Νορβηγία Ταξίδι στη Νορβηγία: Μπέργκεν - Τρόντχαϊμ

jenny V

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
  • Η ερημια για το βραδυ ειναι αναποφευκτη πιστευω λογω χωρας, τωρα απο ομορφια απο φωτο διάφορες που εχω δει με χει τραβηξει . Εμεις θα μεινουμε 3 μερες και σκεφτομαι την α' να κανω ξεναγηση στη πολη και η αλλη με την εκδρομη στα φιορδ . Τωρα για το βραδυ εχω και την πρόταση για το εστιατοριο απο τον φιλο μας πιο πανω αν εχουμε και κατι καλο ακομη δεκτο ,ελπιζω δεν θα αισθανθουμε την ερημια
 

gantemosaura

Member
Μηνύματα
9
Likes
6
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
jenny V θα σου πρότεινα να το ψάξεις λίγο τι ώρα θα πάς στο Pingvinen γιατί από το απόγευμα γεμίζει πολύ γρήγορα (τουλάχιστον Ιούνιο που πήγα εγώ). Ωραία η πόλη αλλά μικρή, οπότε καλύτερα να επιλέξεις τη εκδρομή στα φιόρδ. Νομίζω οι φώτο θα σου δείξουν τον δρόμο:
Αυτό είναι το Flåm μέσα στα Fjord
IMG_0508.JPG


Φώτο από το τρένο που φεύγει απο το Flåm
IMG_0554.JPG


IMG_0567.JPG
 

Attachments

jenny V

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Ειναι πανεμορφες!! Θα παω και εγω την κρουαζιερα στις 29 απριλ που θα παει και η echo 2011 αυτην των 140 eu λιγο τσιμπιμενη αλλα μ εχετε ξεσηκώσει! ! Γνωριζει κανεις κατι καλο γενικως απο μερη , ,φαγητο που του εκανε εντυπωση για οσλο drobak ,kopechagen, malme??
 

jenny V

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Καλημερα για την κροουαζιερα εινα καλυτερα μεσω voss η μεσω mydral που εχει και λεωφορειο ? κατι διαβασα απο mydral ειναι καλυτερα . Εσεις τι λετε παιδια?
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.723
Likes
14.824
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
εμείς κάναμε το Bergen-mydral με καράβι και mydral - bergen με τρένο και ήταν υπέροχα. μέσω voss δεν γνωρίζω πως είναι. αν το έκανε κάποιος ας μας απαντήσει.
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Eγώ έκλεισα μέσω Voss γιατί η εκδρομή κρατάει λιγότερες ώρες. Η άλλη δίνει 4 ελευθερες ώρες στο Flam, αλλά κατα τα αλλα σε πάνε στα ίδια μέρη. Τέτοια εποχή στο Flam δε ξέρω αν θα έχει να κάνουμε τίποτα για να περάσει η ώρα, δε διάβασα και τα καλύτερα.
 

jenny V

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Σωστα echo 2011 συγκρινα την μια και την αλλη διαδρομη και συμπερανα οτι η β που γυριζει στις 8 στο bergen ειναι ομοια με την α απλα εχεις 2 ωρες ελευθερες στο flam ισως να ειναι πολυ δεν ξερω Μαλλον με την μιση ωρα στην α διαδρομη ειναι οκ για flam? Να κλεισω και εγω αυτη που γυριζει στις 6 !!
 

gantemosaura

Member
Μηνύματα
9
Likes
6
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Στο Flam εκτός από ένα μουσείο δεν έχει τίποτα άλλο να κάνεις. Εγώ βέβαια εκμεταλλέυτηκα τον "ζεστό" καιρό του Ιουνίου και έριξα μια βουτιά, κάτι που δεν θα συνιστούσα τέτοια εποχή!
Αν και δεν έχω καταλάβει τι διαδρομές θα κάνετε με το Norway in a nutshell, άν δεν το έχετ κλείσει ήδη κοιτάξτε μήπως μπορείτε να κλείσετε τα εισητήρια για το καραβάκι μέσα στο φιόρδ και το τρένο από Flam-Myrdal-Bergen μόνοι σας, μου είχε βγεί πολύ φθηνότερα.
Καλά να περάσετε! :)
 

jenny V

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Σ ευχαριστω gantemosaura το πακετακι κομπλε με τραινο ,λεωφορείο κρουαζιερα, ξανα τραινο εχει 140. Λεω ν α μην επιχειρήσω το σπαστο για να μην εχω αγωνια!!
 

Iosif

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καταπληκτική ιστορία! Το ταξίδι σου συνεισέφερε στο να αποφασίσω να συνεχίζω τις σπουδές μου στο Τρόντχαϊμ!
 

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
363
Likes
1.196
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
adiaforos,ΕΥΤΥΧΩΣ κατεχεις την "εκθεση",γιατι μου εδωσες πολλες λεπτομερειες, και πληροφοριες για το ταξιδι που οργανωνω.Κριμα που δεν πηγες και Oslo-Flam-Alesud-Lillehammer,γιατι σιγουρα θα με καλυπτες απολυτα με τις λεπτομερειακες σου περιγραφες.Παντως για τα μερη που πηγες με καλυψες απολυτα. Να εισαι καλα και καλα ταξιδια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.386
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom