Πτήσεις με ανταπόκριση

fotast

Member
Καλησπερα,να ρωτησω,θελω να παω βιλνιους και θα γινει σταση κων/πολη με 8 ωρες αναμονη.Την αποσκευη θα πρεπει να την παραλαβω υποχρεωτικα και να την εχω μαζι μου στην Kων/πολη ή μπορει να μεινει στο αεροδρομιο και να την μεταφερουν εκεινοι στο επομενο αεροπλανο? Με turkish airlines παω. Ευχαριστω!
Δεν θα την παραλάβεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ΚΑτεβαίνεις στον ενδιάμεσο αν δεν έχεις αποσκευή κι ΑΝ σου στείλουν μέιλ (στο οποίο ρωτάνε επειδή "ανησύχησαν για σένα") ισχυρίζεσαι ότι σε έπιασε τρελό κόψιμο ή αποφάσισες να κάνεις έκπληξη-πρόταση γάμου στην κοπέλα σου. Αν το κάνεις συστηματικά (ή έστω πάνω από μια φορά για μερικές αεροπορικές) μπορεί και να σε βάλουν σε μαύρη λίστα. Το οποίο δεν είναι κακό γιατί μπορεί να κάνεις και σουξέ.

fotast

Member
Έπεσα σήμερα πάνω σ' αυτό και το αφιερώνω στο fotast... (χωρίς κακία πάντοτε!):
View attachment 216320
Δέχομαι την αφιέρωση σαν καλόπιστη.Θα το μελετήσω και μπορεί να "διορθωθώ".Αλλά είμαστε off-topic και μπορεί κάποιος να μας μαλώσει..:haha:

Leo.d

Member
Καλημέρα ,θέλω να κάνω μια ερώτηση.
Θέλω να ταξιδέψω στο Ντουμπάϊ.Τα αεροπορικά με την Emirates κοστίζουν 450€ με επιστροφή ,απευθείας. Έχω βρει όμως και αεροπορικά με την Emirates προς Νέο Δελχί με ανταπόκριση στο Ντουμπάϊ στα 350€ με επιστροφή. Το να πάω Ντουμπάϊ και να μην πετάξω προς Νέο Δελχί ,λογικά γίνεται ,να επιστρέψω όμως από Ντουμπάϊ προς Αθήνα ενώ έχω χάσει την πτήση μου από Νέο Δελχί γίνεται ή θα έχω πρόβλημα;

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Γιατί δεν κοιτάς κάποια άλλη οικονομικότερη εταιρεία?

Leo.d

Member

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Θέλω να ταξιδέψω στο Ντουμπάϊ.Τα αεροπορικά με την Emirates κοστίζουν 450€ με επιστροφή ,απευθείας. Έχω βρει όμως και αεροπορικά με την Emirates προς Νέο Δελχί με ανταπόκριση στο Ντουμπάϊ στα 350€ με επιστροφή. Το να πάω Ντουμπάϊ και να μην πετάξω προς Νέο Δελχί ,λογικά γίνεται ,να επιστρέψω όμως από Ντουμπάϊ προς Αθήνα ενώ έχω χάσει την πτήση μου από Νέο Δελχί γίνεται ή θα έχω πρόβλημα;
Φυσικα θα πρέπει να ταξιδέψεις με χειραποσκευη αλλιώς θα βρεθεί στο Νεο Δελχί η βαλίτσα σου.

marquis

Member
Θα έχεις πρόβλημα. Με το που δεν πετάξεις ένα σκέλος, όλο το υπόλοιπο εισιτήριο ακυρώνεται.

Leo.d

Member
Θα έχεις πρόβλημα. Με το που δεν πετάξεις ένα σκέλος, όλο το υπόλοιπο εισιτήριο ακυρώνεται.
Έγινε ευχαριστώ. Το να κάνω κράτηση μόνο την πτήση αναχώρησης και να κατέβω Ντουμπάϊ και να μην ταξιδέψω Νεο Δελχί , θα έχω πρόβλημα στο μέλλον με την συγκεκριμένη εταιρία ,πχ μήπως με βάλουν black list ή δεν παίζει τέτοιο πράγμα.

*Ως παράδειγμα δείχνω την συγκεκριμένη πτήση διότι έχω βρει πολλες τετοιες περιπτώσεις που είναι φθηνότερες.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Από τη στιγμή που δε θα επιβιβαστείς στην πτήση για Δελχί, όλο το υπόλοιπο εισιτήριο έχει ακυρωθεί (= ακόμη κι αν σε χρεώσουν no-show fee και τέλη αλλαγής, θα πρέπει να πετάξεις όλες τις πτήσεις του εισιτηρίου με τη σειρά που είναι στο εισιτήριο, και να μην έχεις stopover στο Dubai πάνω από το μέγιστο που επιτρέπουν).
Disclaimer: Η Emirates αλλάζει τους όρους των εισιτηρίων της σαν τα πουκάμισα. Αν και τα παραπάνω λογικά δεν αλλάζουν....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έγινε ευχαριστώ. Το να κάνω κράτηση μόνο την πτήση αναχώρησης και να κατέβω Ντουμπάϊ και να μην ταξιδέψω Νεο Δελχί , θα έχω πρόβλημα στο μέλλον με την συγκεκριμένη εταιρία ,πχ μήπως με βάλουν black list ή δεν παίζει τέτοιο πράγμα.

*Ως παράδειγμα δείχνω την συγκεκριμένη πτήση διότι έχω βρει πολλες τετοιες περιπτώσεις που είναι φθηνότερες.
Πιθανότατα δε θα έχεις πρόβλημα αν το κάνεις μόνο μια φορά. Αν το κάνεις σύστημα, θα έχεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.058
Μέλη
39.781
Νεότερο μέλος
elor

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom