Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Είχαμε ένα απόγευμα για το Όσλο και θα μου άρεσε να είχα άλλη μισή ημέρα, για να προλάβω να πάω στο Holmenkollen και να δω την 60 μέτρων ύψους πίστα του σκι. Εντάξει ωραίο το πάρκο με τα γλυπτά, ωραίο το κτίριο της Όπερας, ωραία και η παραλία με τα μαγαζιά αλλά ως εκεί. Κατά τ’ άλλα το βρήκα αδιάφορο.
Ίσως πάλι αν είχα ξεκινήσει το ταξίδι μου από εδώ να μου είχε κάνει καλύτερη εντύπωση αλλά μετά από την κούκλα-Στοκχόλμη και το Μπέργκεν το καημένο το Όσλο, πώς να το κάνουμε, χάνει!
Οι έξι ημέρες ήταν λίγο – ελάχιστο - γι αυτά που έχει να πάρει ένας ταξιδιώτης από αυτόν τον τόπο. Γι αυτό, αν και χαίρομαι που πραγματοποίησα το ταξίδι των ονείρων μου, μου έχει μείνει μια αίσθηση ανικανοποίητου.
Έτσι η Σκανδιναβία παραμένει …. το ταξίδι των ονείρων μου!
Ίσως πάλι αν είχα ξεκινήσει το ταξίδι μου από εδώ να μου είχε κάνει καλύτερη εντύπωση αλλά μετά από την κούκλα-Στοκχόλμη και το Μπέργκεν το καημένο το Όσλο, πώς να το κάνουμε, χάνει!

Οι έξι ημέρες ήταν λίγο – ελάχιστο - γι αυτά που έχει να πάρει ένας ταξιδιώτης από αυτόν τον τόπο. Γι αυτό, αν και χαίρομαι που πραγματοποίησα το ταξίδι των ονείρων μου, μου έχει μείνει μια αίσθηση ανικανοποίητου.
Έτσι η Σκανδιναβία παραμένει …. το ταξίδι των ονείρων μου!