Όχι, μόνο Aegean απευθείας.Καλησπέρα, γνωριζει κανείς αν το 1+1 που δινει η πιστωτικη ισχyει για πτήσεις οπως η Σιγκαπουρη? Βλεπω οτι την εχει κανονικα στους προορισμους της, κ οχι στο προγραμμα beyond, αλλα βλεπω οτι την εκτελει σε συνδυασμο με την Singapore Airlines
Δεν ισχύει μόνο σε απευθείας πτήσεις.Όχι, μόνο Aegean απευθείας.
Όχι. Δες τους όρους χρήσης του κουπονιού.Καλησπέρα, γνωριζει κανείς αν το 1+1 που δινει η πιστωτικη ισχyει για πτήσεις οπως η Σιγκαπουρη? Βλεπω οτι την εχει κανονικα στους προορισμους της, κ οχι στο προγραμμα beyond, αλλα βλεπω οτι την εκτελει σε συνδυασμο με την Singapore Airlines
Ναι πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο κανεις αιτημα για επιστροφη συνδρομης και στα γυρνανε πισω. Το εχω κανει 3 φορες μεχρι τωρα και τα επιστρεφουν παντα μετα απο μερικες μερες.Καλησπέρα.
Είχα για χρόνια τη μπλε Aegean Bonus Visa και τη χρησιμοποιούσα περιστασιακά. Την είχα πάρει τότε που τη δίνανε χωρίς συνδρομή για πάντα. Ξαφνικά άρχισαν να μου χρεώνουν συνδρομή.
Συνέβη αυτό και σε κανέναν άλλο; Καταφέρατε να πάρετε τα χρήματα σας πίσω και να σας την κάνουν πάλι δωρεάν;
Είδα πως έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση αλλά δε βρήκα απάντηση στο φόρουμ.
ΥΓ: Δυστυχώς δεν βρίσκω τη σύμβαση που είχα υπογράψει τότε και η Άλφα δεν μου τη στέλνει παρόλο που την έχω ζητήσει.
Λογικά δε θα ήταν δωρεάν για πάντα απλά υπήρχε στους παλιούς όρους η σημείωση ότι με χρήση 2000€ το χρόνο γίνεται απαλλαγή της συνδρομής και φέτος δε θα πέρασες αυτό το όριο. Για δες το γιατί την έχω πάθει μια χρονιά κι εγώ έτσι και τώρα το προσεχω να φτάνω τα 2000€Καλησπέρα.
Είχα για χρόνια τη μπλε Aegean Bonus Visa και τη χρησιμοποιούσα περιστασιακά. Την είχα πάρει τότε που τη δίνανε χωρίς συνδρομή για πάντα. Ξαφνικά άρχισαν να μου χρεώνουν συνδρομή.
Συνέβη αυτό και σε κανέναν άλλο; Καταφέρατε να πάρετε τα χρήματα σας πίσω και να σας την κάνουν πάλι δωρεάν;
Είδα πως έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση αλλά δε βρήκα απάντηση στο φόρουμ.
ΥΓ: Δυστυχώς δεν βρίσκω τη σύμβαση που είχα υπογράψει τότε και η Άλφα δεν μου τη στέλνει παρόλο που την έχω ζητήσει.