Ηνωμένο Βασίλειο Ταυτότητα/Διαβατήριο στη Μ. Βρετανία...

payton

Member
Μηνύματα
53
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
...
Eγω περσυ στο Gatwick με καινουργια ταυτοτητα ειχα ενα μικρο προβλημα με τον υπαλληλο,μου ελεγε δεν μπορω να περασω με ταυτοτητα και θελει διαβατηριο και διαφορες ιστοριες ,αφου την κοιτουσε και την ξανακοιτουσε κανα πενταλεπτο λες και εβλεπε πρωτη φορα με αφησε,ενω απο τον διπλανο υπαλληλο περνουσαν ολοι κανονικα χωρις προβλημα:mad:.
Υ.Γ. η ταυτοτητα ειναι καινουργια και χωρις την παραμικρη φθορα.
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Θα συμφωνησω! Εξαρταται τι υπαλληλος θα σου τυχει! Εγω περσι με το που ειδε την ταυτοτητα μου την εδωσε πισω και ζητησε διαβατηριο. Εγω ειχα και ο.κ. Βεβαια δεν επεμενα,να δω τι θα γινει...:roll:
Αλλα γιατι δεν βγαζεις διαβατηριο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο???
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Το θέμα κούρασε... αν έχεις καινούργια ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες και χωρίς φθορές δεν έχεις κανένα πρόβλημα... πηγαίνω έτσι κάθε μήνα στο Λονδίνο και έχω ταξιδέψει και στα τέσσερα αεροδρόμια... παρακαλώ τέλος...
 

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.956
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Γράψε λάθος... και στα πέντε... στο μικρό το καλό με την υπέροχη Augsburg του αγαπημένου σου ομίλου...
 

triparismenos

Member
Μηνύματα
16
Likes
38
Οκ..ας το τελειώσω εγώ το θέμα που ξεκίνησα. Προσανατολίζομαι προς την έκδοση τελευταίου τύπου ταυτότητας. Όλη η φασαρία που έγινε τότε έγινε μάλλον επειδή η ταυτότητά μου δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Θα βγάλω μία καινούρια και δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ.

(Όντως νιώθω λίγο μειονεκτικά διαβάζοντας τις ιστορίες σας απ'όλο τον κόσμο. Θα κοιτάξω να βγάλω κι εγώ ένα διαβατηριάκι για να αρχίσω σιγά σιγά τις εξορμήσεις μου σε εκτός Ευρώπης περιοχές. Από την άλλη όμως έχω ταξιδέψει σε 10 ευρωπαϊκές χώρες και συνεπώς αιτούμαι ένταξη στα μητρώα του travelstories. Ελπίζω να γίνει δεκτή από τους admins του site!)
 

monte

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Παιδιά, όταν λέτε ταυτότητα νέου τύπου, εννοείτε με τα λατινικά γράμματα; Η ταυτότητα μου είναι του 2002 με λατινικά γράμματα , αλλά χειρόγραφα (όχι με Η/Υ), είναι ΟΚ?
 

georgiapa1985

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΣΚΩΤΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ (ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ) ΜΕΣΩ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ RΥΑΝAIR ΚΑΙ ΕΑSYJET ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΩΣ ΣΕΓΚΕΝ ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ) ΑΡΚΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ( RYANAIR ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΛΟΝΔΙΝΟ- ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ (EASYJET)? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ?

Υ.Γ. ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ CAPS LOCK ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΑΛΑΙΑ...
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Υ.Γ. ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ CAPS LOCK ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΑΛΑΙΑ...
Πολύ καλό!! :D
Καλώς ήρθες!
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...Πρίν 2 χρόνια πήγα Ιρλανδία με παλιά ταυτότητα, ούτε καν λατινικούς χαρακτήρες...
Θα σου πούν βέβαια αυτοί που είναι 100% σίγουροι, αλλά μην αγχώνεσαι άδικα απο τώρα. Και να μη γίνεται, ρπολαβαίνεις να βγάλεις διαβατήριο, πληρώνοντας το αντίτιμο... :rolleyes:
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Καλωσόρισες.
Αντιγράφω από το EU - Documents you need - for EU nationals - Your Europe

You must still show a valid ID card or passport when travelling to or from Bulgaria, Cyprus, Ireland, Romania and the United Kingdom. Though part of the EU, these countries do not belong to the passport-free Schengen area.

(Please note that the only valid ID is the one delivered by national authorities. Driving licences, post, bank or tax cards are not accepted as valid travel documents or proof of identity.)

Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που είσαι πολίτης της ΕΕ χρειάζεται να επιδείξεις δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο. Το δελτίο ταυτότητας αρκεί.
Για την εσωτερική πτήση δες εδώ:

Domestic/Republic of Ireland travel

* A valid passport
* An expired passport (can be used on domestic flights for up to two years after expiry)
* Valid photographic EU or Swiss national identity card
* Valid photographic driving licence
* Valid armed forces identity card

Συγγνώμη που τα ποστάρω στα αγγλικά, αλλά δεν έχω χρόνο να μεταφράσω.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.394
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom