tatooine
Member
Εξερράγην.
Εξερράγην.
Και μετά απορείς που παλεύουμε να κλείσουμε παίκτες... Θα πληρωθούμε ή μπα... Και αν ναι, πόσο έχει καταλάβει αυτός ότι λέει το συμβόλαιο...
Ναι στα μιλια που μετατραπηκανΕρώτηση, το extra +25% που μπαίνει? στο προσαυξημένο με +25% αρχικό ποσό μιλίων?
Η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι «εξαρτάται». Από το δρομολόγιο, τους φόρους που καλείσαι να πληρώσεις,αν πετάς οικονομική ή διακεκριμένη και το κατά πόσο μπορεί να βρεις κάτι αντίστοιχο οικονομικά ώστε να μην αξίζει να εξαργυρώσεις μίλια, για παράδειγμα το Ελλάδα-Νέα Υόρκη.Θέλω να κλείσω εισιτήριο για ΗΠΑ. Με 140.000 μίλια γλιτώνω 1360€. Είναι καλή η εξαργύρωση;;
Πιστευω οτι ακομα και αν τα εχεις μαζεψει με 1ευρω-100 μιλια. σε παει μια η αλληΘέλω να κλείσω εισιτήριο για ΗΠΑ. Με 140.000 μίλια γλιτώνω 1360€. Είναι καλή η εξαργύρωση;;
Γενικά τι αξία πρέπει να έχουν πχ τα 10.000 μίλια για να είναι "καλή" μια εξαργύρωση;;
Υγ. Μιλάω για ταξίδι με μακρινό ορίζοντα κ όχι για last minute (πού έτσι κ αλλιώς δεν βρίσκεις εξαργύρωση)
Κλεινω Ευρωπη για τουλαχιστον 150 ευρω, εχω φτασει και 200+ τα 10.000 μιλια.Εμένα τα 100€/10.000 μου φαίνονται καλή αναλογία, θα προχωρουσα