Πτήσεις με ανταπόκριση

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
το χω κανει πολλες φορες με την ασφαλεια ενος ενιαιου εισητηριου, τωρα με τη ραιαν, το σκεφτομαι..

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
το χω κανει πολλες φορες με την ασφαλεια ενος ενιαιου εισητηριου, τωρα με τη ραιαν, το σκεφτομαι..
Εισαι τολμηρη, εγω ουτε με ενιαίο δε θα το εκανα. Ολες οι καθυστερήσεις εμενα τυχαινουν...

CPC

New Member
Καλησπέρα στο φόρουμ, πετάω τον επόμενο μήνα Αθήνα Σικάγο με KLM με ανταπόκριση Αμστερνταμ και Ατλαντα. Έχω αγχώθει γιατί η αναμονή στο αεροδρόμιο της Ατλαντα είναι κάπου δύο ώρες και υποτίθεται ότι σε αυτό το διάστημα θα περάσω και τον έλεγχο διαβατηριων. Οι δύο ώρες είναι αρκετές; Είχε κάνεις περάσει έλεγχο διαβατηριων στην Ατλαντα για να έχει παρόμοια εμπειρία και να με ενημερώσει τι γίνεται; Ευχαριστώ..

Καλησπέρα στο φόρουμ. Πετάω από Αθήνα - Λος Άντζελες με αντακριση στο Λονδίνο, ενιαίο εισιτήριο. 1 1/2 ώρα αναμονή στο Λονδίνο. Απ΄ότι είδα φτάνω Λονδίνο στο Τερμιναλ 5 και από το ίδιο Terminal φεύγω μετά από Λονδίνο για Λος άτντζελες. Ψάχνοντας το Heathrow είδα ότι το Τερμιναλ 5 είναι αρκετά μεγάλο και νομίζω σε επίπεδα. Μπορεί κάποιος αν ξέρει το αεροδρόμιο να με κατατοπίσει μερικώς για το προς τα που κατευθυνθώ μετά την άφιξη μου στο Λονδίνο; Φαντάζομαι ότι αποσκευές δεν παραλαμβάνω εκεί αλλά απευθειας στο ΛΑ.... Τι ακριβώς θα πρέπει να κάνω μετά την αποβίβαση μου από την πτήση της Αθήνας; Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν εξαιρετικα χρήσιμη γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι....και τα αγγλικά μου δεν είναι σε τόσο καλο επίπεδο...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

fotast

Member
Καλησπέρα στο φόρουμ. Πετάω από Αθήνα - Λος Άντζελες με αντακριση στο Λονδίνο, ενιαίο εισιτήριο. 1 1/2 ώρα αναμονή στο Λονδίνο. Απ΄ότι είδα φτάνω Λονδίνο στο Τερμιναλ 5 και από το ίδιο Terminal φεύγω μετά από Λονδίνο για Λος άτντζελες. Ψάχνοντας το Heathrow είδα ότι το Τερμιναλ 5 είναι αρκετά μεγάλο και νομίζω σε επίπεδα. Μπορεί κάποιος αν ξέρει το αεροδρόμιο να με κατατοπίσει μερικώς για το προς τα που κατευθυνθώ μετά την άφιξη μου στο Λονδίνο; Φαντάζομαι ότι αποσκευές δεν παραλαμβάνω εκεί αλλά απευθειας στο ΛΑ.... Τι ακριβώς θα πρέπει να κάνω μετά την αποβίβαση μου από την πτήση της Αθήνας; Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν εξαιρετικα χρήσιμη γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι....και τα αγγλικά μου δεν είναι σε τόσο καλο επίπεδο...

Η ώρα που έχεις στην διάθεση σου είναι αρκετή.Μην αγχώνεσαι.΄Οταν αποβιβασθείς απλά κοίταξε για την πύλη αναχώρησης για ΛΑ.Και ανάλογα με την ώρα μπορείς άνετα να πιείς έναν καφέ ή ποτό.Αποσκευές κατευθείαν ΛΑ.

Παιδιά πεταω Κυριακή πρωϊ από Αθήνα για Λονδίνο στις 8:05 πμ. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο στις 6:30 το αργότερο, θα έχω χρόνο να παραδώσω αποσκευές (θα έχω κάνει ήδη ηλεκτρονικό check in) και να προλάβω την πτήση μου; μήπως θα πρέπει να είμαι νωρίτερα εκεί δεδομένο ότι το Λονδίνο είναι η ανταπρόκρση για ΛΑ με ενιαίο εισιτήριο;

fotast

Member
Παιδιά πεταω Κυριακή πρωϊ από Αθήνα για Λονδίνο στις 8:05 πμ. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο στις 6:30 το αργότερο, θα έχω χρόνο να παραδώσω αποσκευές (θα έχω κάνει ήδη ηλεκτρονικό check in) και να προλάβω την πτήση μου; μήπως θα πρέπει να είμαι νωρίτερα εκεί δεδομένο ότι το Λονδίνο είναι η ανταπρόκρση για ΛΑ με ενιαίο εισιτήριο;
Προλαβαίνεις.

παιδιά τη συμβουλή σας...πετάω την άλλη εβδομάδα από Αθήνα για LA μέσω Λονδίνου. Εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής : επειδή γενικά με τον ύπνο έχω ένα θέμα και όταν αλλάζω περιβάλλον τα πράγματα χειροτερεύουν μπορώ να πάρω μαζί μου στο αεροπλάνο τα xanax που χρησιμοποιώ για να με βοηθούν να κοιμηθώ; εννοώ όχι απλά για να κοιμηθώ κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλα και για να έχω το διάστημα της παραμονής μου στο LA. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά στους ελέγχους κτλ? γιατί το σκέφτομαι και έχω αρχίσει να αγχώνομαι....δεν θέλω μπερδέματα στα αεροδρόμια και στους ελέγχους αλλά και από την άλλη δεν θέλω να σκέφτομαι ούτε καν το ενδεχόμενο να μην τα πάρω μαζί μου αφού σίγουρα η αλλαγή περιβάλλοντος θα με επηρεάσει και θα αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον ύπνο γενικότερα...

fotast

Member
Χάπια δεν είναι;Δεν θα έχεις πρόβλημα.Για κάθε ενδεχόμενο να τα έχεις στην αρχική τους συσκευασία και αν υπάρχει και καμιά συνταγή μαζί καλύτερα.

Χάπια δεν είναι;Δεν θα έχεις πρόβλημα.Για κάθε ενδεχόμενο να τα έχεις στην αρχική τους συσκευασία και αν υπάρχει και καμιά συνταγή μαζί καλύτερα.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση fotast

ναι χάπια...απλά είναι στα χάπια που δεν μπορείς να αγοράσεις μόνος σου αλλά θέλουν κόκκινη συνταγή γιατρού....συνταγή δυστυχώς δεν έχω γιατί την κρατά το φαρμακειο....τώρα και να έχω στα ελληνικά ποιος θα την καταλάβει; θα τα έχω μάλλον στην χειραποσκευή και όχι στην βαλίτσα...και ο Θεός βοηθός!

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση fotast

ναι χάπια...απλά είναι στα χάπια που δεν μπορείς να αγοράσεις μόνος σου αλλά θέλουν κόκκινη συνταγή γιατρού....συνταγή δυστυχώς δεν έχω γιατί την κρατά το φαρμακειο....τώρα και να έχω στα ελληνικά ποιος θα την καταλάβει; θα τα έχω μάλλον στην χειραποσκευή και όχι στην βαλίτσα...και ο Θεός βοηθός!
Όταν πήγα Αμερική ειχε παρει και εγώ μαζί μου κάτι χάπια που μου είχε δώσει ο γιατρός, και δεν με ρώτησε κανεις τίποτα γι’αυτα. Μην ανησυχείς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.057
Μέλη
39.779
Νεότερο μέλος
vasiacha

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα