Καλησπέρα.γεία σε όλουσ!! ειμαι η κωνσταντινα κ είμαι νέα στην περέα σας!!! προς το παρον δεν έχω παει καθόλου εξωτερικό και θα ήθελα να σασ ρωτήσω εάν πρεπει να κλείσω μόνη μου ή να απευθυνθω σε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορίο για ταξίδι με γκρούπ. θα ήθελα την αποψη σασ απο πολλεσ πλευρεσ.π.χ τι συμφέρει οικονομικα? σασ ευχαριστώ!!!
Η καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι να πας κάπου χωρίς γκρουπ. Έτσι θα έχεις την απόλυτη ελευθερία κινήσεων στο ταξίδι σου και κάτι πολύ βασικό επιπλέον: την ευκαιρία να "ζήσεις" το μέρος που θα επισκεφτείς, δηλαδή να μιλήσεις εσύ η ίδια, να περπατήσεις και να κυκλοφορήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, γενικά να βιώσεις το μέρος με τον πιο φυσικό τρόπο, σαν να ζούσες εκεί.
Πάντα όμως, η σωστή κάθε φορά επιλογή, εξαρτάται και από τις εκάστοτε συνθήκες και προϋποθέσεις, δηλαδή γνώση της γλώσσας της χώρας ενδεχομένως, καλή παρέα, καλή οργάνωση από μέρους σου και σαφέστατα την ταυτότητα του ίδιου του προορισμού.
Σου εύχομαι να επισκεφτείς σύντομα τη χώρα που αγαπάς και να περάσεις τέλεια με όποιον τρόπο επιλέξεις να πας.