joela
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΠΕΡΟΥ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο
- Κεφάλαιο 3ο
- Κεφάλαιο 4ο
- Κεφάλαιο 5ο
- Κεφάλαιο 6ο
- Κεφάλαιο 7ο
- Κεφάλαιο 8ο
- Κεφάλαιο 9ο
- Κεφάλαιο 10ο
- Κεφάλαιο 11ο
- Κεφάλαιο 12ο].....Στην πλατεία ναβόνα καθήσαμε σε ένα παγκάκι και χαζεψαμε τον κόσμο,τα καφέ και τους υπαίθριους καλλιτέχνες,τρώγοντας το ομώνυμο πάγωτο απο το ταρτούφο(σλουρπ!!!!).είναι ένα παγωτό undercover,αφού φαίνεται εξωτερικά σαν....πάστα να το πώ?με σαντυγι απο πάνω. δεν μπορώ να το περιγράψω.Άλλωστε όπως κι εσεις θα διαπιστώσετε[B],"δεν θέλω να το μάθω,θέλω να το φάω ".[/B
- Κεφάλαιο 13ο
- Κεφάλαιο 14ο
- Κεφάλαιο 15ο
- Κεφάλαιο 16ο
- Κεφάλαιο 17ο
...Παρά την κουρασή μας,βγήκαμε ξανά στο δρόμο.Δε θέλαμε να χάσουμε και την fontana di trevi by night.Πήραμε απο ένα παγωτό και χεράκι-χεράκι μπήκαμε σε κάτι στενάκια,(πάλι τύπου πλάκας)και απολαμβάνοντας την πραγματικά πολύ γλυκια βραδιά(σαν άνοιξη ήτανε)λέγαμε ο ένας στον άλλο τι ωραία που περάσαμε και πόσο θέλουμε να ξανάρθουμε.
Εντωμεταξύ,στο δρόμο,συναντήσαμε τόσους Ελληνες όσους δε συναντήσαμε τις προηγούμενες μέρες.Λες και είμασταν συννενοημένοι ένα πράγμα.
Φτάσαμε και στην fontana di trevi και πολύ μου άρεσε,όμως νομίζω οτι αδικούνταν.Αν ήταν πιο σκοτεινα τριγύρω,το συντριβάνι με τον υπέροχο φωτισμό θα αναδεικνυόταν περισσότερο.Οπως και νά ΄χει όμως παρέμενε πανέμορφο.
Βγάλαμε πολλές φωτο,απο όλες τις μεριές του συντριβανιου,χερακι-χεράκι,αγκαλιασμένοι,να φιλιόμαστε,να κοιτιόμαστε.....
Και ύστερα,καθίσαμε και απλώς το χαζεύαμε αγκαλιασμένοι.
Αχχχχ!!!! ωραία ήτανε.Μετά απο λίγο,είπαμε να πάμε και στη piazza di spagna,αλλά μόλις βγήκαμε στο δρόμο,αλλάξαμε γνώμη.Η ώρα ήταν 22:30 και είχαμε ταξίδι αύριο και έπρεπε να σηκωθούμε νωρίς.Και όχι τπτ άλλο ξαγρυπνουσαμε και τα πεθερικά μου που είχαν κουραστει πολύ.Κι έτσι γυρίσαμε,αφου κάναμε μια στάση σε ένα μαγαζάκι και αγόρασα λιμοντσελο και κιαντι για τη μαμα και την αδερφη μου......
Εντωμεταξύ,στο δρόμο,συναντήσαμε τόσους Ελληνες όσους δε συναντήσαμε τις προηγούμενες μέρες.Λες και είμασταν συννενοημένοι ένα πράγμα.
Φτάσαμε και στην fontana di trevi και πολύ μου άρεσε,όμως νομίζω οτι αδικούνταν.Αν ήταν πιο σκοτεινα τριγύρω,το συντριβάνι με τον υπέροχο φωτισμό θα αναδεικνυόταν περισσότερο.Οπως και νά ΄χει όμως παρέμενε πανέμορφο.
Βγάλαμε πολλές φωτο,απο όλες τις μεριές του συντριβανιου,χερακι-χεράκι,αγκαλιασμένοι,να φιλιόμαστε,να κοιτιόμαστε.....
Και ύστερα,καθίσαμε και απλώς το χαζεύαμε αγκαλιασμένοι.
Αχχχχ!!!! ωραία ήτανε.Μετά απο λίγο,είπαμε να πάμε και στη piazza di spagna,αλλά μόλις βγήκαμε στο δρόμο,αλλάξαμε γνώμη.Η ώρα ήταν 22:30 και είχαμε ταξίδι αύριο και έπρεπε να σηκωθούμε νωρίς.Και όχι τπτ άλλο ξαγρυπνουσαμε και τα πεθερικά μου που είχαν κουραστει πολύ.Κι έτσι γυρίσαμε,αφου κάναμε μια στάση σε ένα μαγαζάκι και αγόρασα λιμοντσελο και κιαντι για τη μαμα και την αδερφη μου......
Attachments
-
47,7 KB Προβολές: 141