Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καναδάς
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Και μετά απορείς που παλεύουμε να κλείσουμε παίκτες... Θα πληρωθούμε ή μπα... Και αν ναι, πόσο έχει καταλάβει αυτός ότι λέει το συμβόλαιο... :haha:

gt13

Member
Θέλω να κλείσω εισιτήριο για ΗΠΑ. Με 140.000 μίλια γλιτώνω 1360€. Είναι καλή η εξαργύρωση;;

Γενικά τι αξία πρέπει να έχουν πχ τα 10.000 μίλια για να είναι "καλή" μια εξαργύρωση;;

Υγ. Μιλάω για ταξίδι με μακρινό ορίζοντα κ όχι για last minute (πού έτσι κ αλλιώς δεν βρίσκεις εξαργύρωση)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Θέλω να κλείσω εισιτήριο για ΗΠΑ. Με 140.000 μίλια γλιτώνω 1360€. Είναι καλή η εξαργύρωση;;
Η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι «εξαρτάται». Από το δρομολόγιο, τους φόρους που καλείσαι να πληρώσεις,αν πετάς οικονομική ή διακεκριμένη και το κατά πόσο μπορεί να βρεις κάτι αντίστοιχο οικονομικά ώστε να μην αξίζει να εξαργυρώσεις μίλια, για παράδειγμα το Ελλάδα-Νέα Υόρκη.
Δώσε παραπάνω πληροφορίες αν θέλεις.

George V

Member

Γενικά τι αξία πρέπει να έχουν πχ τα 10.000 μίλια για να είναι "καλή" μια εξαργύρωση;;

Υγ. Μιλάω για ταξίδι με μακρινό ορίζοντα κ όχι για last minute (πού έτσι κ αλλιώς δεν βρίσκεις εξαργύρωση)
Πιστευω οτι ακομα και αν τα εχεις μαζεψει με 1ευρω-100 μιλια. σε παει μια η αλλη
γιατι ειναι και οι φοροι στην μεση.

gt13

Member
Ενδιαφέρομαι για Ντένβερ. Τα εισιτήρια έχουν 1640 € για 2 άτομα από Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης. Οι φόροι αν το αγοράσω με μίλια είναι 260 €

Αρα δίνουμε 140.000 μίλια κ το καθαρό ποσό που κερδίζουμε είναι 1380€

Χοντρικά δηλαδή βγαίνουν τα 10.000 μίλια 100€ σε αξια. Είναι καλή εξαργύρωση αυτή;; Βασικά ποια αναλογία θεωρείται καλή;

Υγ. Ψηλε εκανες βόλτα στα Λαδάδικα προχθές αργα , αλλά ήσουν μακριά κ δεν σέ πρόλαβα 😁

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.120
Μέλη
39.877
Νεότερο μέλος
Mistoklas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom