malysa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- έλα μου ντε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- 3η βραχονησίδα αριστερά
Nα το ματαξαναπώ λοιπόν....
τέλεια αφήγηση και εικόνες .....
τέλεια αφήγηση και εικόνες .....

:russianroulette:Πω πω δεν θα ξαναγράψω, οι ιστορίες μου βλάπτουν σοβαρά την υγεία των μελών του φόρουμΛοιπόν διάβαζα, κατάπινα χάπια, ξαναδιάβαζα.
, και πιάσε το πληκτρολόγιο. Έχω έτοιμες τις ενέσεις και περιμένω.
Πω πω δεν θα ξαναγράψω, οι ιστορίες μου βλάπτουν σοβαρά την υγεία των μελών του φόρουμ![]()
Ταξίδεψες με το ΤF-FIT... μια χαρά αεροπλανάκι... built 10/4/1992... 18 χρονών παλλικαράκι... ούτε φαντάρος δεν έχει πάει ακόμα...Είναι Τ
Είμαι όλος αυτιά. Να μαθαίνουμε και κάτι ........:?:
άμα είναι όμορφο το "μοντέλο", μπορείς να βγάλεις άσχημες φωτογραφίες;;;;Από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά είναι κι αυτή η Ισλανδία πολύ φωτογενής βρε παιδί μου, σαν φωτομοντέλο ένα πράγμα...
Hydronetta μεγάλες πληγές ανοίγεις...
Kαι όμορφο μοντέλο και γυμνόάμα είναι όμορφο το "μοντέλο", μπορείς να βγάλεις άσχημες φωτογραφίες;;;;
νομίζω ότι σημασία παίζει και το "γυμνό" του τοπίου.

Αυτά είναι! 
Είδες τι κάνουν οι ξανθές σκανδιναβές;;;Kαι όμορφο μοντέλο και γυμνόΑυτά είναι!
![]()

Η περιήγηση καθορίστηκε βάσει του συνεδρίου. Έτσι πήγαμε πριν το συνέδριο βορρά με το γκρουπ και μετά το περας του συνεδρίου πήγαμε οι δυό μας νότο. Δυστυχώς ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι έτσι δεν μπορέσαμε να κάνουμε πλήρη γύρο. Εντούτοις αν η νοσταλγία με οδηγήσει πάλι στην Ισλανδία, θα κάνω Snaefell, West Fjords και ανατολικό κομμάτιΜια απορία για το ταξίδι σου: αφού ανέβηκες Άκουρερι, πώς και δε νοίκιασες από εκεί αυτοκίνητο και να επιστρέψεις Ρέυκιαβικ κάνοντας το γύρο του νησιού προς τα ανατολικά (ώστε καθοδόν να δεις νότια Ισλανδία και παγετώνες);