Turkish Airlines Τurkish Airlines

tripakias

Member
Μηνύματα
8.029
Likes
12.137
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εντάξει, μην τα ξαναλέμε τώρα. Είδαμε και πάθαμε να πείσουμε τον ko-ve...
Ναι ρε γμτ. Περιμενετε να πεταξει πρωτα το παιδι για Αμερικη και μετα λεμε για τα αεροπλανα που πεφτουν, τους Πορτογαλους πιλοτους που κοιμουνται και τα σχετικα... Λιγη υπομονη, πλζ.
 

AnniesZ

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Aυτό που λες δεν ισχύει. Τα ποσοστά ατυχημάτων είναι μεγαλύτερα από κατοχυρωμένα ονόματα του χώρου αλλά φυσικά πάντα πολύ μικρά σε απόλυτους αριθμούς. Υπάρχουν αρκετές πηγές που μπορείς να διαπιστώσεις το παραπάνω (πχ AirDisaster.Com: Statistics).
Η αλήθεια είναι πως το σχόλιο δεν ήταν αποτέλεσμα έρευνας αλλά περισσότερο γενικότερης αίσθησης..Thnx για την διόρθωση :)
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.030
Likes
41.019
το σχόλιο δεν ήταν αποτέλεσμα έρευνας αλλά περισσότερο γενικότερης αίσθησης..
Αίσθησης ότι η εταιρία είναι επιρρεπής στα ατυχήματα;
Τελικά είστε πάρα πολλοί, πιο πολλοί απ' όσους θα περίμενε κανείς.
 

wazomania

Member
Μηνύματα
32
Likes
16
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Και πάλι status match απο την Turkish Air

Here’s what you need to do to get status matched:

1. Open a Miles&Smiles account if you don’t already have one.

2. Take a screenshot of your online account statement from the competing program and/or card.

3. Go to http://www4.thy.com/customercontact/?lang=en ([email protected] email address is no longer used). You need to log in using your Miles&Smiles credentials.

4. Choose the Miles&Smiles program, fill out the form and attach the documents (don’t forget to upload them).

5. You will get an email confirmation with a tracking number that you can later use to check on the status of your submission.
 

GeorgeD

Member
Μηνύματα
240
Likes
44
Να φέρουν κοντά τον τουρκικό και τον κρητικό λαό, αλλά και να δώσουν στους απόδημους Έλληνες άλλη μία ποιοτική εναλλακτική ταξιδιού ως την Κρήτη επιδιώκουν οι τουρκικές αερογραμμές, αντιπροσωπεία των οποίων επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη τον περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη.

Θέμα της συνάντησης ήταν η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Κρήτης με την Κωνσταντινούπολη, δρομολόγιο για το οποίο οι τουρκικές αερογραμμές εμφανίζονται καθ' όλα έτοιμες, αναμένοντας το "πράσινο φως" σε κάποια τυπικά ζητήματα αδειοδότησης.
Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας, οι τουρκικές αερογραμμές είναι έτοιμες για 3 - 4 πτήσεις την εβδομάδα από το Ηράκλειο προς την Κωνσταντινούπολη, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ τόνισαν ότι αντιμετωπίζουν την Κρήτη ως μία πολύ δυναμική αγορά, με δεδομένο το ισχυρό αριθμητικό στοιχείο του 1 εκ. Τούρκων που έχει επισκεφθεί την Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, προτιμώντας τα κοντινά νησιά.

"Μας ενδιαφέρει η Κρήτη. Ξέρουμε την Κρήτη και τις ομορφιές της και θέλουμε να τη γνωρίσουμε και στους άλλους" - τονίστηκε, ενώ έμφαση δόθηκε στον απόδημο ελληνισμό, καθώς με το νέο αυτό δρομολόγιο η Κρήτη συνδέεται με την Κίνα, την Ιαπωνία, Κορέα και την Ινδία.
Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης "πρόκειται για μια σημαντική πρόταση των Τουρκικών Αερογραμμών, που θέλουν να συνδέσουν την Κρήτη με την Τουρκία και συγκεκριμένα την Κωνσταντινούπολη, και τους υπόλοιπους διεθνείς προορισμούς ανά τον κόσμο".

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης είπε ακόμα ότι "μέσα από την συγκεκριμένη αεροπορική διασύνδεση η Κρήτη αναμένεται να βγει ωφελημένη τουριστικά, και για αυτό σήμερα συγκαλέσαμε αυτή την συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν οι φορείς του τουρισμού, οι εκπρόσωποι των οποίων θα καταθέσουν την γνώμη τους".

Στο πλαίσιο της επικείμενης έναρξης των δρομολογίων, τον ερχόμενο Ιούνιο, την Κρήτη θα επισκεφθούν κορυφαίοι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες, οι οποίοι θα ξεναγηθούν στο νησί, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα, τον πολιτισμό, τα μνημεία και το φυσικό κάλλος της Κρήτης.

Πηγή: Ανάβουν μηχανές για το Ηράκλειο Κρήτης τουρκικά αεροσκάφη - NEWS247
 

nikosoik

Member
Μηνύματα
54
Likes
39
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή-Αργεντινή
Παιδιά καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια για ακύρωση πτήσης.
Πήγα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινουπολης κανονικά, έκανα check in, έδωσα βαλίτσες αλλά τελευταία στιγμή δε μπήκα στο αεροπλάνο.

Πήγα μετά στα γραφεία και έκανα τα εισιτήρια ΄open΄. Μου είπαν ότι μπορω να πετάξω τις ίδιες πτήσεις για ένα μήνα. Η ερώτηση μου ειναι αν μπορω να επέκτεινω αυτό το χρονικό διάστημα.
Και η δεύτερη ερώτηση ειναι αν το ακύρωση αν δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων. Πχ φόρων, τελών κτλ.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.514
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πάντως αυτά που ζήτησε η Turkish από την κουβανική κυβέρνηση για να φέρει "200.000 τουρίστες στην Αβάνα" (ε ρε Ryan Air που μας χρειάζεται) είναι από τα άγραφα... Μιλάμε για απαιτήσεις οθωμανικές. Όπως μου' λεγε ένας αξιωματούχος "ξέρουμε ότι τους αρέσει το οθωμανικό αλλά όχι και να μας το κάνουν μέσα στη χώρα μας!"
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
εν τω μεταξυ στην καλυτερη στιγμη της εταιρειας απολυεται ο CEO Kotil για αδιευκρινιστους λογους. οι κακες γλωσσες λενε για το μεικ απ των αεροσυνοδων..το βαθυ μουσουλμανικο κρατος ειναι παρον στην εταιρεια . δυστυχως γι αυτη..
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.490
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom