Aegean Airlines Γενικά Πτήσεις με μίλια-παραδείγματα και προτάσεις

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Γενικά έχει πολύ καλές διαθεσιμότητες τέτοια περίοδο, δεν ήταν θέμα τύχης.
Απλώς, τα award εισιτήρια δεν είναι και λίγο θέμα τύχης;
Μπορεί ο αγώνας να είναι ΣΚ και να μην έχει την προηγούμενη Παρασκευή πχ.. Να έχει μόνο την προηγούμενη Τρίτη... Οπότε αναγκάζεσαι να ταξιδέψεις νωρίτερα...
Ή μπορεί να βρεις την Παρασκευή αλλά με φόρους 150 ενώ υπήρχε και με 40...

Εισιτήριο για τον αγώνα πού βρήκε τελευταία στιγμή;;
Σχεδόν πάντα βρίσκεις από το TicketSwap. Αν δεν είναι sold-out ο αγώνας, τα πουλάνε και πολύ φτηνότερα απ' όσο κοστίζουν προκειμένου να τα ξεφορτωθούν. Αν είναι sold-out τα πουλάνε και ακριβότερα, με ανώτατο όριο το +20%.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Μια γνώμη πλιζ από τους ειδικούς.
Ψάχνω απευθείας Toronto (YYZ) - Phoenix (PHX) με Air Canada για Τρίτη 11/10.
Τα μόνα απευθείας που δίνει όμως είναι:
Από Αύγουστο μέχρι 15/9…
Πριν λίγες μέρες άνοιξε και ο Νοέμβριος, αλλά τα απευθείας τα δίνει από 10/11 και μετά.
Παίζει να μην τα ελευθερώνει με τη σειρά η Air Canada αλλά όπως να ‘ναι;
Επειδή το κοιτάω το 10/11 εδώ και 2 μήνες αλλά τίποτα…

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ψάχνω πτήση Αθήνα Πεκίνο απευθείας από Μάιο και έπειτα και βλέπω δεν μου εμφανίζει διαθεσιμότητα, σταματάει να εμφανίζεται διαθέσιμη 29/4/25. Υπάρχει καμία πιθανότητα να φορτωθεί κάποια στιγμή αργότερα ή να δω άλλη επιλογή;;

paefstra

Member
Τελευταια στιγμη κυριολεκτικα για γιορτες στην Ιστανμπουλ με μιλια, εξοικονομησα 280 ευρω πηγαινε ελα τρωγοντας μολις 14.000 μιλια. Δεν ειναι τοσο το ποσο, οσο οτι στην εκπνοη βρισκεις για γιορτες.
Ειδα και Παρισι αλλα business στη μεταβαση, για οποιον θελει γουστα.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Τελευταια στιγμη κυριολεκτικα για γιορτες στην Ιστανμπουλ με μιλια, εξοικονομησα 280 ευρω πηγαινε ελα τρωγοντας μολις 14.000 μιλια. Δεν ειναι τοσο το ποσο, οσο οτι στην εκπνοη βρισκεις για γιορτες.
Πολύ καλό ναι...έχει και βολικές ώρες και από όλα..Από Θεσσαλονίκη 150 ευρώ κάτω στο άτομο...

paefstra

Member
Πολύ καλό ναι...έχει και βολικές ώρες και από όλα..Από Θεσσαλονίκη 150 ευρώ κάτω στο άτομο...
Εχουν και ειδικες τιμες τα ξενοδοχεια λογω τελευταιας στιγμης και γιατι ο προορισμος ειναι αντι-γιορτινος σε σχεση με κεντροευρωπαικες πρωτευουσες.

Billouk

Member
και Λονδίνο είδα 25-31/12!

paefstra

Member
και Λονδίνο είδα 25-31/12!
Εν τω μεταξυ πριν 1 μηνα δεν ειχε διαθεσιμοτητες γενικα και πουθενα. Ωραιο δωρο, αλλα φιλε Λονδινο για γιορτες θα πηγαινα μονο για φιλοξενια. Οχι σε ξενοδοχειο.

Dara

Member
Καλησπέρα,

Πολυπαραγοντικό search για όσους εχουν όρεξη, μήπως κ πάρω καμια ιδέα παραπάνω γιατί νομίζω έχω καεί απο τα πολλά σενάρια. Σχεδιάζω ταξίδι 2 ατόμων για Κορεα-ιαπωνια κ θα ήθελα να συνδυασω τα 80.000 μιλια που εχω για εξαργυρωση και το ετησιο 1+1 απο πιστωτικη για να μειώσω οσο γίνεται το κόστος.
Απο οσο εχω δει, δε νομιζω πως εχει ιδιαιτερο νοημα να παω Ντουμπαι η Αμπου Νταμπι σαν ανταποκριση μονο κ μονο για να βαλω το 1+1 οποτε ανοικτος κ σε σεναρια χωρις αυτο.
Ιδανικά θα ήθελα πρώτα να παω για 4-5 μέρες Σεουλ, μετα απο εκει Οσακα κ επιστροφη Ελλαδα απο Τοκυο.
Το Οσακα-Τοκυο ειμαι ΟΚ να το κανω κ αναποδα.
Για ημερομηνια σκοπευω ειτε τελος Απριλη αρχες Μαιου, ειτε τελος Οκτωβρη.
Θα βολευε πολυ να εχω 90κ μιλια για να καλυπτει 2 εισιτηρια επιστροφης με Αιθιοπες, αλλα αν αποφασισω για οκτωβρη τοτε θα τα πιασω στους επομενους 1-2 μηνες.
Ευχαριστω anyway!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
θα ήθελα να συνδυασω τα 80.000 μιλια που εχω για εξαργυρωση και το ετησιο 1+1 απο πιστωτικη για να μειώσω οσο γίνεται το κόστος.
Απο οσο εχω δει, δε νομιζω πως εχει ιδιαιτερο νοημα να παω Ντουμπαι η Αμπου Νταμπι σαν ανταποκριση μονο κ μονο για να βαλω το 1+1 οποτε ανοικτος κ σε σεναρια χωρις αυτο.
Έχοντας αυτό ως δεδομένο θα πρέπει να βρεις ένα αεροδρόμιο που να πετάει η Aegean (για το 1+1) και στην περίπτωση σου να συνδυάζεται και με τους υπόλοιπους προορισμούς.
Θα έκανα αναζήτηση για εισιτήρια με μίλια απευθείας από το IST για παράδειγμα, αν και τα 80.000 ίσως να μη φτάνουν για το ένα σκέλος ταξιδιού που επιθυμείς.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.317
Μέλη
39.984
Νεότερο μέλος
logothetis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom