jimp
Member
Ήξερε αγγλικά; Ας ξεκινήσουμε από εκεί.Έπρεπε να σε έχω χτες στην τσεκινατζού της Shenzhen airlines στο XIY που της ζητούσα ένα απλό interline από Air China σε Air China...
Ήξερε αγγλικά; Ας ξεκινήσουμε από εκεί.Έπρεπε να σε έχω χτες στην τσεκινατζού της Shenzhen airlines στο XIY που της ζητούσα ένα απλό interline από Air China σε Air China...
Πιθανώς αυτό να ήταν και το μόνο της προσόν...Ήξερε αγγλικά; Ας ξεκινήσουμε από εκεί.
Θα πρεπει να ξαναπερασεις ελεγχο στο αεροδρομιο στη Σοφια.Καλημέρα!
Θα ήθελα την γνώμη και την βοήθεια σας.
Ταξιδεύω αύριο το πρωί από Αθήνα για Σόφια με προγραμματισμένη ώρα άφιξης 9:55.
Στις 11:15 πετάω από Σόφια για Μιλάνο.
Οι πτήσεις είναι με την ryanair και έχουν γίνει σε ξεχωριστές κρατήσεις (δεν είναι ανταπόκριση).
Το μόνο καλό είναι ότι αναχωρώ απ το ίδιο terminal.
Θα έχω μόνο μία χειραποσκευή πάνω στο αεροπλάνο.
Πιστεύετε θα προλάβω?
Γνωρίζετε αν θα ξαναγίνει έλεγχος της χειραποσκευής στο αεροδρόμιο της Σόφιας??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
Αν πετάς 11.15, αυτό σημαίνει ότι η πύλη επιβίβασης κλείνει ακόμα πιο νωρίς. Είναι πιθανό να προλάβεις αν το αεροδρόμιο είναι μικρό και τρέξεις λίγο. Αλλά το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι να ψάχνεις για εναλλακτική για να μην απογοητευτείς.Καλημέρα!
Οι πτήσεις είναι με την ryanair και έχουν γίνει σε ξεχωριστές κρατήσεις (δεν είναι ανταπόκριση).
Πιστεύετε θα προλάβω?
Αν κλείνει 10.45 υπολόγιζε ότι και 11.00 θα να πας θα προλάβεις να επιβιβαστείς.Η πύλη κλείνει 10:45. Είναι πολύ οριακά πράγματα οπότε Θα κοιτάξω και για εναλλακτική.
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια ...
Καλημέρα!
Πιστεύετε θα προλάβω?
Η αποσκευή δεν έχει σημασία γιατί και αν έχεις δεν θα χρειασθεί να την παραλάβεις και να την παραδώσεις ξανά.Προλαβαίνεις την επόμενη πτήση.Καλησπέρα, τα Χριστούγεννα θα πάω Κοπεγχάγη με Turkish airlines. Η πτήση κάνει στάση Κωνσταντινούπολη. Επειδή δεν έχω ιδέα, αν έχω αποσκευή κάτω θα προλάβω την μετεπιβίβαση (η στάση είναι 1.5 ώρα).
Επίσης ποια είναι η διαδικασία περιλιπτικά;