμως φτάσαμε στο κτίριο του National Geographic, το οποίο πέρα από το βιβλιοπωλείο, διαθέτει και μια υπέροχη καφετέρια-εστιατόριο.
ai46.tinypic.com_2v7upms.jpg

Διαλέγω ένα πολύ ψηλό τραπέζι με υπέροχη θέα στο δρόμο και ο καφές μου με το απαραίτητο Muffin βατόμουρου δεν αργεί να έρθει.
Η κόρη μου …πεινάει(ναι αυτό είναι είδηση!!!)
«μωρό μου..με εμπιστεύεσαι να σου παραγγείλω» ?
«για να σε δω» μου λέει.
Έρχεται το snack, το οποίο έχει 2κουτάλια της σούπας γεμάτα με φρέσκια ντομάτα και ελαιόλαδο, φέτες prosciutto πάρα πολύ, μα πάρα πολύ λεπτά κομμένες , και 2 ψωμάκια ζεστά κομμένα κατά το διαμήκη άξονα.
«Υπέροχο», και μου σκάει ένα φιλί.
Ξεκούραστοι πλέον Piccadilly line και Knightsbridge Tube station όπου μπροστά μας υψώνονται μεγαλοπρεπέστατα τα Harrods.
Είσοδος και η παρέα σπάει ανά οικογένεια…ο Ν. μη ξεχνάμε είχε δικό του πρόγραμμα…βρισκόταν στο Πολεμικό Μουσείο, απ όπου με παίρνει και μου λέει ότι είναι μούφα.
Μέσα στο πολυκατάστημα τώρα βλέπουμε απίστευτες προσφορές στα καλλυντικά.
Αγοράζω τη κολώνια που χρησιμοποιώ 15 λίρες…!!!
Δύο από τις εξωτερικές βιτρίνες φιλοξενούν μια καλαίσθητη παρουσίαση της Τουριστικής Ελλάδας. Πιάνω κουβέντα με μια ευγενέστατη κυρία(Ελληνίδα), η οποία μου παρουσιάζει μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα που θα λειτουργήσει στη Μεσσηνία.
Η παραμονή μας στα Harrods διαρκεί γύρω στη μια ώρα.
Είναι πλέον ώρα για φαγητό….Picadilly Line και Picadilly Circus Tube Station.
Παίρνουμε τη Shaftesbury Av. και στρίβουμε αριστερά στη Wardour Street όπου στον αριθμό 135 μας περιμένει το Princi.
ai50.tinypic.com_wlszg3.jpg

Άρεσε σε όλους, απίθανο και ποιοτικό φαγητό, εναλλαγές στο μενού, ωραίο περιβάλλον όλα αυτά συνδυασμένα με εξαιρετικές τιμές.
ai50.tinypic.com_2njkkko.jpg

ai46.tinypic.com_b51p48.jpg

Θα σας γράψω τι παραγγείλαμε εγώ και η σύζυγος…
2 σαλάτες, μια με σολομό και μια με αλλαντικά. ελιόψωμα και ντοματόψωμα καταπληκτικά και 2 διαφορετικά είδη πίτσας…
Το γέυμα έκλεισε με espresso stredo και γλυκό που δε το θυμάμαι δυστυχώς.
Χαρούμενοι βγαίνουμε από το Princi και στρίβουμε δεξιά λίγο στο Soho και αριστερά περνάμε έξω από το θέατρο που παιζόταν το Mamma Mia.

…………Και τότε έχουμε ένα απρόσκλητο επισκέπτη……
ΝΑΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
πε'στα και δείξτα φίλε mio !!!!!!!!!!!!!!
αυτό είναι το ανεξάντλητο Λονδίνο
οσες φορές και να πας πάντα θα αφήσεις και κατι να δεις και να κάνεις για την επόμενη φορά ......


ειδα φωτογραφίες prinzi σχεδόν άδειο και ανησυχώ !!!!εμεις δίναμε ' μάχη ' για να κάτσουμε
national geographic ΄άπαιχτο !!!!..δεν υπάρχει περίπτωση να μην ψώνισες και κάτι !! έτσι ???
Μουσείο φυικής ιστορίας .....κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό ........

η ουρά όμως για εισιτήριο μεγάλη οπότε τραβάω μια δύο φωτογραφίες (παράνομα…μη ξεχνιόμαστε)
ειλικρινά έχασες που δεν μπήκες ..... εμεις ειμασταν τυχεροι με την 2 φορά ( περσι ουρά τρελή ) φέτος δεν ειχε καθόλου και πήκαμε αμέσως !!!


Whittard of Chelsea : Το μαγαζί για τσάι !!!αν και είμαι 100% σίγουρος οτι το
Fortnum & Mason Hampers UK - Experts in Food Hampers, Gift Hampers and Wine Hampers since 1707 - Fortnum & Mason αποκλείεται να σου ξέφυγε !!!!

περιμένω χιονισμένο λονδίνο πρίν αρχίσουν τα προβλήματα τουλάχιστον .........
 

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλώς ήρθες mio !:clap:
Απίθανο το Λονδίνο σου, υπέροχες οι φωτο ! βαλθήκατε να μας τρελάνετε με τον Χρήστο, φέτος :lol:

Και μ΄έπιασε μια νοσταλγία, τι να σου λέω...;)
 

mio gps

Member
Μηνύματα
1.174
Likes
180
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
χρηστο, το princi 2 φορές που το επισκεφτηκα, βρηκα τραπεζι μετα απο 10 λεπτα
πως βγηκε αυτη η ρημαδα η φωτο....:)

στο αυριανο επεισοδιο χρηστο...δυστυχως χαλανε τα πραγματα...
θα καταλαβεις τι εννοω...:)

προγραμματισε το φιλεναδα...
 

Manos

Member
Μηνύματα
261
Likes
283
.....

ειδα φωτογραφίες prinzi σχεδόν άδειο και ανησυχώ !!!!εμεις δίναμε ' μάχη ' για να κάτσουμε .....
.........
Και όχι μόνο το Princi Χρήστο !

Είναι εντυπωσιακό πόσο διαφορετική εικόνα συναντήσαμε στα ίδια μέρη ελάχιστες μέρες πριν από τον mio.

Κάνε λίγο scroll και κοίτα την εικόνα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του mio και μετά δες τη δική μου ! :shock:
 

Attachments

  • 168,3 KB Προβολές: 93

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Μπράβο βρε παιδιά! Δώστε Λονδίνο στο λαό!

Τα πάντα είχε μιο το ταξίδι σου... και ψώνια και μουσεία και βόλτα και χιόνι!

(έρχεται ο καιρός μου.. που θα πάει.. δεν θαρθει?..)
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
Και όχι μόνο το Princi Χρήστο !

Είναι εντυπωσιακό πόσο διαφορετική εικόνα συναντήσαμε στα ίδια μέρη ελάχιστες μέρες πριν από τον mio.

Κάνε λίγο scroll και κοίτα την εικόνα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του mio και μετά δες τη δική μου ! :shock:
απίστευτος κόσμος !!!!!!!:shock::shock:. καλά τι ωρα πήγες ??
εγω πάντως πήγα πρωί με το άνοιγμα και είχε ελάχιστο κόσμο
μάλλον τυχερός .....
 

eva kas

Member
Μηνύματα
961
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλα mio......
σας ζηλευω γιατι φετος δεν πηγα λονδινο ακομα αλλα και αυτες οι φωτο σου......
μου ξαναθυμισαν την τελαυταια μου φορα στην καταπληκτικη αυτη πολη!
princi........τι να πω απιστευτο φαγητο!και σαν ελληνες που ειμαστε το αποδειξαμε για μια ακομα φορα...παραγγειλαμε τοσα πολλα φαγητα με την φιλεναδα μου που οι διπλα απορουσαν αν πραγματικα πεινουσαμε τοσο πολυ.....χαχαχαχ!
επεισης συμφωνω μαζι σου για την tate modern.....απαπαπα!
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
είναι off topic με την ιστορία του mio αλλά σχετικό με το Λονδίνο

live ενημέρωση
αυτην την στιγμή χιονίζει μεσα στο Λονδίνο

προετοιμαστείτε για κρύο όσοι πάτε σύντομα
Ευαγγελία για σενα χτυπούν οι καμπάνες !!!!!


live camera σε real time
ρίξτε μια ματιά απο trafalgar square
Trafalgar Square Webcam, London - The Strand, The Mall, Whitehall, Nelson\\\'s Column etc
και απο covent garden
http://www.virtual-london.com/interactive/virtual-london-webcam/index.html
 

mio gps

Member
Μηνύματα
1.174
Likes
180
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
μη τη φοβασαι την εβανζελι χρισταρα!!!
με τετοιο μυτερο τακουνι, ουτε το καλυτερο 4χ4!!!:bleh:

σε λιγο θα κολλησω το τριτο μερος...:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.529
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom