Τι φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιείτε;

Triplover

Member
Μηνύματα
1.184
Likes
4.034
Αυτο διορθωνεται. Υπαρχουν πολύ καλοί τεχνικοί -προφατα έλυσα παρόμοιο πρόβλημα.
Πόσο σας κόστισε; η δική μου είναι compact. Οπότε θέλει δουλειά να ανοίξει. Επίσης της άλλαξα φακό στις δέκα μέρες που την είχα γιατί ο μάγκας ήθελα να βγάλουν τη παρέα φώτο με φόντο τον κάθεδρικο της Βαρκελώνης. Και έπεσε η φωτογραφική από το χέρι του περαστικού και ο φακός κούνησε μαντιλι. 100€ κόστος επισκευής.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.935
Likes
40.784
Κι εγω μιλαω για compact, Panasonic Lumix. Το κοστος εξαρταται απο το ειδος της βλαβης και μου εκανε προσφορα πριν τη φτιαξει για να εκτιμησω αν με συμφερει. Τελικα το ποσο που ακουσα ηταν το μισο απο αλλους τεχνικους και μαλιστα με φοβερη ταχυτητα γιατι ηταν μεταξυ δυο ταξιδiων, πολυ κοντα το ενα στο αλλο. Στελνω pm για να μη θεωρηθει διαφημιση, αλλα πρεπει να σχολιασω οτι με εστειλε καταστημα φωτογραφικων τη στιγμη που ειχα ηδη επιλεξει καινουρια φωτογραφικη και ημουν στο ταμειο για να την πληρωσω και μου λενε "ας ριξει μια ματια και ο τεχνικος μας, ισως αξιζει τον κοπο η επιδιορθωση". Εχω χρονια να δω τοση εντιμοτητα :haha:.
 
D

Delmem38110

Guest
αυτό το νήμα. είναι νεκρό από το 2017 τα ταξίδια ξανά ξεκίνησαν και η τεχνολογία προχώρησε.
έχω στην κατοχή μου μια μινολτα 9000 παροπλισμένη γιατί δεν βγάζει ψηφιακές φωτό.
κάποτε δινόταν η δυνατότητα αγοράς εξαρτήματος για αποθήκευση ψηφιακών φωτογραφιών αλλά το υψηλό κόστος δεν δικαιολογούσε την ποιότητα για τα τότε δεδομένα.
σε ένα μεταβατικό στάδιο χρήσης κυρίως κινητού τηλεφώνου ήρθε μια νικον απλή ψηφιακή ρεφλέξ δεν θυμάμαι το όνομα της και ταυτόχρονα χρησιμοποιούσα ερικσον και τελευταία νοκια πριν περάσω ολοκληρωτικά στα iphone από το πρώτο μοντέλο που είχα αγοράσει από Αμερική.
χρησιμοποιώ το ίδιο μπραντ. μέχρι και σήμερα για λόγους ποιότητας και μεγάλης ευκολίας μιας και το οικοσύστημα της εν λόγω εταιρείας με βόλεψε αφάνταστα.
με αποθηκευτικό χώρο στα 512γιγα έχει όλα τα δεδομένα από όλα τα προηγούμενα μοντέλα μέχρι και σήμερα. σιγά σιγά όμως ο χώρος γεμίζει.
βέβαια όλα είναι αποθηκευμένα σε δυο ξεχωριστούς ssd για λόγους ασφαλείας αλλά και στο σύννεφο.
ίσως φέτος αγοράσω καινούριο μοντέλο με μεγαλύτερη χωρητικότητα. θα πάμε δηλαδή στο 1τερα.
πέρυσι ήθελα να αποκτήσω ένα dji mavic αλλά διαβάζοντας για τις απαγορεύσεις στο Περού όπου και ήθελα να το πάρω αλλά και σε αρκετές τουριστικές ατραξιόν, η αγορά σταμάτησε.
και φυσικά έχει επιστρέψει η επιθυμία μιας καλής φωτογραφικής μηχανής της νικον d850 ίσως με ένα καλό τηλεφακό για πράγματα που θέλεις να φωτογραφήσεις αλλά είναι πάρα πολύ μακριά.
το μόνο μείον είναι το μέγεθος.
θα δείξει.
 

duty_free

Member
Μηνύματα
892
Likes
3.079
Μία σονυ dsc hx 60 με ένα ζουμ που ψαρωνει και ο χαμπλ ναπουμε. Απειρα γουστα μαζι της!

Και μου την πεφτουν (με πολιτική περιβολή) οργανα της ταξεως εν Καρχηδώνι, εποχούμενα σε δίτροχον.

Αλλά δεν σταματώ – συνεχώ το βήμα μου και των λεω:

Je ne comprends pas le francais

Και αυτοί:

Comment ca tu ne comprends pas puisque tu reponds a tout ce qu on te demande, a tout ce qu’on te dit

Με σταματησαν λοιπον και αρχισαν να ψαχνουν την καμερα, λίγο πιο μετά μοι ειπον «εν τάξει φύγε» και ελάχιστα λιγο πιο μετά, μου επεσε η καμερα γamw το domus τους, μου την βάσκαναν οι beeνέδες.

Αποτάθηκα στον γιατρό των καμερών, μου ειπε κάτι για 147 ευρώ πλερωμή διοτι ειχε «πάρει» το σασί της συσκευής και τα στορια επισης δεν κινούντο κατά τα δέοντα και σκεφθηκα ότι δεν αξιζει το γκόπο!

Και σκεπτομαι τώρα αν (1) ξέρουτε καναν καλο μάστορα, μερακλή που μπορει να μας σενιάρει αλλέως και αν (2) γνωριζουτε καμιαν άλλη καμερα της οποίας το ζουμ να είναι ομοιως γαμιστερο με την εν λογω και να μην ξεφεύγωμε των 300 ευρών (sic)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.730
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom