efi.hania
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- papua
το χω κανει πολλες φορες με την ασφαλεια ενος ενιαιου εισητηριου, τωρα με τη ραιαν, το σκεφτομαι..
Εισαι τολμηρη, εγω ουτε με ενιαίο δε θα το εκανα. Ολες οι καθυστερήσεις εμενα τυχαινουν...το χω κανει πολλες φορες με την ασφαλεια ενος ενιαιου εισητηριου, τωρα με τη ραιαν, το σκεφτομαι..
Αγόρασε priority τουλάχιστον να έχεις την αποσκευή μαζί σου στο αεροπλάνο.μην χάσεις χρόνο στον ιμανταΥπάρχει περίπτωση λετε,σε 50' λεπτά να προλάβω να αλλάξω πτήση στην Πάφο με ryanair?
Η ώρα που έχεις στην διάθεση σου είναι αρκετή.Μην αγχώνεσαι.΄Οταν αποβιβασθείς απλά κοίταξε για την πύλη αναχώρησης για ΛΑ.Και ανάλογα με την ώρα μπορείς άνετα να πιείς έναν καφέ ή ποτό.Αποσκευές κατευθείαν ΛΑ.Καλησπέρα στο φόρουμ. Πετάω από Αθήνα - Λος Άντζελες με αντακριση στο Λονδίνο, ενιαίο εισιτήριο. 1 1/2 ώρα αναμονή στο Λονδίνο. Απ΄ότι είδα φτάνω Λονδίνο στο Τερμιναλ 5 και από το ίδιο Terminal φεύγω μετά από Λονδίνο για Λος άτντζελες. Ψάχνοντας το Heathrow είδα ότι το Τερμιναλ 5 είναι αρκετά μεγάλο και νομίζω σε επίπεδα. Μπορεί κάποιος αν ξέρει το αεροδρόμιο να με κατατοπίσει μερικώς για το προς τα που κατευθυνθώ μετά την άφιξη μου στο Λονδίνο; Φαντάζομαι ότι αποσκευές δεν παραλαμβάνω εκεί αλλά απευθειας στο ΛΑ.... Τι ακριβώς θα πρέπει να κάνω μετά την αποβίβαση μου από την πτήση της Αθήνας; Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν εξαιρετικα χρήσιμη γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι....και τα αγγλικά μου δεν είναι σε τόσο καλο επίπεδο...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προλαβαίνεις.Παιδιά πεταω Κυριακή πρωϊ από Αθήνα για Λονδίνο στις 8:05 πμ. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο στις 6:30 το αργότερο, θα έχω χρόνο να παραδώσω αποσκευές (θα έχω κάνει ήδη ηλεκτρονικό check in) και να προλάβω την πτήση μου; μήπως θα πρέπει να είμαι νωρίτερα εκεί δεδομένο ότι το Λονδίνο είναι η ανταπρόκρση για ΛΑ με ενιαίο εισιτήριο;
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση fotastΧάπια δεν είναι;Δεν θα έχεις πρόβλημα.Για κάθε ενδεχόμενο να τα έχεις στην αρχική τους συσκευασία και αν υπάρχει και καμιά συνταγή μαζί καλύτερα.
Όταν πήγα Αμερική ειχε παρει και εγώ μαζί μου κάτι χάπια που μου είχε δώσει ο γιατρός, και δεν με ρώτησε κανεις τίποτα γι’αυτα. Μην ανησυχείς.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση fotast
ναι χάπια...απλά είναι στα χάπια που δεν μπορείς να αγοράσεις μόνος σου αλλά θέλουν κόκκινη συνταγή γιατρού....συνταγή δυστυχώς δεν έχω γιατί την κρατά το φαρμακειο....τώρα και να έχω στα ελληνικά ποιος θα την καταλάβει; θα τα έχω μάλλον στην χειραποσκευή και όχι στην βαλίτσα...και ο Θεός βοηθός!