_antonis_
Member
Σε παρακολουθώ!Πάτε να το βγάλετε μεθυσμένο το παιδί.....
Εννοεί αυτό που έχω γράψει στο προφίλ μου ως "επόμενο ταξίδι"![]()
Άσε τις απαντήσεις εδώ και πήγαινε στην ιστορία σου ανέβασε φωτό!!
Θα σε φάμε!!!
Σε παρακολουθώ!Πάτε να το βγάλετε μεθυσμένο το παιδί.....
Σοβαρά????? Χίλια ευχαριστώ!!!! Εννοείται πως θέλω παρέα! Αλλά δίνουν μόνο για ένα άτομοσε ψηφισα κιολας!!!θα με παρεις μαζι σου?![]()
Δεν παει να με βγαλει μεθυσμενο μην ανησυχεις... απλα με ζηλευει που ειμαι πιο ομορφος απο τον Αντονιο.Πάτε να το βγάλετε μεθυσμένο το παιδί.....
Σαν νέος εδώ μέσα δεν μπορώ (και δεν ξέρω δηλαδή) για να εκφράσω άποψηΔεν παει να με βγαλει μεθυσμενο μην ανησυχεις... απλα με ζηλευει που ειμαι πιο ομορφος απο τον Αντονιο.
ΥΓ που πας; τι κερδισες;

Στο Νεπάλ..... Χάνω τις αισθήσεις μου!!!Κέρδισα ένα ταξίδι στο Νεπάλ σε ένα διαγωνισμό ενός ταξιδιωτικού γραφείου
Ναι ρε συ, δεν είναι παράλογο? Όλα τα ταξίδια είναι υποτίθεται για 2 άτομακαλα σου κανουν τετοιο δωρο και ειναι μονο για ενα ατομο?κριμα...
παντως σιγουρα θα περασεις τελεια!
Δυστυχώς μόλις συνειδητοποίησα πως όλες μου οι φωτογραφίες είναι στο desk top, κι εγώ είμαι τώρα με το lap topΣτο Νεπάλ..... Χάνω τις αισθήσεις μου!!!
Το μόνο που με κρατάει, είναι που περιμένω φωτό απο σέλας...
...και πανω....Ναι ρε συ, δεν είναι παράλογο? Όλα τα ταξίδια είναι υποτίθεται για 2 άτομα![]()

Θα περιμένουμε λοιπόν λίγο ακόμα!!χαχαχαΝα σαι καλά, δεν πειράζει.Δυστυχώς μόλις συνειδητοποίησα πως όλες μου οι φωτογραφίες είναι στο desk top, κι εγώ είμαι τώρα με το lap top
Θα το οργανώσω όμως μέσα στο Σ/Κ σίγορα
(Sorry)