Dina Z
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Ναι η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες ενοχλήσειςΈνα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον giannismits όχι μόνο για τις πληροφορίες του σχετικά με την Στοκχόλμη (οι οποίες αποτέλεσαν οδηγό για να στήσω το δικό μου πρόγραμμα) αλλά κυρίως γιατί ο ίδιος έγινε η πηγή της έμπνευσής μου για να σχεδιάσω τον λίγο χρόνο μας εκεί, με τόση λεπτομέρεια και ακρίβεια, ώστε να μην χάσουμε τίποτα. Γιάννη, αν είχες λόξυγκα, εγώ σε μελετούσα!
Εδώ θα τα χαλάσουμε! Εντάξει δεν λέω να ανεβάσεις 500 φωτό όπως εγώΛοιπόν φωτογραφίες δεν θα ανεβάσω
Χα! Χα! Μωρέ δεν το έχω. Άλλα θα δω τι μπορώ να καταφέρω!Ναι η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό είχα κάποιες ενοχλήσεις
Χαίρομαι που η ιστορία υπερπαραγωγή σε ενέπνευσε να κάνεις το ταξίδι.
Εδώ θα τα χαλάσουμε! Εντάξει δεν λέω να ανεβάσεις 500 φωτό όπως εγώαλλά λίγες έστω τις αγαπημένες σου ρε παιδί μου να δούμε κι εμείς. Πάτάς το κουμπάκι Ανέβασμα Αρχείου και αυτό είναι όλο
![]()
Εγώ να δεις νοσταλγία όσο γράφω και κοιτάζω σημειώσεις! Αφού λέω το ΣΚ αντί να πάω στη μανούλα στη Χαλκίδα να πεταχτώ μέχρι την ΣτοκχόλμηΜε εκανες και νοσταλγησα τη Στοκχολμη.
Ευχαριστώ για τα like στις φωτογραφίες. Χαίρομαι που σας αρέσουνΣτοκχολμάρα!
Καταπληκτικές οι φωτό. Επίσης δεν παίζω! Απ' 'οτι βλέπω η αλλαγή φρουράς ήταν πιο υπερπαραγωγή και με άλογα, χώρια που βλέπω έφυγαν οι σκαλωσιές στην αυλή που γίνεται η αλλαγή.
Μπορείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις επεξεργασία αυτά που ανεβάζεις. Μπες και σβήσε τις 2πλες - 3πλες φωτογραφίες και κάνε ότι αλλαγή θες.
Κάτω από το post που έχεις τις φωτό, πάτα Tools-Επεξεργασία και κάνε τις αλλαγές. Βασικά σβήστες όλες και ανέβασε τες από την αρχή. Τώρα δεν φαίνονται δεν ξέρω τι έκανες. Πάνε ανέβασμα αρχείου και επέλεξε τις φωτό που θες από τον φάκελο που τις έχεις στον υπολογιστή σου.Ευχαριστώ για τα like στις φωτογραφίες. Χαίρομαι που σας αρέσουν
Μπορείς όμως να μου πεις που πρέπει να πάω για να τις σβήσω; Όσο κι αν το ψάχνω δεν το βρίσκω![]()