Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Dara

New Member
Καλησπέρα, γνωριζει κανείς αν το 1+1 που δινει η πιστωτικη ισχyει για πτήσεις οπως η Σιγκαπουρη? Βλεπω οτι την εχει κανονικα στους προορισμους της, κ οχι στο προγραμμα beyond, αλλα βλεπω οτι την εκτελει σε συνδυασμο με την Singapore Airlines

Billouk

Member
Καλησπέρα, γνωριζει κανείς αν το 1+1 που δινει η πιστωτικη ισχyει για πτήσεις οπως η Σιγκαπουρη? Βλεπω οτι την εχει κανονικα στους προορισμους της, κ οχι στο προγραμμα beyond, αλλα βλεπω οτι την εκτελει σε συνδυασμο με την Singapore Airlines
Όχι, μόνο Aegean απευθείας.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Όχι, μόνο Aegean απευθείας.
Δεν ισχύει μόνο σε απευθείας πτήσεις.
Σίγουρα ισχύει και με ενδιάμεσα σταθμό π.χ. Αθήνα.
Επίσης, το δρομολόγιο της επιστροφής μπορεί να είναι και από διαφορετική πόλη από αυτήν της άφιξης.
Ισχύει όμως για πτήσεις του δικτύου της Aegean/ Olympic.
Δεν νομίζω να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τρίτη αεροπορική εταιρεία.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Όχι. Δες τους όρους χρήσης του κουπονιού.
Screenshot_2025-08-27-20-30-09-950_com.aegean.airlines.prod.jpg

Melos

New Member
Καλησπέρα.

Είχα για χρόνια τη μπλε Aegean Bonus Visa και τη χρησιμοποιούσα περιστασιακά. Την είχα πάρει τότε που τη δίνανε χωρίς συνδρομή για πάντα. Ξαφνικά άρχισαν να μου χρεώνουν συνδρομή.

Συνέβη αυτό και σε κανέναν άλλο; Καταφέρατε να πάρετε τα χρήματα σας πίσω και να σας την κάνουν πάλι δωρεάν;

Είδα πως έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση αλλά δε βρήκα απάντηση στο φόρουμ.

ΥΓ: Δυστυχώς δεν βρίσκω τη σύμβαση που είχα υπογράψει τότε και η Άλφα δεν μου τη στέλνει παρόλο που την έχω ζητήσει.

fdara

Member
Καλησπέρα.

Είχα για χρόνια τη μπλε Aegean Bonus Visa και τη χρησιμοποιούσα περιστασιακά. Την είχα πάρει τότε που τη δίνανε χωρίς συνδρομή για πάντα. Ξαφνικά άρχισαν να μου χρεώνουν συνδρομή.

Συνέβη αυτό και σε κανέναν άλλο; Καταφέρατε να πάρετε τα χρήματα σας πίσω και να σας την κάνουν πάλι δωρεάν;

ΥΓ: Δυστυχώς δεν βρίσκω τη σύμβαση που είχα υπογράψει τότε και η Άλφα δεν μου τη στέλνει παρόλο που την έχω ζητήσει.
Ναι πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο κανεις αιτημα για επιστροφη συνδρομης και στα γυρνανε πισω. Το εχω κανει 3 φορες μεχρι τωρα και τα επιστρεφουν παντα μετα απο μερικες μερες.

pan82

Member
Καλησπέρα.

Λογικά δε θα ήταν δωρεάν για πάντα απλά υπήρχε στους παλιούς όρους η σημείωση ότι με χρήση 2000€ το χρόνο γίνεται απαλλαγή της συνδρομής και φέτος δε θα πέρασες αυτό το όριο. Για δες το γιατί την έχω πάθει μια χρονιά κι εγώ έτσι και τώρα το προσεχω να φτάνω τα 2000€

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.202
Μέλη
39.920
Νεότερο μέλος
Melos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom