Τι γίνεται με το κάπνισμα, στο εξωτερικό...

ANEL

Member
Μηνύματα
1.029
Likes
340
εγώ αφού διάβασα προσεκτικά όλες τις απόψεις κάθισα και σκέφτηκα,μ'όσο μυαλό μου έχει απομείνει γιατί ως γνωστό το κάπνισμα σκοτώνει και τα εγκεφαλικά κύτταρα,μεταξύ άλλων...
ας είναι.ότι έχει κανείς.βέβαια έχω και γνωστικά κενά επί του θέματος,αλλά ελπίζω να τα καλύψω σύντομα εφόσον μου δοθούν οι απαντήσεις στα ερωτήματα που διατύπωσα παραπάνω.
προς το παρόν λοιπόν κατέληξα στο συμπέρασμα πως η ρενατα και μια ντουζίνα ακόμα ασυνείδητοι ευθύνονται για τις κλιματικές αλλαγές στον πλανήτη,για το λιώσιμο των πάγων,την άνοδο της στάθμης των θαλασσών,το διοξειδιο του ανθρακα ,το μονοξείδιο του θείου,την μόλυνση του πόσιμου νερού,του ατμοσφαιρικού αέρα και εσχάτως για τον μαρασμό
και την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος στα βάθη της ανατολής!!!.γιατί δεν σας φτάνει κυρία μου που συμμετέχετε στη μόλυνση του πολύπαθου πλανήτη μας ταξιδεύοντας με το πιο ρυπογόνο μεταφορικό μέσο, θέλετε και να καπνίζεται κιόλας στο ταξίδι σας?τι ντροπή,τι κατάντια!!και μας το λέτε κατάμουτρα,δίχως ίχνος αιδούς??μα με τι σκέφτεστε,τέλος πάντων??συνειδητοποιείται σε ποιο βάραθρο εχετε πέσει??αντιλαμβάνεσται τα αδικήματα που σας βαραίνουν??και τέλος μετανοείται ειλικρινά για όλα τα ολισθηρά παραστρατήματα σας?
μετανοείτε!!!για την σωτηρία της ψυχής σας(γιατί,η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο.. πράγμα..τώρα πόσο μεγάλο και πόσο πράγμα,τι να πω και εγώ..)
προτείνω λοιπόν την παραδειγματική τιμωρία των ασυνείδητων αυτών ψυχών ,για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν..
τον λόγο έχουν οι ένορκοι!....:cool:
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Κάποτε είχα δώσει και τον ορισμό της βλακείας κάπου σε ένα θέμα! Που να ξέραμε να το αποθήκευα κάπου; :haha::haha::haha:
 

σαιτας

Member
Μηνύματα
696
Likes
372
παντως δεν ειναι σωστο επειδη καποιος ειπε την γνωμη του για το θεμα, ισως να εγινε και πιο επιθετικος απ'οτι επρεπε, αλλα να του την πεσετε ολοι ετσι. ξεσπαθωσε για το καπνισμα, το οποιο ειναι ακρως ενοχλητικο και σας το λεω εγω που καπνιζα μανιωδως 25 χρονια, τοτε δεν μπορουσα να το καταλαβω τωρα ομως βλεπω ποσο ασχημο ηταν, βεβαια εμενα καθολου δεν με ενοιαζε τοτε. σαφως βεβαια και δεν απαγορευω σε κανεναν που θελει να καπνισει να το κανει, ακομα και στο σπιτι μου.
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου, κι αυτό αφορά και τις δύο πλευρές. Εγώ το έχω αναφέρει πολλές φορές ότι προσπαθώ να είμαι διακριτικός και να μην καταπιέζω όσο γίνεται την ελευθερία του άλλου να μην εισπνέει τον καπνό μου, αλλά δεν πρέπει κι εκείνος αντίστοιχα να σεβαστεί την δική μου ελευθερία στο κάπνισμα...στο προσεκτικό κάπνισμα ειδικά;

Το ενοχλητικό δεν είναι να παρεκτρέπεται κάποιος κατά διαστήματα, αλλά δεν την αντέχω πια αυτή την κακία που βγάζουν κάποιοι μη καπνιστές! Μιλάμε για κακία πραγματικά, κι όχι για την την διαφορετική άποψη που θέλει απλά να καταθέσει κάποιος.
 

σαιτας

Member
Μηνύματα
696
Likes
372
αλλά δεν την αντέχω πια αυτή την κακία που βγάζουν κάποιοι μη καπνιστές! Μιλάμε για κακία πραγματικά, κι όχι για την την διαφορετική άποψη που θέλει απλά να καταθέσει κάποιος.
δεν ειναι κακια, επανασταση ειναι αυτων που ηταν καταπιεσμενοι τοσα χρονια, σηκωσαν το λαβαρο με τον νομο περι καπνισματος.
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.950
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Στο θέμα μας αγαπητοί συνάδελφοι.
Dubai.επειδή ήταν το μονο πράγμα που συγκράτησα απο αυτό το γελοίο κατασκεύασμα με τα ρομποτάκια να πηγαινοέρχονται με τα καροτσακια φορτωμένα ανούσια και σκεπαρνοσκοτωμένα εμπορεύματα,ακούστε λοιπόν το εξής tip.
Καπνιστήρια όπως είπε ο φίλος baba στο επίπεδο 1 στα gates 123 περίπου.
όχι!!! αυτά ειναι για έσχατες περιπτώσεις....
κάτι άλλα δέ, στο τέρμα του κατασκευάσματος,με τις τύπισσες απ έξω να σε ρωτάνε συνωμοτικά στο αυτί--θέλετε να καπνίσετε? σαν να σου λένε-- θέλετε παρτούζα? ξέρετε,μου ξαναλέει ναί χμμμ αλλα έχει ταρίφα μόνο να μπείτε στο μαγαζί 11 δολλάρια!!! --τον μπούλο της είπα με ευγενικά ελληνικά!
Επισκευτείτε λίγο παραπάνω ή παρακάτω απο την gate 123 δεν θυμάμαι ακριβώς,το Irish Village.θα το δείτε,έχει την πιο όμορφη πρόσοψη μαγαζιού και θα σας κάνει αμέσως εντύπωση!
τα κουφώματα του είναι ξύλινα πράσινα,και μέσα έχει την πιο όμορφη μουσική,και ψαγμένο περιβάλλον!! πίνεις οτι θέλεις πάμφθηνα,μιά μπύρα ή ένα καφέ,κάθεσαι όσες ώρες θέλεις σαν ανθρωπος,απολαμβάνοντας το τσιγαράκι σου κυριλέ,και ο κόσμος που μπαινοβγαίνει φαίνεται απλός,ταξιδιάρης,και free style!
Mακριά απο τα φώτα του νέον που σε ζαλίζουν και σε τρελαίνουν,και μακρυά απο τις παλαβές που ξεσηκώνουν ότι υπάρχει στο ράφι!!
επισκεφτείτε το και θα με θυμηθείτε!!!
 

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Σούπερ ανακάλυψη Ρενάτα !
Το σημειώνουμε, μια που το Dubai είναι stopover για πολλούς προορισμούς...

Υ.Γ. :haha: με τσάκισαν τα ευγενικά σου ελληνικά...:lol:
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.775
Likes
1.100
Επόμενο Ταξίδι
paris- japan
Ονειρεμένο Ταξίδι
japan
μα γιατί μαλώνετε ρε παιδιά? έλεος.. δεν έχει και πλάκα αυτό, σκέφτομαι να ανοίξω ένα με πολιτικό περιεχόμενο να γίνει του σκοτωμού... να έχουμε να γελάμε κι εμείς!
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.950
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
μα γιατί μαλώνετε ρε παιδιά? έλεος.. δεν έχει και πλάκα αυτό, σκέφτομαι να ανοίξω ένα με πολιτικό περιεχόμενο να γίνει του σκοτωμού... να έχουμε να γελάμε κι εμείς!
"μαλώνομε" λευτέρη γιατι μερικοί δεν είμαστε μικρόψυχοι!!:cool:
 

mfish

Member
Μηνύματα
1.378
Likes
1.279
Ονειρεμένο Ταξίδι
ολη η γη
Για σας που δε μπορειτε χωρις τσιγαρο και στο αεροδρομιο του μπαχρειν εχει καφετερια με μια μικρη αιθουσα, σα γυαλινο κλουβι , 6 τραπεζακια που μπορεις να καπνισεις, απλα παραγγελνοντας ενα καφεδακι! Μετα την παρακαμψη για τις gate 46-50 , της Gulf.....

Επισης μου εκανε τρομερη εντυπωση η τηρηση του νομου περι καπνισματος στην Ινδια..Σε μια χωρα που δε τηρουν καν τη σειρα και τους κανονες οδηγησης....
 

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Σ΄ευχαριστούμε mfish για την ενημέρωση !:)

Ε ! γιατί απορείς με την Ινδία...από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν οι απαγορεύσεις :D
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.767
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom