battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Καλά να περάσετε! Πωπω δηλαδή σήμερα πακετάρισμα βαλίτσες..τσεκ εισιτήρια, λεφτά..εκτύπωση χάρτες κλπ; Πρασίνισα από ζήλια!
ναι ναι ολα τυπωμενα σε ντοσιεδακι και ετοιμοι χαχαχαχα θα μασ παρουν για επιχειρηματιεςΚαλά να περάσετε! Πωπω δηλαδή σήμερα πακετάρισμα βαλίτσες..τσεκ εισιτήρια, λεφτά..εκτύπωση χάρτες κλπ; Πρασίνισα από ζήλια!
Πολυ ωραια πλατεια το απολυτο κενο; Αχ βρε kitso...
Καλα να περασετε cloud13!
Για τη γκαλερί στη Βίλα μπήκα κανονικά.Χωρίς καμία κράτηση.Eπίσης για την Πινακοθήκη Μποργκέζε, πρέπει να κάνεις τηλεφωνική κράτηση για συγκεκριμένη ώρα, ανεξαρτήτως αν το εισιτήριο σου καλύπτεται από το Roma Pass ή όχι. Τα τηλέφωνα βρίσκονται εδώ: Official Site Borghese Gallery - Information and Tickets
Για το Κολοσσαίο, εφόσον θα έχετε ήδη Roma Pass, θα πάτε από την είσοδο όσων έχουν ήδη εισιτήριο κι έτσι θα αποφύγετε τη μεγάλη ουρά!
τι να σου πω...τη μερα του βατικανο ελεγα να παω και στο olimpico na τελειωσω τη δυτικη οχθη.... προφανως δεν προλαβαινω ε... ελεγα να ειμαι 11 βατικανο 3 να φυγω για olimpico κατα τις 5 και μετα να ειμαστε trastevere για βολτα και φαγητο... τι λες??? επισης trastevere ειδα μια σταση αλλα δεν νομιζω να ειναι μετρο ειναι κατι σαν προαστιακος??? το καλυπτει το roma pass αυτο??
Η πινακοθήκη δέχεται ορισμένο αριθμό ατόμων ανά επίσκεψη, και μόνο για συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Οπότε καλό είναι να έχει κάνει μια τηλεφωνική κράτηση πριν. εξάλλου δεν κοστίζει κάτι. Μου έχει τύχει να δω κόσμο χωρίς κράτηση να μην μπορεί να μπει, αλλά εάν δεν είχε πολλές κρατήσεις να τους δέχονται παρόλο που δεν είχαν κάνει κράτηση.Για τη γκαλερί στη Βίλα μπήκα κανονικά.Χωρίς καμία κράτηση.
O μαρκήσιος έχει δίκιο. Η είσοδος γίνεται με γκρουπ συγκεκριμένου αριθμού ατόμων κάθε φορά και υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα να μείνεις απ'έξω. Μία φορά μπήκα και μία άλλη όχι. Αν δεν έχεις πάει, καλύτερα μην το ρισκάρεις, γιατί τα γλυπτά είναι ανεπανάληπτα.Η πινακοθήκη δέχεται ορισμένο αριθμό ατόμων ανά επίσκεψη, και μόνο για συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Οπότε καλό είναι να έχει κάνει μια τηλεφωνική κράτηση πριν. εξάλλου δεν κοστίζει κάτι. Μου έχει τύχει να δω κόσμο χωρίς κράτηση να μην μπορεί να μπει, αλλά εάν δεν είχε πολλές κρατήσεις να τους δέχονται παρόλο που δεν είχαν κάνει κράτηση.