panius
Member
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- 1η ημέρα - Μαδρίτη
- 2η ημέρα - Μαδρίτη
- 2η ημέρα - Μαδρίτη (συνέχεια)
- 3η ημέρα - Τολέδο
- 4η ημέρα - Μαδρίτη
- 4η ημέρα - Μαδρίτη (συνέχεια)
- 5η ημέρα - Σεγκόβια
- 6η ημέρα - Μαδρίτη
- Φελιθ 2016!!! - Μαδρίτη
- 7η ημέρα - Βαρκελώνη
- 8η ημέρα - Βαρκελώνη
- 9η ημέρα - Βαρκελώνη
- 10η ημέρα - Βαρκελώνη
- 11η ημέρα - Βαρκελώνη
Ξημέρωσε μια συννεφιασμένη μέρα στη Βαρκελώνη. Το φιλαράκι δίπλα ροχαλίζει ακατάπαυστα και μου στέρησε 1 ωρίτσα ύπνου ακόμα πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Ας συνεχίσω λοιπόν την ιστορία μου...
2η ημέρα
Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. Φύγαμε για το παζάρι Ελ Ραστρο στην περιοχή Λα Λατίνα.
Το Μοναστηράκι της Μαδρίτης.
Ο κόσμος πολύς. Μετά τις 11 πήγαινες σημειωτόν.
Καρυάτιδες υποβαστάζουν... την τέντα του καταστήματος
Πάρε καλέ κύριο στο κόρη σου Χουανίτα μάθει Φλαμέγκο.
Συνεχίσαμε με τα πόδια προς την εντυπωσιακή Plaza Mayor.
Η ατμόσφαιρα άκρως εορταστική! Ολοι οι ήρωες του Ντίσνευ και της Warner Bros συγκεντρωμένοι εδώ. Δυστυχώς, το καφεδάκι που σχεδίαζα να πιούμε εδώ μας το χάλασαν οι χριστουγεννιάτικες αγορές που είχαν στην κυριολεξία καταλάβει τα δύο τρίτα της πλατείας.
Κάτσαμε ακριβώς έξω από την πλατεία, αρκετή ώρα χαζεύοντας το πλήθος και απολαμβάνοντας τη χειμωνιάτικη λιακάδα. Ποια χειμωνιάτικη θα μου πείτε. Ο καιρός εδώ είναι φθινοπωρινός. Τα πλατάνια τώρα ρίχνουν τα φύλλα τους και στην τηλεόραση δείχνει πυροσβέστες να σβήνουν φωτιές στα βόρεια της χώρας!
Τα μπαλκόνια στη Μαδρίτη δίνουν παράσταση με κούκλες ή απλωμένα χρωματιστά σεντόνια, κουβέρτες, ταπισερί, θα σας γελάσω...
Παραδίπλα, η σκεπαστή αγορά San Miguel. Τρώνε, πίνουν στο φουλ!
Νταξ! Το πληρώσαμε 13 ευρώ αυτό το χωνάκι αλλά μύριζε υπέροχα και ήταν πεντανόστιμο το άτιμο!!!
Σταματώ εδώ... ώρα να βγούμε για Βαρκελώνη τουρ... συνεχίζω βραδάκι...
2η ημέρα
Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. Φύγαμε για το παζάρι Ελ Ραστρο στην περιοχή Λα Λατίνα.
Το Μοναστηράκι της Μαδρίτης.
Ο κόσμος πολύς. Μετά τις 11 πήγαινες σημειωτόν.
Καρυάτιδες υποβαστάζουν... την τέντα του καταστήματος
Πάρε καλέ κύριο στο κόρη σου Χουανίτα μάθει Φλαμέγκο.
Συνεχίσαμε με τα πόδια προς την εντυπωσιακή Plaza Mayor.
Η ατμόσφαιρα άκρως εορταστική! Ολοι οι ήρωες του Ντίσνευ και της Warner Bros συγκεντρωμένοι εδώ. Δυστυχώς, το καφεδάκι που σχεδίαζα να πιούμε εδώ μας το χάλασαν οι χριστουγεννιάτικες αγορές που είχαν στην κυριολεξία καταλάβει τα δύο τρίτα της πλατείας.
Κάτσαμε ακριβώς έξω από την πλατεία, αρκετή ώρα χαζεύοντας το πλήθος και απολαμβάνοντας τη χειμωνιάτικη λιακάδα. Ποια χειμωνιάτικη θα μου πείτε. Ο καιρός εδώ είναι φθινοπωρινός. Τα πλατάνια τώρα ρίχνουν τα φύλλα τους και στην τηλεόραση δείχνει πυροσβέστες να σβήνουν φωτιές στα βόρεια της χώρας!
Τα μπαλκόνια στη Μαδρίτη δίνουν παράσταση με κούκλες ή απλωμένα χρωματιστά σεντόνια, κουβέρτες, ταπισερί, θα σας γελάσω...
Παραδίπλα, η σκεπαστή αγορά San Miguel. Τρώνε, πίνουν στο φουλ!
Νταξ! Το πληρώσαμε 13 ευρώ αυτό το χωνάκι αλλά μύριζε υπέροχα και ήταν πεντανόστιμο το άτιμο!!!
Σταματώ εδώ... ώρα να βγούμε για Βαρκελώνη τουρ... συνεχίζω βραδάκι...