exs
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγνωστο
Μέθοδος εκμάθησης Language Learning with Rosetta Stonewhat is this?:roll:
rosetta stone, Computers Networking, Jewelry Watches items on eBay.com
μιας και δεν υπάρχει χρόνος για φροντιστήρια...
Μέθοδος εκμάθησης Language Learning with Rosetta Stonewhat is this?:roll:
Το έχω κατεβάσει και εγώ το πρόγραμμα για 47 γλώσσες και νομίζω ότι σε συνδυασμό με ένα βιβλίο γραμματικής για τη γλώσσα που ενδιαφέρεσαι είναι πολύ καλό για να μπορείς να συνεννοείσαι άνετα. Φυσικά ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει για γλώσσες όπως τα τούρκικα κ.α. που έχουν και ιδιόμορφο συντακτικό.Εγώ σε lower πάντα, FR, EN, IT και απλά RU.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τη μέθοδο rosetta stone,
την έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω ασχοληθεί, λοιπόν;
) και Γερμανικά Zertifikat, αλλά πέρα από γερμανικό κινηματογράφο πού και πού, ουδεμία επαφή διατηρώ με τη γλώσσα... Κρίμα γιατί αγαπώ πού την προφορά τους. Αλλά πού να τα εξασκήσεις; Τέλος, ξεκίνησα πρόσφατα μαθήματα Ελλην. Νοηματικής και είναι φοβερά! Και δωρεάν, γιατί έκανα αίτηση στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών και με πήραν ένα χρόνο μετά
. Υπέροχη γλώσσα. Επόμενος στόχος (λιγάκι μακρινός όμως) τα Ρωσικά, που επίσης μ' αρέσει η προφορά τουςρωσικα θελω και εγω!λεω να τα ξεκινησω του χρονου!εχω βρει και φροντιστηριο!Επόμενος στόχος (λιγάκι μακρινός όμως) τα Ρωσικά, που επίσης μ' αρέσει η προφορά τους
Κι εγω ακριβως τα ιδιαΞέρω καλά αγγλικά και ισπανικά . Μάλιστα ισπανικά έμαθα μόνη μου και να γράφω και να μιλάω χωρίς να κάνω ούτε ένα μάθημα σε φροντιστίριο χιχι.
για πείτε το μυστικό πώς!Μάλιστα ισπανικά έμαθα μόνη μου και να γράφω και να μιλάω χωρίς να κάνω ούτε ένα μάθημα σε φροντιστίριο

το ποσο σε καταλαβαινω δεν περιγραφεται!!και να φανταστεις οτι εγω εχω επαρκεια στα γαλλικα και μπορω να διδαξω.πηγαινα σε γαλλικο σχολειο και εκανα γαλλικα πολλα χρονια..και μολις καταπιαστηκα με τα ισπανικα, ξεχασα τελειως τα γαλλικα!και πανω που ειχα απογοητευτει και ντρεπομουν πραγματικα για την καταντια μου..τσουπ..παω γαλλια και συνειδητοποιω οτι τα γαλλικα μου ειναι ακομη περιφημα!!οκ, πεταγα και καμια ισπανικη λεξη μιλωντας(εξου και ολοι οι γαλλοι μας περνουσαν για ισπανιδες,επαιρνα στον λαιμο μου και τις αλλες), αλλα καταλαβαινα τα παντα και με καταλαβαιναν και αυτοι!οποτε μην απογοητευεσαι!οι ξενες γλωσσες ειναι σαν το ποδηλατο, απαξ και τις μαθεις, δεν τις ξεχνας!!(ασχετα που αυτο με το ποδηλατο δεν ισχυει για μενα!!)Ξ
Επίσης καταλαβαίνω γαλλικά ως ένα σημείο και αυτό επειδή μικρή έκανα μαθήματα αλλά πλέον λόγο του ότι δεν ασχολούμαι με τα γαλλικά μου είναι δύσκολο να τα μιλήσω και να τα γράψω...τα μπερδεύω με τα ισπανικά
ρωσικα θελω και εγω!λεω να τα ξεκινησω του χρονου!εχω βρει και φροντιστηριο!
ζντρατσβιτσε και απο εμενα!!!και σαλαμ ουαλαικουμ!κεγω αυτο το διλημμα ειχα:αραβικα ή ρωσικα??και ξεκινησα αραβικα και τα χω δει ολα!χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα!!κοιταμε ολοι σαν χανοι τον καθηγητη!πολυ γελιο!ZΝΤΡΑΤΣΒΙΤΣΕ! (Γειά στα ρώσικα)
Συμφωνώ ότι είναι τέλεια η προφορά τους όπως μου αρέσουν και τα αραβικά!!