Τρόποι επιβίβασης σε αεροπλάνο κ.α.

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ήρθε η ώρα νομίζω να κάνω μερικές αποκαλύψεις νομίζω οι οποίες αφορούν τον traveller και εξηγούν εν πολλοίς τον χαρακτήρα του: Προς Θεού δε θα αποκαλύψω στο αδηφάγο κοινό την ηλικία του!

Και τόσην ώρα μας το παίζει παιδί του λαού! Κι εγώ τον πιστεύω! :shock::shock::shock:
Η αλήθεια είναι οτι ξεκίνησε ως παιδί του λαού και μάλιστα από τα επαναστατημένα, αλλά στη συνέχεια εγκτατέλειψε τις λαϊκές επαναστατικές συνοικίες προκειμένου να μεταφερθεί επαξίως σε δρόμο με ονομασία προέλευσης. Υπήρξε μια ταχύτατη ανέλιξη στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα ή μάλλον για να το θέσω ορθότερα στα ανώτερα οικονομικά στρώματα, διότι την καταγωγή του ουδέποτε την ξέχασε. Παρόλα αυτά η Αμερικάνικη Πρεσβεία ξέχασε την παρολίγον ενοπλοις διαρκή επαναστατική γυμναστική του και του έδωσε τη βίζα του και ετσι μεταβαίνει με κάθε αλλαγή της σεζόν στη Νέα Υόρκη για long week end προκειμένου να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του. Πρόκειται λοιπόν για ένα άτομο βαθύτατα διχασμένο με ενοχές που αφορούν τόσο την ταξική του καταγωγή, όσο και την οικονομική του ολοκλήρωση. Ο διχασμός αυτός άλλωστε είναι και εμφανέστατος σε όλες τις μέχρι στιγμής τοποθετήσεις του. Ελπίζω να έλυσα κάποιες απορίες που δικαίως βασάνιζαν το κοινό του forum.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.687
Likes
50.579
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Με δεδομένο το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η αυνανιστικά αυτιστική διαδικασία της αναμάσησης του ιδεολογικού προτσές ως πνευματικού τέκνου της θεωρητικής επισκόπησης πρακτικών θεμάτων όπως το συνταρακτικό δίλημμα λεωφορείο ή φυσούνα, επιθυμώ να εκφράσω την προτίμησή μου στη φυσούνα. Το αεροπορικό ταξίδι είναι σαν το κατούρημα: ανιαρό αλλά απαραίτητο. Άρα, επιλέγουμε τη φυσούνα ως ταχύτερο τρόπο εισαγωγής στην ανιαρή αγγαρεία της πτήσης. Προσωπική μου πεποίθηση είναι πως το ταξίδι ξεκινάει μετά την αποβίβαση από το αεροπλάνο, μέχρι τότε είναι απλή χρήση μεταφορικού μέσου, που προσφέρει ανάλογες εμπειρίες με τη χρήση τρόλεϋ ή τραμ: καμία.
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Αυτά τα Σταλινικά φληναφήματα σας μαθαίνουν οι ινστρούχτορες του ρεβιζιονιστικού καθεστώτος της Κούβας? Του καθεστώτος που ξεπούλησε τα σοσιαλιστικά ιδανικά και έκανε δεξιά οπορτουνιστική στροφή και πρόδωσε το λαικό κίνημα?

όπως λέει και ο σφος Τρότσκυ εμείς υιοθετούμε έναν σκληρό κομμουνισμό και δεν συμβιβαζόμαστε με ημίμετρα... ο τόπος προορισμού είναι η ολοκλήρωση του σοσιαλισμού αλλά για να την πετύχεις χρειάζονται άοκνοι και συνεχείς αγώνες... άλλοι , βλέπε Έρση, Yorgos και αυλοκόλακες τους, προπαγανδίζουν ανερυθρίαστα υπερ του εύκολου κέρδους , υπέρ των καπιταλιστικών φυσούνων λες και δεν χρειάζετε μόχθος για την κατάκτηση του τελικού στόχου, για την κατάκτηση της Ιθάκης... που τα βρήκες αυτά γραμμένα λακέ του ιμπεριαλισμού, δούρειε ίππε της αντίδρασης... το λεωφορειάκι είναι το μέσο προς την μεταβατική κατάκτηση του σοσιαλισμού που έχει σε τελικό στάδιο την πραγμάτοση του μεγάλου κομμουνιστικού στόχου της κοινωνίας της ισότητας και της δικαιοσύνης, με άλλα λόγια αντανακλά τους μόχθους των μαζών προς την σοσιαλιστική ολοκλήρωση... εμείς γνωρίζουμε άριστα ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και δίνουμε τις μάχες μας από το μετερίζι που μας έταξε η ιστορία... εσείς προτιμάτε την ατσαλάκωτη και ανόδινη μετάβαση, απορίπτετε το μέσο και ονειρεύεστε μόνο τον προορισμό... τα αίσχη τα μεγάλα σας αξίζουν...σοσιαλιστές του σαλονιού... και μεγαλοκαρχαρίες του κέρδους...
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Προς Έρση...

Ξεπέρασες και τον εαυτό σου εκτοξεύοντας αίολες και κατάπτυστες κατηγορίες θλιβερό χαλκείο της αντίδρασης... σαφέστατα και είμαι υπερίφανος για την λαική καταγωγή μου και ποτέ δεν την ξέχασα... γιός αγωγιάτη ήμουν που χάρις την ανίερη πολιτική της δεξιάς στην δεκαετία του εξήντα ξεπούλησε όσο όσο το αγώι του και έτρεξε στην Αθήνα μπας και χοτράσει την πείνα του... σε λαική συνοικία μεγάλωσα εκεί πήγα σχολείο, εκεί γνώρισα τους συντρόφους μου στο λαικό κίνημα, ενώ κάποιοι άλλοι σαν την αφεντιά σου περιέφεραν την καλλονή τους στα μεγαλοαστικά σχολεία των βορείων προαστίων και στα θλιβερά πάρτυ της μπουρζουαζίας ... μέσα από σκληρούς αγώνες και μεγάλο ξεζούμισμα των πολυεθνικών ανδρώθηκα και ολοκληρώθηκα σαν σοσιαλιστής... Βεβαίως και πήγα την Μέκκα του καπιταλισμού όχι όμως για να απολαύσω τον πλουτοκρατικό παράδεισο όπως δόλια αφήνεις να εννοηθεί αλλά για να μελετήσω το εργατικό κίνημα που συνεχώς αυξάνει στενάζοντας κάτω από την μπότα των αφεντικών... ναι πήγα στην Αμερική, αλλά έχω πάει και στην Λαική Δημοκρατία της Κορέας πράγμα που επιμελώς κρύβει ο κίτρινος κονδυλοφόρος σου... συμπέρασμα... σε παραδίδω στη χλέβη του φόρουμ... Θα νικήσουμε...
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Το πιό δυνατό σημείο του forum..επιτέλους δεν βαριέμαι!!!
Οχι όλα μαζί...λιγο λίγο ...βασανιστικά...εδώ είμαστε !!:shock::shock:
ναναι καλά το λεωφορειάκι και η φυσούνα!!
θα δω στο τέλος τι θα αποφασίσω να μου αρέσει περισσότερο!!:rolleyes:
 

dimpanayio

Member
Μηνύματα
52
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία,γη του Πυρός,Αν
Ένα μόνο έχω να παραθέσω στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που παρακολουθώ με προσοχή.

Όλα είναι ατμός
.


Τάδε έφη Θρασύβουλας.:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
 

sapienza

Member
Μηνύματα
1.245
Likes
426
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Παρακολουθώ το όλο θέμα με πολύ ενδιαφέρον...
Ειλικρινά λυπάμαι που αυτές τις μέρες απουσιάζει ο Samion απο το φόρουμ...
Πιστεύω οτι θα μπορούσε να μας δώσει τα φώτα του σχετικά με τους τρόπους επιβίβασης και στα πλοία ώστε το τόπικ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις...

 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Προς Γιωργο:
Τιποτα δε μου κανει περισσοτερο κοπο απο το να συμφωνω με τον εμμηνοπαυσιακο Traveller, αλλα δυστυχως στην προκειμενη περιπτωση οφειλω για να ειμαι εντιμη και συνεπης προς τον εαυτο μου να συμφωνησω μαζι του. Εννοειται οτι προς θεου και δεν ασπαζομαι τις υστερικες και αστηριχτες κατηγοριες που εξαπελησε εναντιον σου και εναντιον του φιλου σοσιαλιστικου καθεστωτος της Κουβας, οι οποιες ως μονο στοχο εχουν τον αποπροσανατολισμο: να αποκρυψουν δηλαδη απο τον λαο τη σαθρη και εωλη ιδεολογικοπολιτικη θεση του παραστρατημενου συντροφου ο οποιος με τα ασυναρτητα καμωματα του τιποτε αλλο δεν προσφερει παρα να υποστηριζει τις καπιταλιστικες αναδιαρθρωσεις προς οφελος του ολιγοπωλειακου καπιταλισμου οι οποιες αποτελουν εφαλτηριο για τις επιδιωξεις του ιμπεριαλισμου και του επεκτατισμου του διεθνους κεφαλαιου. Το σημειο συμφωνιας μου ομως μαζι του εχει να κανει στο εξης: Διαπραττεις μεγιστο θεωρητικο σφαλμα, συντροφε, οταν κατακερματιζεις σε ασυνδετες μεταξυ τους ενοτητες τη διαδικασια, το προτσες του ταξιδιου. Το ταξιδι, συντροφε, ειναι ενιαιο και διαρκες, δε χωριζεται, δε διασπαται, δε διαμελιζεται. Το ταξιδι ειναι ηδη παρον, το ταξιδι στρεφεται εναντιον του ιδεολογικοπολιτικου συστηματος και δεν εχει δεδομενη στιγμη εκκινησης στον ιστορικο χρονο. Με την εμφανιση του ανθρωπινου ειδους ξεκινησε και το ταξιδι εναντια στα πασης φυσης αφεντικα και το οποιο συνεχιζεται και θα συνεχιζεται οσο οι προλεταριακες μαζες συνθλιβονται απο τους στυγνους και αδιστακτους κεφαλαιοκρατες. Ο επαναστατης οφειλει να εχει ενωπιον του τοσο τη μακροεικονα της αεναης διαδρομης οσο και την μικροεικονα της δεδομενης στιγμης και να επαναχαρασσει την πορεια του διαρκως και να επανακαθοριζει το στιγμα του με βαση τις κοινες συνιστωσες των δυο εικονων. Διαφορετικα διαπραττεται τεραστιο θεωρητικο λαθος, το οποιο θα εχει ως βεβαιη και φριχτη συνεπεια να απωλεσουν δυναμεις οι συντροφοι στον αγωνα τους για τη μεταπλαση των πλατιων λαικων μαζων σε μια ευρυτερη, αντιμονοπωλιακη και αντιιμπεριαλιστικη κοινωνια. Σε ενα συμβολικο επιπεδο (αλλα και βαθυτατα ουσιαστικο μια και πολιτικη ειναι η διαχειρηση των συμβολων) το ταξιδι ειναι η επανασταση και ως τετοιο και μονο πρεπει να ειδωθει. Ο σκοπος και αρα το τελος του ταξιδιου ειναι η αταξικη κοινωνια και η αυτοοργανωση, οι οποιες θα αρουν επιτελους την αποσπασματικοτητα και τις αντιθεσεις του αλλοτριωμενου ανθρωπου.
Το αεροπορικό ταξίδι είναι σαν το κατούρημα: ανιαρό αλλά απαραίτητο.
Επετρεψε μου συντροφε να διαφωνησω για μια ακομη φορα μαζι σου, επικαλουμενη τη θεωρια του Φρουντ κατα την οποια ο ανθρωπος ερχεται στη ζωη του σε επαφη με τη σεξουαλικη ικανοποιηση ηδη απο βρεφος μεσω των οργανικων διαδικασιων της αφοδευσης και της ουρησης. Επομενως συντροφε: ενα καλο και ανακουφιστικο κατουρημα ισον μισο γ@μησι. (με το μπαρδον παρακαλω).
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Προς Traveller!
Πραγματικα θλιβομαι βαθυτατα για το ξεπεσμο σας: Ξεπουλησατε το αγωι της επαναστατικης σας παραδοσης για παρετε κομπολοι αντιδραστικων και ανερματιστων ιδεολογικα θεσεων. Τι ονειδος θεε μου! Μετρατε το ιδεολογικο σας μποι με τον ηλιο του σοσιαλισμου πλαγια κυριε, και επαιρεσθε για το υψος των θεσεων σας! Και αρνεισθε καθε προσπαθεια να σηκωθει ο ηλιος λιγο ψηλοτερα. Εχετε επιδοθει, κυριε, σε εναν ανηλεη αγωνα εναντια στα ιδανικα της νεοτητας σας! Ωστοσο αποκαλυφθηκατε: η αληθεια για μια ακομη φορα ελαμψε: α-ληθεια ορος ο οποιος προερχεται απο το στερητικο α και το ρημα λανθανω, δηλαδη κρυβομαι. Αληθεια, κατα τον Heidegger, πατερα του υπαρξισμου, ειναι αυτο το οποιο δεν κρυβεται και δεν ξεχνιεται κυριε, οπως και δεν προκειται να κρυφτουν και να ξεχαστουν τα ιδεολογικα ατοπηματα σας ποτε, διοτι η αληθεια ειναι παντα επαναστατικη.
Ως γιος του αγωγιατη ανοιγεται εμπροσθεν σας λαμπρη καριερα υπουργου στην επομενη κυβερνηση ΠΑΣΟΚ, ουτως ωστε να μπορεσετε να υπενθυμισετε στους φορεις του κινηματος, απο υπουργικο πλεον θωκο, τις αποψεις του ξεχασμενου συντροφου Παμπλο, φιλο του μακαριτη του ιδρυτη.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
θα δω στο τέλος τι θα αποφασίσω να μου αρέσει περισσότερο!!:rolleyes:
Ευγε Ρενατα! Αυτο ειναι και το νοημα των θεσεων μου: Ο καθενας για λογαριασμο του, αφου εχει μελετησει τις παραμετρους του συγκεκριμενου ταξιδιου του, ετσι οπως εμφανιζεται τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη και στον συγκεκριμενο χωρο εκτελεσης του, μεσα στις γενικωτερες οικονομικες, κοινωνικες και πολιτικες παραμετρους, οι οποιες μπορει να επικαθορισουν την ενδιαμεση πορεια του οχηματος, αλλα οχι το τελικο σκοπο ο οποιος ειναι η δια του σοσιαλισμου επιτευξη της αταξικης κοινωνιας, υποχρεουται να επιλεξει την ορθοτερη προς τα επαναστατικα ιδεωδη του σοσιαλισμου λυση, χωρις τη διαμεσολαβηση των πλειστων οσων ινστρουχτορων, καθοδηγητων και στην τελικη (παρ)ερμηνευτων της λαικης βουλησης, συμφωνα μονο με τις δικες του αοκνες προσπαθειες, οι οποιες θα αφορουν την πληρη κατανοηση της επαναστατικης, αρα σοσιαλιστικης, αντιληψης για την Ιστορια.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγω γουσταρω να μπαινω στο αεροπλανο με κολοτουμπες...
.....αρκει να μπω και να φυγω.:airplane:
Νομιζω οτι πρεπει ολοι μας οφειλουμε να καταγγειλουμε αυτην την διχαστικη και παρελκυστικη τακτικη του συντροφου xenos. Ποιο ρεβιζιονιστικο γκρουπουσκουλο κρυβεται πισω απο τα γραφομενα σου; Γιατι προσπαθεις να θεσεις ψευδοδιλημματα στον λαο; Τι ανομα και σκοτεινα συμφεροντα της πλουτοκρατιας εκπροσωπεις; Συντροφε πρεπει να προβεις αμεσως σε αυτοκριτικη των αντιδραστικων και αντεπαναστατικων αποψεων σου!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.027
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom