Billouk
Member
Αν βάλεις δόσεις στον Κωτσόβολο, μπαίνει το *100 σήμερα στο συνολο, σε κάθε δόση ή όχι;
Καλημέρα είχα το ίδιο πρόβλημα σε Mac και δοκίμασα αλλο browser και δούλεψεΚαλημέρα,
έχει κανείς πρόβλημα να πληρώσει με Aegean Visa στον Κωτσόβολο;
Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες με 2 διαφορετικές κάρτες να προχωρήσω σε αγορά και ενώ δίνουμε κανονικά έγκριση αγοράς από το app της Αlpha, μου βγαίνει το εξής μήνυμα
"Δέν ήταν δυνατή η επεξεργασία της πληρωμής σας (δεν έχετε χρεωθεί). Δοκιμάστε ξανά ή δοκιμάστε έναν διαφορετικό τρόπο πληρωμής".
Δεν υπάρχει πρόβλημα υπολοίπου με τις κάρτες...
Στους δίνει με την μία, στους εμφανίζει με την ολοκλήρωση της πληρωμής και οι πόντοι αποδίδονται αμέσωςΑν βάλεις δόσεις στον Κωτσόβολο, μπαίνει το *100 σήμερα στο συνολο, σε κάθε δόση ή όχι;
Oχι δυστυχώς είναι κωδικός μιας χρήσηςΚαλημέρα σχετικά με την δωροκάρτα από Κωτσόβολο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μικρότερες αγορές και να αφαιρείται το ποσό?
εγω αυτο που πηρα χθες με 20€ σε προσφοράρα του Κωτσοβολου είχε...43 στο σκρουτζ. Κουφάθηκα.Εχει παρατηρησει κανεις οτι αυξησε τις τιμες ή αφαιρεσε τις εκπτωσεις?κοιταγα κατι powerbank και ενω τα χε με εκπτωση 15ε και 18ε,τωρα τα χει απο 20ε κ πανω.....
Ειχα βαλει στο καλαθι powerbank intenso 17.99 και δε το αγορασα,παω τωρα να το αγορασω 22.99.....εγω αυτο που πηρα χθες με 20€ σε προσφοράρα του Κωτσοβολου είχε...43 στο σκρουτζ. Κουφάθηκα.
Τον χειμωνα πηρα δυο intenso απο Σκρουτζ με 5ευρα κουπονια next κατω απο 10 ευρω.Ειχα βαλει στο καλαθι powerbank intenso 17.99 και δε το αγορασα,παω τωρα να το αγορασω 22.99.....