Alpha bank bonus

Billouk

Member
Αν βάλεις δόσεις στον Κωτσόβολο, μπαίνει το *100 σήμερα στο συνολο, σε κάθε δόση ή όχι;

DELIDEB

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία
Καλημέρα,
έχει κανείς πρόβλημα να πληρώσει με Aegean Visa στον Κωτσόβολο;
Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες με 2 διαφορετικές κάρτες να προχωρήσω σε αγορά και ενώ δίνουμε κανονικά έγκριση αγοράς από το app της Αlpha, μου βγαίνει το εξής μήνυμα
"Δέν ήταν δυνατή η επεξεργασία της πληρωμής σας (δεν έχετε χρεωθεί). Δοκιμάστε ξανά ή δοκιμάστε έναν διαφορετικό τρόπο πληρωμής".
Δεν υπάρχει πρόβλημα υπολοίπου με τις κάρτες...

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
wrrccopenhagen26
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Αγορασα ένα πλυντήριο πριν λίγο, κανένα πρόβλημα, έβαλα και δόσεις, πήρα όλους τους πόντους εξ αρχής

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
South Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Καλημέρα,
έχει κανείς πρόβλημα να πληρώσει με Aegean Visa στον Κωτσόβολο;
Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες με 2 διαφορετικές κάρτες να προχωρήσω σε αγορά και ενώ δίνουμε κανονικά έγκριση αγοράς από το app της Αlpha, μου βγαίνει το εξής μήνυμα
"Δέν ήταν δυνατή η επεξεργασία της πληρωμής σας (δεν έχετε χρεωθεί). Δοκιμάστε ξανά ή δοκιμάστε έναν διαφορετικό τρόπο πληρωμής".
Δεν υπάρχει πρόβλημα υπολοίπου με τις κάρτες...
Καλημέρα είχα το ίδιο πρόβλημα σε Mac και δοκίμασα αλλο browser και δούλεψε

jimp

Member
Αν βάλεις δόσεις στον Κωτσόβολο, μπαίνει το *100 σήμερα στο συνολο, σε κάθε δόση ή όχι;
Στους δίνει με την μία, στους εμφανίζει με την ολοκλήρωση της πληρωμής και οι πόντοι αποδίδονται αμέσως

gt13

Member
Καλημέρα. Μια ερώτηση. Αν θέλω να ακυρώσω παραγγελία στόν Κωτσόβολο (την έκανα πριν μια ώρα κ τελικά θέλω άλλο προϊόν)είναι κάτι που γίνεται εύκολα; Έχω πληρώσει ήδη με την πιστωτική της Aegean

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
wrrccopenhagen26
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Μετά από χρόνια αναμονής....
Τώρα περιμένουμε το +20% και μετά...καλοταξιδα τα μίλια μας

Attachments

maria91

Member
Εχει παρατηρησει κανεις οτι αυξησε τις τιμες ή αφαιρεσε τις εκπτωσεις?κοιταγα κατι powerbank και ενω τα χε με εκπτωση 15ε και 18ε,τωρα τα χει απο 20ε κ πανω.....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εχει παρατηρησει κανεις οτι αυξησε τις τιμες ή αφαιρεσε τις εκπτωσεις?κοιταγα κατι powerbank και ενω τα χε με εκπτωση 15ε και 18ε,τωρα τα χει απο 20ε κ πανω.....
εγω αυτο που πηρα χθες με 20€ σε προσφοράρα του Κωτσοβολου είχε...43 στο σκρουτζ. Κουφάθηκα.

paefstra

Member
Ειχα βαλει στο καλαθι powerbank intenso 17.99 και δε το αγορασα,παω τωρα να το αγορασω 22.99.....
Τον χειμωνα πηρα δυο intenso απο Σκρουτζ με 5ευρα κουπονια next κατω απο 10 ευρω.
Τωρα δεν εχω να αγορασω καμια συσκευη, επειδη ολο τον χειμωνα το next πηγε συννεφο.

Εγω αλλο προσεξα: οτι η τελευταια μεγαλη συσκευη που αγορασα περσι τωρα κοστιζει στον Κωτσο 20% πανω. Για αυτο ειμαι υπερ των ατοκων δοσεων κι οχι cash αργοτερα, γιατι ο πληθωρισμος καλπαζει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.054
Μέλη
39.770
Νεότερο μέλος
iliokamenos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα