Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Παρότι δεν κατάφερα νάρθω, το τηλεφώνημα από τον xeno με τις ευχές όλων από το φαγόπιωμα ήταν συγκινητικό. Σας ευχαριστώ, να περνάτε πάντα καλά.
Λουλου αιμοληψια ξεχασες να μας κανεις μετα το φαγητο....εψαχνα το κρεατοτουρτα και τη βρηκα διπλα σου.......σκοπιμα την εκρυψες....?????kαλημερα και απο εμενα .. να πω οτι ηταν μια υπεροχη βραδια . περασαμε πολυ καλα ... οσοι δεν ηλθατε μπορω να πω οτι χασατε!!!!!!!!!
ΜΙΑΤ να σου ζησει το ανηψακι !!!!! Σε περιμεναμε.......η παρεα εδεσε απο τη πρωτη στιγμη.....θα σε δουμε στη συναντηση του Αυγουστου στην εδρα μου αυτη τη φορα....για να μπορεσουν να ερθουν και οι Ηρακλειωτες.....Καλημέρα και από εμένα.Δυστυχως δεν καταφέραμε να έρθουμε και ούτε να ειδοποιήσω εγκαίρως αλλά ελπίζω να με δικαιολογήσετε, καθώς ξημερώματα Κυριακής έγινα θεία -γέννησε η αδερφή μου το πρωτο παιδάκι της οικογένειας οπότε καταλαβένετε..Είμαι σίγουρη οτι περάσατε τέλεια περιμένουνε fotos και καυτές λεπτομέρειες!
.. για τη στακα λεγαμε η κρεατοτουρτα ειναι light μπροστα της!!!!!!!!!! επειγουσες κλησεις παντως απο τη παρεα μα δεν ειχα καμμια!!!!!!!!!!!!!!!Λουλου αιμοληψια ξεχασες να μας κανεις μετα το φαγητο....εψαχνα το κρεατοτουρτα και τη βρηκα διπλα σου.......σκοπιμα την εκρυψες....?????
Με τους χοχλιους εξηγηθηκε ο Μανος??????? Η Εφη απλα παρακολουθουσε...
Οχι βεβαια....γιατι να ειναι μυστικο.....τα δωρα που μας εφερε η Βαρσα (που ηταν και αφορμη να γνωριστουμε μεταξυ μας.)..τα δωρα δια χειρος Σουδιανου...και..της Λουλους εχουν φωτογραφηθει και συντομα θα τα δειται ολοι.....απο το γραφειο τωρα που ειμαι μην περιμενεται και πολλα πραγματα....ρεθυμνο,
να πουμε και για τα δωρα????
η' ειναι μυστικο????ευχαριστουμε παρα πολυ την lullu για τις μπουμπουνιερες,την varsa για τα γλυκα και βεβαια το σουδιανο για το δικο του ξεχωριστο δωρο!δεν λεω τι ειναι για να σας κραταμε σε αγωνια!
το ωραιο της συναντησης δεν ηταν μονο οτι περασαμε καλα αλλα οτι και οι "εχτρα" που φεραμε,φιλους και συγγενεις,εδεσαν!
αυτο ηταν και η μεγαλυτερη εκπληξη!!!
μπραβο παιδια!
Το μπουρεκι παντως ηταν καταπληκτικο .....υπογραφω...και η στακα επισης...μονο ο Σουδιανος κρατησε το πρωτοκολο υγιεινης διατροφης και την εβγαλε με κολοκυθοανθους γεμιστους....ολοι οι υπολοιποι.......... για τη στακα λεγαμε η κρεατοτουρτα ειναι light μπροστα της!!!!!!!!!! επειγουσες κλησεις παντως απο τη παρεα μα δεν ειχα καμμια!!!!!!!!!!!!!!!