KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Και τα 2 ειναι εργονομικα θα ελεγα .Και η Ναβονα σωστη και απο την Ποπολο κατηφοριζεις προς τα κεντρικα.Καλα λεει η Δαφνη ..θα εξαρτηθει και απο την τιμη.Για τι τιμες λεμε?
Επειδή έχω κάνει κράτηση εδώ και πολύ καιρό (είχαν δωρεάν ακύρωση) μιλάμε για 500ευρώ για 4 νύχτες στο B&B Corso 22 (Piazza del Poppolo) και 560ευρώ στη Piazza Navona. έχω σημειώσει το όνομα του δεύτερου ξενοδοχείου στο γραφείο και δεν το θυμάμαι τώρα....
right δεν υπάρχει. υπάρχει ότι σου αρέσει. μπορείς να πάρεις κ λεωφορείο ως το μετρό με 2Ε. ή κ ταξί με 40 και την άνεσή σου.Θα είμαι μόνη με τον άντρα μου, οπότε 2 άτομα. αν είναι να μου στοιχίσει το τρένο (τρένο παίρνουμε ή λεωφορείο/μετρό??) 15ευρώ/άτομο με αλλαγή γραμμής κιόλας, καλύτερα να πάρω ταξί. right?
συμφωνώ απόλυτα. 125 τη βραδιά σε B&B στη Ρώμη μου φαίνεται υπερβολικό ποσό. βεβαια την τελευταία ώρα...Χτες γύρισα απο τη Ρώμη ,έμεινα για δεύτερη φορά στο Mercure Delta Colosseo,λίγα μόλις βήματα απ το Colosseo και το σταθμό του μετρό..Αν θες ρίξε μια ματιά στις τιμές για τις ημέρες που πας,μιλάμε για ένα τετράστερο ξενοδοχείο κι όχι B&B..Μου φαίνεται οτι με τα ίδια χρήματα μπορείς να βρείς κάτι καλό..
νομίζω ότι είναι θέμα προτεραιοτήτων, τι αρεσει στον καθένα. προσωπικά 125 Ε στη via del corso σε Β&Β δεν θα τα έδινα με τίποτε. και μάλιστα όταν με την ίδια τιμή παίρνω 4στερο με πισίνα στο roof garden και θέα Κολοσσαίο. τον δε χειμώνα η τιμή του είναι <100 για να ξέρουμε για τί τιμές μιλάμε. πάντα προσωπικά, όταν θέλω χαμηλό μπάτζετ πάω στο σταθμό με 50-70 Ε αξιοπρεπέστατα Β&Β.μη το λες ....στην del corso και γυρω απο πανθεον και ναβονα ειναι τυχερος κανεις αν βρει αξιοπρεπες καταλυμα σε αυτες τις τιμες ...ειδικα στην καρδια της ρωμης ειναι πανακριβα τωρα τελευταια...
τωρα Σοφια μου το mercure στο Κολοσσαιο ειναι σιγουρα καλο ξενοδοχειο και καλη περιπτωση αφου μαλιστα το προτεινετε εσυ και ο samion,αλλα αναρωτιεμαι μηπως πεφτει λιγο μακρια για καποιον που παει για πρωτη φορα στη ρωμη....έχει μετρο εκει αλλα ,στη ρωμη το μετρο δεν εξυπηρετει παντα...αν θες να πας στα ισπανικα σκαλια ενταξει,αλλα για το πανθεον ,ας πουμε δε βολευει....για αυτο ειπα οτι για πρωτη φορα τουλαχιστο,θα προτεινα να μεινει καποιος στο καρακεντρο και να κινειται με τα ποδια σχεδον για παντου ,ωστε να βλεπει και να απολαμβανει την πολη....
Απ το Mercure μπορείς να γυρίσεις όλο το κέντρο άνετα με τα πόδια..Απ το Colosseo για μένα ξεκινάει η πιο ωραία passeggiata στη πόλη...Ο μόνος λόγος που χρησιμοποίησα το μετρό ήταν για να πάω στο ξενοδοχείο απ το termini,άντε μια φορά για να γυρίσω απ τη piazza di Spagna,και για να πάω στο San Pietro..Δεν υπάρχει λόγος είναι καράκεντρο!!!μη το λες ....στην del corso και γυρω απο πανθεον και ναβονα ειναι τυχερος κανεις αν βρει αξιοπρεπες καταλυμα σε αυτες τις τιμες ...ειδικα στην καρδια της ρωμης ειναι πανακριβα τωρα τελευταια...
τωρα Σοφια μου το mercure στο Κολοσσαιο ειναι σιγουρα καλο ξενοδοχειο και καλη περιπτωση αφου μαλιστα το προτεινετε εσυ και ο samion,αλλα αναρωτιεμαι μηπως πεφτει λιγο μακρια για καποιον που παει για πρωτη φορα στη ρωμη....έχει μετρο εκει αλλα ,στη ρωμη το μετρο δεν εξυπηρετει παντα...αν θες να πας στα ισπανικα σκαλια ενταξει,αλλα για το πανθεον ,ας πουμε δε βολευει....για αυτο ειπα οτι για πρωτη φορα τουλαχιστο,θα προτεινα να μεινει καποιος στο καρακεντρο και να κινειται με τα ποδια σχεδον για παντου ,ωστε να βλεπει και να απολαμβανει την πολη....![]()
Όχι, μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περιοχή στο κέντρο της Ρώμης που να μη λέει και πολλά. Ειδικά η Ναβόνα εμένα είναι η αγαπημένη μου.ωχ...πιάστηκα κοροϊδο ε? για να είμαι ειλικρινής ήταν η φτηνότερη επιλογή για διαμονή στο κέντρο και ειδικά το B&B έχει πολύ καλές κριτικές στο booking.
επειδή θα είμαστε μόλις 3 1/2 μέρες ήθελα κάτι αρκετά κεντρικό. από ότι κατάλαβα η περιοχή δεν λέει και πολλά ε??