Φώτης/Ταξιδιωτης
Member
Νησί Πενανγκ μέρος 2
Batu Ferringhi (μια περιοχή με πολλά ξενοδοχεία έξω από τη πρωτεύουσα)
Νυχτα στη Τζωρτζταουν
Penang Hill( συμπαθητική η ….περιπολία στη περιοχή)
The hábitat Penang hill
Είχα κουραστεί με τους βουδιστικούς ναούς στη περιοδεία. Εχει κάποια αξία για τους βουδιστές το Kek Lok Si Temple.Ωραιο ήταν αλλά δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα απλά περιπλανήθηκα εκει
έφαγα και Michelin των φτωχών η αφεντομουτσουνα μου
μου αρέσει η αντίθεση της παρακάτω φωτο
γίνονται πολλές εκθέσεις φαγητού!
Μια στο spice arena των 10.000 θεατών σαν περιμένει. Άμα ερευνήσετε ίσως μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας στο Πενανγκ με μια έκθεση/ συνέδριο αν θελετε
Εγώ δεν είχα εκθεσιακό γεγονος αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα να δοκιμάσω νέες ενδιαφερουσεσ γεύσεις
Pinang peranakan mansion
Μουσείο αφιερωμένο στη κοινότητα των Περανακαν δηλαδή Κινέζων που παντρεύτηκαν ντοπιο πληθυσμό και ζήσανε και μεγαλούργησαν εκεί. Εχει δωρεάν ξενάγηση στα Κινέζικα και Αγγλικά. Στον ξεναγό όχι πολλές ερωτήσεις
Πολλές οι αγορές για νόστιμο φαγητο
το λιμάνι για τα κρουαζιερόπλοια
χαιρετισματα στο όμορφο Πενανγκ
Batu Ferringhi (μια περιοχή με πολλά ξενοδοχεία έξω από τη πρωτεύουσα)

Νυχτα στη Τζωρτζταουν

Penang Hill( συμπαθητική η ….περιπολία στη περιοχή)

The hábitat Penang hill

Είχα κουραστεί με τους βουδιστικούς ναούς στη περιοδεία. Εχει κάποια αξία για τους βουδιστές το Kek Lok Si Temple.Ωραιο ήταν αλλά δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα απλά περιπλανήθηκα εκει

έφαγα και Michelin των φτωχών η αφεντομουτσουνα μου

μου αρέσει η αντίθεση της παρακάτω φωτο

γίνονται πολλές εκθέσεις φαγητού!
Μια στο spice arena των 10.000 θεατών σαν περιμένει. Άμα ερευνήσετε ίσως μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας στο Πενανγκ με μια έκθεση/ συνέδριο αν θελετε

Εγώ δεν είχα εκθεσιακό γεγονος αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα να δοκιμάσω νέες ενδιαφερουσεσ γεύσεις

Pinang peranakan mansion
Μουσείο αφιερωμένο στη κοινότητα των Περανακαν δηλαδή Κινέζων που παντρεύτηκαν ντοπιο πληθυσμό και ζήσανε και μεγαλούργησαν εκεί. Εχει δωρεάν ξενάγηση στα Κινέζικα και Αγγλικά. Στον ξεναγό όχι πολλές ερωτήσεις

Πολλές οι αγορές για νόστιμο φαγητο

το λιμάνι για τα κρουαζιερόπλοια

χαιρετισματα στο όμορφο Πενανγκ

Last edited: