KaterinaJ
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λονδίνο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Δεν έχω πάρει priority. H σκέψη μου είναι ότι θα μπορούσε να δοθεί στο check in και να μπουν μέσα και περισσότερα υγρά, αν χρειάζομαι.
To check in το κάνεις στο σπίτι, ίσως εννοείς στο counter που δίνεις την αποσκευη;Δεν έχω πάρει priority. H σκέψη μου είναι ότι θα μπορούσε να δοθεί στο check in και να μπουν μέσα και περισσότερα υγρά, αν χρειάζομαι.
Ναι, αυτό εννοώίσως εννοείς στο counter που δίνεις την αποσκευη;
Γινεται με 5Ε, μονο αν εχεις κ πληρωμενη παραδοτεα αποσκευη. Κ μονο αν το επιλεξεις κατα το ονλαιν τσεκιν.Ναι, αυτό εννοώ
Ευχαριστώ πολύ!Γινεται με 5Ε, μονο αν εχεις κ πληρωμενη παραδοτεα αποσκευη. Κ μονο αν το επιλεξεις κατα το ονλαιν τσεκιν.
μέχρι τον χώρο αναμονής και θα την αφήσω εκεί στον υπάλληλο,όπως έγινε πέρσι που δεν είχαν χώρο για να μπει στην καμπινα;;
Την αφήνεις στον υπάλληλο στην πύλη;; Δεν την παίρνεις μαζί στο λεωφορείο και την αφήνεις έξω από το αεροπλάνο;;Όπως έγινε πέρσι.
Αυτο που λες, πριν ανέβεις τις σκάλες του αεροπλανου την αφηνεις.Την αφήνεις στον υπάλληλο στην πύλη;; Δεν την παίρνεις μαζί στο λεωφορείο και την αφήνεις έξω από το αεροπλάνο;;
Ναι το ήξερα, απλά επειδή γράφτηκε κάπως διαφορετικά παραπάνω είπα μήπως άλλαξε κάτι πάλι.Αυτο που λες, πριν ανέβεις τις σκάλες του αεροπλανου την αφηνεις.