Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καναδάς
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Και μετά απορείς που παλεύουμε να κλείσουμε παίκτες... Θα πληρωθούμε ή μπα... Και αν ναι, πόσο έχει καταλάβει αυτός ότι λέει το συμβόλαιο... :haha:

gt13

Member
Θέλω να κλείσω εισιτήριο για ΗΠΑ. Με 140.000 μίλια γλιτώνω 1360€. Είναι καλή η εξαργύρωση;;

Γενικά τι αξία πρέπει να έχουν πχ τα 10.000 μίλια για να είναι "καλή" μια εξαργύρωση;;

Υγ. Μιλάω για ταξίδι με μακρινό ορίζοντα κ όχι για last minute (πού έτσι κ αλλιώς δεν βρίσκεις εξαργύρωση)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Θέλω να κλείσω εισιτήριο για ΗΠΑ. Με 140.000 μίλια γλιτώνω 1360€. Είναι καλή η εξαργύρωση;;
Η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι «εξαρτάται». Από το δρομολόγιο, τους φόρους που καλείσαι να πληρώσεις,αν πετάς οικονομική ή διακεκριμένη και το κατά πόσο μπορεί να βρεις κάτι αντίστοιχο οικονομικά ώστε να μην αξίζει να εξαργυρώσεις μίλια, για παράδειγμα το Ελλάδα-Νέα Υόρκη.
Δώσε παραπάνω πληροφορίες αν θέλεις.

George V

Member

Γενικά τι αξία πρέπει να έχουν πχ τα 10.000 μίλια για να είναι "καλή" μια εξαργύρωση;;

Υγ. Μιλάω για ταξίδι με μακρινό ορίζοντα κ όχι για last minute (πού έτσι κ αλλιώς δεν βρίσκεις εξαργύρωση)
Πιστευω οτι ακομα και αν τα εχεις μαζεψει με 1ευρω-100 μιλια. σε παει μια η αλλη
γιατι ειναι και οι φοροι στην μεση.

gt13

Member
Ενδιαφέρομαι για Ντένβερ. Τα εισιτήρια έχουν 1640 € για 2 άτομα από Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης. Οι φόροι αν το αγοράσω με μίλια είναι 260 €

Αρα δίνουμε 140.000 μίλια κ το καθαρό ποσό που κερδίζουμε είναι 1380€

Χοντρικά δηλαδή βγαίνουν τα 10.000 μίλια 100€ σε αξια. Είναι καλή εξαργύρωση αυτή;; Βασικά ποια αναλογία θεωρείται καλή;

Υγ. Ψηλε εκανες βόλτα στα Λαδάδικα προχθές αργα , αλλά ήσουν μακριά κ δεν σέ πρόλαβα 😁

paefstra

Member
Εμένα τα 100€/10.000 μου φαίνονται καλή αναλογία, θα προχωρουσα
Κλεινω Ευρωπη για τουλαχιστον 150 ευρω, εχω φτασει και 200+ τα 10.000 μιλια.
100 ανα 10.000 μιλια ηταν καλα προ πανδημιας. Τωρα οι τιμες εχουν εκτοξευτει.

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ενδιαφέρομαι για Ντένβερ. Τα εισιτήρια έχουν 1640 € για 2 άτομα από Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης. Οι φόροι αν το αγοράσω με μίλια είναι 260 €

Αρα δίνουμε 140.000 μίλια κ το καθαρό ποσό που κερδίζουμε είναι 1380€
Άρα μιλάμε για 70.000 μίλια το άτομο μετ' επιστροφής και 130€, δίχως να χρειάζονται περαιτέρω πτήσεις. Κι εμένα πολύ καλά μου φαίνονται, στην περίπτωση βέβαια που ο συγκεκριμένος προορισμός παραμένει υψηλός σε κόστος και δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρεις σε καλή τιμή με προσφορά.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Είναι όντως πολύ καλό το μόλις 260 ευρώ για 2 ατόμα το πηγαινελα, λογικα με United.

Η σημείωση που έχω να κάνω (και η προσωπική μου άποψη) είναι ότι το νόημα των μιλίων είναι να σε βοηθάνε να κάνεις ταξίδια που δε θα τα έκανες διαφορετικά εάν θα αγόραζες ένα κανονικό εισιτήριο.

Οπότε τι θέλω να πω με αυτό.. Αφού έχετε που έχετε να πάτε Κολοράντο (υποθέτω για προσωπικούς/οικογενειακούς λόγους και όχι μόνο για τουρισμό), βάλτε έστω 2-3 μέρες σε ένα προορισμό εντός Αμερικής που δε θα πηγαίνατε εάν δεν είχατε την ευκολία των μιλίων. Το Σαν Φρανσίσκο για παράδειγμα είναι υπέροχο, έχει πολύ καλές διαθεσιμότητες στα μίλια και είναι σχετικά κοντά στο Ντένβερ, μια εσωτερική πτήση One-way δε θα κοστίσει πάνω από 100-200 ευρώ αναλόγως την εποχή.

Τα μίλια για επιστροφή στην Ελλάδα από Σαν Φρανσίσκο είναι ίδια με το Ντένβερ-Αθήνα (35000 μίλια). Επομένως, θα βάλετε έναν προορισμό που δε θα πηγαίνατε εάν δεν είχατε την ευκολία των μιλίων, που διαφορετικά εάν κλείνατε ένα one-way εισιτήριο Αθήνα-Ντένβερ και μετά one-way Σαν Φρανσίσκο-Αθήνα θα σας έβγαινε πολύ πιο ακριβά απο αυτα τα 820 ευρώ ο καθένας που κάνει το Αθήνα-Ντένβερ-Αθήνα.

Και έτσι σου βγαίνει μια αναλογία μίλια με ευρώ πολύ μεγαλύτερη από το 100:1.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.123
Μέλη
39.878
Νεότερο μέλος
vasilispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom