Πτήσεις με ανταπόκριση

D

Delmem38110

Guest
Δεν ξαναταξιδεύω με Avianca ούτε σηκωτός. Δεν έχουν ούτε τηλεφωνικό κέντρο, το site τους, μοναδικός τρόπος εξηπηρέτησης, κρασάρει για ψήλου πήδημα, δεν έχει καν chat, ενώ όταν φτάνεις στο αεροδρόμιο δεν υπάρχει κανείς να συνννενοηθείς και μόνο που δε σε βρίζουν που τους ενόχλησες. Για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες τους τι να πω, κατάφεραν να μου στείλουν mail 72 ώρες πριν την πτήση ότι η κράτησή μου ακυρώθηκε επειδή δεν έκανα εγκαίρως upload το PCR 72 ωρών (προφανώς λάθος - και μετά δεν υπήρχε κανείς να μιλήσω). Καθίσματα επιπέδου Ryanair στην economy (MIA-MGA με A320 της Taca) (χωρίς δικτάκι, seat pitch για αρνητικό ρεκόρ κ.ο.κ.). Στη Business, πάλι (Α320 SAL-SJO), το service ήταν λίγο χειρότερο από το service της Aegean στην Economy. Ελάχιστοι μιλάνε Αγγλικά (ούτε καν όλοι οι αεροσυνοδοί).

Η Copa, πάλι, από ηλεκτρονικές υπηρεσίες τα πήγε ΠΕΡΙΦΗΜΑ, οι αεροσυνοδοί μίλαγαν και Αγγλικά, τα καθίσματα πιο άνετα στα 737 της και στην Economy (MGA-PTY-SDQ) και στη Business(SDQ-PTY), αλλά τα lounge της (συμπεριλαμβανομένου του Παναμά) είναι πήχτρα στον κόσμο με πρακτικά μηδενικές παροχές φαγητού και ελάχιστες επιλογές ποτού.

Το αεροδρόμιο στο San Salvador είναι αρκετά μακριά από την πόλη (1 ώρα με φυσιολογική κίνηση, 40 λεπτά με άδειους δρόμους). ΠΟΛΥ μικρό δεν το λες. Η ουρά στα γκισέ της Avianca, αλλά και στο security, αν τη χρειαστείς, είναι ατελείωτη.

Το San Salvador θα έλεγα ότι αξίζει, αλλά η χώρα έχει ΘΕΜΑΤΑ με τη βία των συμμοριών. Την περίοδο των Χριστουγέννων στο κέντρο έβλεπες ένα ένοπλο στρατιώτη σε κάθε γωνία. Με τόση στρατοκρατία, αν αποφύγεις τις φαβέλες θα είσαι γενικώς ΟΚ. Πιο ενδιαφέρουσα μέρη όμως είναι εκτός πόλης (ηφαίστεια, Joya de Ceren, routa de las flores, El Tunco/La Zonte "παραλίες" κλπ) που θα τα χάσεις με ένα γρήγορο stopover.
ευχαριστώ.
το επικρατέστερο μάλλον είναι μέσω SAL. γιατί είναι και το πιο σύντομο.

αν χάσουμε την πτήση ίσως μπορέσουμε να πάμε στην πόλη.
στον Παναμά δεν θέλω να ξοδέψω 10 ώρες.
με την αβιανκα είχα θετικές εμπειρίες μέχρι τώρα. ευρωπαϊκό τηλέφωνο αν ποτέ το χρειαστείς
+34900802500 απαντάνε σχετικά γρήγορα στα ισπανικά και αγγλικά.
έχουν και γουατσαππ αλλά με περιορισμένη δυνατότητα.
+573114006797

a-g

Member
Έχω κλείσει δυο διαφορετικά εισιτήρια με Aegean για επιστροφή από διακοπές. Η μια είναι το πρωί από το νησί όλα οκ.
η δεύτερη που ήταν το απογευμα απο Αθήνα προς την πόλη μου ακυρώθηκε με ενημέρωσαν μέσω mail…πήρα τηλ στην Aegean και μου το βάλανε για την επόμενη μέρα χωρίς χρέωση… τους ρώτησα αν μου παρέχουν διαμονή και μου είπαν πως θα με ενημερώσουν τη Δευτέρα. Γνωρίζετε τι ισχύει σ αυτή τη περίπτωση; Τι πληρώνει η αεροπορική;

D

Delmem38110

Guest
Έχω κλείσει δυο διαφορετικά εισιτήρια με Aegean για επιστροφή από διακοπές. Η μια είναι το πρωί από το νησί όλα οκ.
η δεύτερη που ήταν το απογευμα απο Αθήνα προς την πόλη μου ακυρώθηκε με ενημέρωσαν μέσω mail…πήρα τηλ στην Aegean και μου το βάλανε για την επόμενη μέρα χωρίς χρέωση… τους ρώτησα αν μου παρέχουν διαμονή και μου είπαν πως θα με ενημερώσουν τη Δευτέρα. Γνωρίζετε τι ισχύει σ αυτή τη περίπτωση; Τι πληρώνει η αεροπορική;
εφόσον έχεις δυο διαφορετικές κρατήσεις που δεν σχετίζονται μεταξύ τους και η εταιρεία σε ενημέρωσε για την αλλαγή στην δεύτερη κράτηση δίνοντας σου μια επιλογή (που έχεις πιστεύω το δικαίωμα να την αρνηθείς η όχι), κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνουν κάτι. βέβαια ποτέ μην λες ποτέ. περίμενε μέχρι δευτέρα

a-g

Member
Συμφωνώ στο ότι ναι είναι δυο διαφορετικές κρατήσεις άρα πρέπει οπωσδήποτε να μου επιστρέψει τα χρήματα μου η να με βάλει σε προηγούμενη η επόμενη πτήση…. Απλά δεν ευθύνονται οι πελάτες για τις ακυρώσεις τους, όποτε κι εφόσον έχω κράτηση με την ίδια αεροπορική την ίδια ημέρα, κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να παρέχουν και διαμονη όπως στις καθυστερήσεις πτήσεων με ανταπόκριση.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
εφόσον έχω κράτηση με την ίδια αεροπορική την ίδια ημέρα, κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να παρέχουν και διαμονη όπως στις καθυστερήσεις πτήσεων με ανταπόκριση.
Καταλαβαίνω πως το λές, ωστόσο οι κανόνες είναι κανόνες και αυτούς λογικά θα επικαλεστούν γιατί το εισιτήριο δεν είναι ενιαίο, εκτός αν η αλλαγή έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μακάρι να ισχύσει κάτι διαφορετικό, αλλά θα είναι κατ' εξαίρεση.

a-g

Member
Θα γραψω πάλι όταν με ενημερώσουν σχετικά με τις παροχές.
χίλιες φορές να πήγαινα οδικώς και μετά με καράβι. Εκτός από τα ακριβά αεροπορικά εισιτήρια, ταλαιπωρούμαι κιόλας.

Traveler koko

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Καλησπέρα. Έχω πτήση με μιλια αθηνα-λονδινο και Λονδίνο-οσλο..είναι ένας κωδικός κράτησης. Θέλω να ρωτήσω αν οι βαλίτσες από Αθήνα θα πάνε κατευθείαν στον τελικό προορισμό (οσλο)...

fotast

Member

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Συμφωνώ στο ότι ναι είναι δυο διαφορετικές κρατήσεις άρα πρέπει οπωσδήποτε να μου επιστρέψει τα χρήματα μου η να με βάλει σε προηγούμενη η επόμενη πτήση…. Απλά δεν ευθύνονται οι πελάτες για τις ακυρώσεις τους, όποτε κι εφόσον έχω κράτηση με την ίδια αεροπορική την ίδια ημέρα, κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να παρέχουν και διαμονη όπως στις καθυστερήσεις πτήσεων με ανταπόκριση.
Δεν είναι θέμα aegean, καμία αεροπορική δεν παρέχει έξτρα διαμονή για εισιτήριο που έχει ενημερώσει για την ακύρωση τουλάχιστον 15 μέρες πριν το ταξίδι. Μόνο εάν υπάρχει πτήση ανταπόκρισης και αλλάξει το δεύτερο σκέλος μπορεί να τεθεί τέτοια πιθανότητα.

Καλησπέρα. Έχω πτήση με μιλια αθηνα-λονδινο και Λονδίνο-οσλο..είναι ένας κωδικός κράτησης. Θέλω να ρωτήσω αν οι βαλίτσες από Αθήνα θα πάνε κατευθείαν στον τελικό προορισμό (οσλο)...
Ναι-ναι κατευθείαν Όσλο.

Edit:

Ναι θα πάνε.Για ποιά αεροπορική μιλάμε;
Λογικά Aegean-SAS. Αφού είναι με μίλια, άρα και οι 2 πτήσεις είναι star Alliance με ένα κωδικό κράτησης, άρα πάνε κατευθείαν Όσλο.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Ναι, πηγαίνουν κατ' ευθείαν στον τελικό προορισμό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.066
Μέλη
39.817
Νεότερο μέλος
Manthosr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom