Basketball

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.659
Likes
50.482
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν δεν υπήρχαν τα σκάνδαλα, ούτε απέξω δεν θα πέρναγε.
Σωστό είναι αυτό, θα προπονούσε ακόμη ερασιτέχνες.
Είναι τεράστιο μέγεθος, μέχρι χτες αμφιβάλλω αν ήξερε τον Παναθηναικό ή την ευρωλίγκα.
Τεράστιο μέγεθος στα σχολικά πρωταθλήματα, ναι. Από τακτικής άποψης η Ευρωλίγκα είναι έτη φωτός μπροστά. Στους μαθητές πρέπει να φαίνεται τεράστιο μέγεθος, μαμούθ. Για μας είναι για γέλια, έχει πολλά ψωμιά να φάει.
Μια χαρά του έκατσε και του Τράκη, δεν θα πληρώνει και συμβόλαιο.
Ισχύει, μια χαρά βολεύτηκε. Αν τον απέλυε στο ματς με τη Φενέρ (όπου θα επέκτεινε το σερί του σε 7 ήττες σε 8 ματς... δεν έχει ξαναγίνει!) θα πρεπε να τον πληρώσει.
Επειδή κάποιος, δεν τον ξέρω είναι από το χωριό, ανέφερε τον Καρύδα ως τον πιο σοβαρό αθλητικό δημοσιογράφο,
Είναι. Έχει βέβαια δυο χούγια ως αμερικανολάτρης: το κολλεγιακό μπάσκετ (δε βλέπεται...) και το αμερικάνικο φούτμπολ (εντελώς τραγικό, καμία σχέση με το ράγκμπι, κάθε 2-3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ σταματάνε).
Αν είναι όντως έτσι, ε δεν πρέπει να γίνεται και κανάς κακός χαμός για το σκάνδαλο γύρω από αυτόν.
Ο Πιτίνο γύρισε στην Αμερική το καλοκαίρι και γύρισε όλες τις ομάδες του ΝΒΑ και τα μισά κολλέγια. Ε, τον πήρε η Κάτω Παναγιά των κολλεγίων. Παρεμπιπτόντως, απαρνήθηκε 40 εκατομμύρια για να καθαρίσει το όνομά του. Τους είχε κάνει μήνυση στο Λούιβιλ για παράνομη απόλυση (https://bleacherreport.com/articles...ntract-lawsuit-against-louisville-over-firing), έχασε και τα σώβρακα στη διαδικασία και συμφώνησε να αποσύρει τη μήνυση (πάνε και τα 40 εκατομμύρια!) με μοναδικό αντάλλαγμα να σβήσουν από το βιογραφικό του ότι απολύθηκε και να πουν ότι... παραιτήθηκε (https://247sports.com/college/louis...rick-pitino-vince-tyra-firing-ncaa-135766050/).
Eπίσης αναφέρεται και ένας πολύ σημαντικός λόγος που ανέλαβε το συγκεκριμένο κολέγιο (και όχι επειδή είναι μέτριο, κακέ άνθρωπε, ναι εσύ από το χωριό).
Ανέλαβε το συγκεκριμένο κολλέγιο γιατί μόνο αυτό τον δέχτηκε. Όλο το καλοκαίρι διαβάζαμε στον αμερικάνικο τύπο ότι ο μάνατζέρ του φιλούσε κατουρημένες ποδιές για τον πάρουν έστω trainer of coaches στο μιούρικα.

Στο μεταξύ οι παλινωδίες του σόουμαν δεν έχουν τελειωμό, μετά από χρόνια όπου έλεγε κι έγραφε ότι απολύθηκε άδικα, εχθές άλλαξε γνώμη (https://nypost.com/2020/03/17/rick-pitino-i-deserved-to-be-fired-by-louisville/) , όχι από καλοσύνη βέβαια, αλλά επειδή με το νέο κανονισμό του NCAA (από το 2017) κάποιος που έχει βρεθεί ένοχος για αδίκημα επιπέδου 1 και 2 μπορεί να χάσει την άδειά του (The NCAA still hasn’t ruled on Pitino and the latest Louisville scandal that led to his firing in 2017, so it’s uncertain whether he will face any discipline upon returning to the sport. ). Οπότε κάνει μια ωραία κωλοτούμπα ο βαψομαλλιάς μπας και τον αφήσου να προπονήσει έστω στην τραχανοπλαγιά που τον πήρε. Όπου θα πάρει και πολύ λιγότερα από όσα πήρε στον Παναθηναϊκό... (He is reportedly making just shy of the $1.1 million annually ) και λιγότερα κι από αυτόν που αντικατέστησε. Φτηνός τους βγήκε.

Γενικώς η ιδέα του να φέρνεις ξεπεσμένους κόουτς λόγω σκανδάλων από τα αμερικάνικα κολέγια είναι εντελώς αποτυχημένη, έφερε κι η Τορίνο πρόπερσι το "θρύλο" Λάρι Μπράουν και γελούσαν και τα ταμπλό, ο θεούλης κατάφερε να μην κάνει νίκη στο eurocup!
https://247sports.com/college/louis...rick-pitino-vince-tyra-firing-ncaa-135766050/
Άσε μας με τους παππούδες με το φλεξ και τα ζον πρες, γυρίσαμε στο '80 με το γιο του Φώσκολου και τον Κυρίτση με δαύτον. Πήγαινε καλέ μου στο Μιούρικα να παίζεις με τα άλογα και να τους λες για πράσσειν άλογα, εδώ είναι Ευρωλίγκα, δε σε παίρνει.
 
Μηνύματα
626
Likes
2.872
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Εγώ πάντως τον Ρικ τον λάτρευα και τώρα θα μου μείνει η κούπα..
1.078.0040.jpg
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σωστό είναι αυτό, θα προπονούσε ακόμη ερασιτέχνες.
και θα έπαιρνε 7 ψωροεκατομμυριάκια το χρόνο. Σιιιγά τα λεφτά.

Αν τον απέλυε στο ματς με τη Φενέρ (όπου θα επέκτεινε το σερί του σε 7 ήττες σε 8 ματς... δεν έχει ξαναγίνει!)
δεν έχει ξαναγίνει? Μόνο στη φετινή Ευρωλίγκα (μην αρχίσω και ψάχνω για παλαιότερα ρεκόρ, θα τραβάμε....μη πω τι) ο τοπ κόουτς της λίγκας με ΓΙΓΑΝΤΙΟ μπάτζετ ξεκίνησε με το φοβερό και τρομερό ρεκόρ του 2-7, ενώ ακολούθησε και ένα 0-4 αργότερα, ενώ ο next big thing όσον αφορά τους κόουτς είχε κάποια στιγμή 9 (ολογράφως εννιά) ΣΕΡΙ ήττες. Αυτό τι σημαίνει? Ότι έπρεπε να απολυθούν? Όχι. Συμβαίνουν αυτά. Και τώρα που το θυμήθηκα, ο τοπ κόουτς σε ένα τοπ 16 κάποτε, είχε ξεκινήσε με 4 ήττες (μία από αυτές από το Μαρούσι!) και ο πρωταθλητής Ευρώπης Πάο αποκλείστηκε. Και?


Ανέλαβε το συγκεκριμένο κολλέγιο γιατί μόνο αυτό τον δέχτηκε
Ο ίδιος κατονόμασε άλλα δύο κολλέγια που τον ήθελαν. Λέει ψέμματα? Το διέψευσαν τα άλλα σχολεία? (δεν ξέρω, ρωτάω). Αν όχι, σημαίνει ότι είχε λοιπόν και άλλες προτάσεις.


θρύλο" Λάρι Μπράουν
ο Μπράουν βέβαια νομίζω ότι είναι και ο μόνος που έχει πάρει και τίτλο στο NCAA και στο ΝΒΑ. Ε δεν είναι και λίγο.

με το γιο του Φώσκολου
Θέε μου, τι άλλο θα θυμηθείς. Αυτός παράτησε την προπονητική και άρχισε να γράφει σενάρια για τον πατέρα του. Αυτό και αν είναι στροφή καριέρας.

Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω εγώ ο περίεργος. Αν πραγματικά ήθελε κάποιος να φέρει ένα σχετικά σοβαρό όνομα στον πάγκο του Πάο, λέμε τώρα, έχει μείνει κανένας? Γιατί προφανώς βγάζω από την συζήτηση για διάφορους λόγους Ζοτς, Σάρας, Αταμάν, Μπαρτζω, Σφαιρό, Τσάβι, Λάσο, Ιτούδη, Μεσίνα. Τι μένει? Σκαριόλο? Πιανιτζιάνι??
Εγώ έναν που μπορώ να σκεφτώ με έργο σε όποιον σύλλογο και αν πήγε, και με εμπειρία σε Ευρωλίγκα, και σχετικά σοβαρό όνομα είναι ο Τρινκέρι. (γνωστός και ως Εθνικός Σταρ)

Η απάντηση βέβαια ξεκινάει από Β, το έχω καταλάβει, αλλά είπα να κάνουμε λίγο χαβαλέ.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
https://www.sdna.gr/mpasket/703432_antio-toy-panathinaikoy-ston-pitino-einai-pia-enas-apo-emas
Και τυπικά τέλος. Ήταν που θα πέθαινε ως Σπαρτιάτης για τους παίκτες του και ότι θα γύρναγε για την Ευρωλίγκα.
Όταν Πριντεζης και Παπανικολάου είπαν ότι αλλά τους είπε και αλλά έκανε έπεσαν τα ΜΜΕ να τους φάνε
 

Kyriakosm

Member
Μηνύματα
291
Likes
830
Ρε κοιτα ποιοι μιλανε.Αυτοι που εχουν για αρχηγο τον Τσουκαλα,υπευθυνο τυπου τον Καραπαπα,αντιπροεδρο τον Σαββα και προεδρο τιν Μαρινακη.
Screenshot_20200320-130328_Chrome.jpg
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Βρε τι κάνει το #menoume spiti.
 

Kyriakosm

Member
Μηνύματα
291
Likes
830
Γι αυτο σας λεω,μεχρι να περασει μη γραφεται τιποτα.Την προπαγανδα σας μετα.
 
Last edited:

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όταν Πριντεζης και Παπανικολάου είπαν ότι αλλά τους είπε και αλλά έκανε έπεσαν τα ΜΜΕ να τους φάνε
Ξέχασες τον Κόνιαρη. Που δεν ήταν παρών αλλά μπήκε και αυτός από σπόντα στο κείμενο που τους βάλανε να υπογρ...εεε τι λέω. Στο κείμενο που ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ γράψανε και βάλανε και τον Κόνιαρη μέσα, έτσι για ποικιλία μάλλον.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Το κείμενο γράφτηκε προφανώς με την προτροπή των Αφων. Το θέμα είναι η ουσία. Είχαν ή δεν είχαν δίκιο οι παίκτες ότι αλλά τους υποσχέθηκε και αλλά εκανε;

Τα ίδια έκανε στον ΠΑΟ δύο φορές. Τα ίδια και στην εθνική που συμφωνησε αμισθί και ζήτησε μετά πανάκριβους βοηθούς Αμερικανούς. Ετοιμαστείτε για νέα κωλοτουμπα. Αλλα λεει και αλλά κάνει γρνοκως
 

Kyriakosm

Member
Μηνύματα
291
Likes
830
Ο Ρικ Πιτίνο από το μεσημέρι της Παρασκευής (20/3) δεν είναι πια προπονητής του Παναθηναϊκού και επισήμως. Για κάποιους δεν ήταν εδώ και καιρό. Για άλλους μπορεί και να μην υπήρξε ποτέ. Στην Ελλάδα ζούμε. Εδώ που οι άνθρωποι που αποθέωναν, που έκαναν… πίτες στον Πιτίνο για μια συνέντευξη, για μία δήλωση, για ένα πλάνο, μόλις ο Αμερικανός μπήκε στο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ, τον έβγαλαν από «μάγειρα», μέχρι… παπατζή! Εδώ που πριν καν ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Πιτίνο, οι… ολυμπιακογράφοι, εν μέσω κορονοϊού έκαναν πολιτική, βγάζοντας «σκάρτο» τον Πιτίνο! Εδώ που τελικά ίσως να μην μας αξίζουν Πιτίνο αλλά… Αλέφαντοι! Ποδοσφαιρικοί, μπασκετικοί, βολεϊκοί… Εδώ που αντί να ευγνωμονούμε τον καλό Θεούλη, την τύχη και τον Γιαννακόπουλο που με την τρέλα του έφερε εις διπλούν έναν μύθο του Παγκόσμιου Μπάσκετ στην Ελλάδα, γράφουμε ό,τι γραφικότητα μας κατέβει στο κεφάλι (ή μας την υπαγορεύουν…) για να θαμπώσουμε τον Πιτίνο!
Κι είναι πραγματικά ευλογία για κάθε Παναθηναϊκό, για κάθε μη «καμένο» φίλαθλο, το γεγονός ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποχαιρέτισε τον Αμερικανό όχι απλά όπως του άξιζε αλλά με μια ανακοίνωση μνημείο- αλληλοεκτίμησης, σεβασμού και αγάπης! Κι αυτό γίνεται αντιληπτό σε κάθε λέξη. Επειδή βαριέμαι ασύστολα να γράφω τα αυτονόητα και να ασχολούμαι με τους ολυμπιακογράφους και τους μυαλοπώληδες: Το ότι ο μέγας Ρικ Πιτίνο συνέδεσε το όνομα του με τον Παναθηναϊκό θα αποτελεί πάντα και για πάντα αιτία υπερηφάνειας για το τριφύλλι και το ελληνικό μπάσκετ!
Θα είναι μια από τις ιστορίες που θα λέμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας! Κι αυτό δεν θα άλλαζε ακόμη και αν ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ούτε μισή νίκη μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Πιτίνο είναι ΜΥΘΟΣ. Και η παρουσία του, όσα άφησε στο τριφύλλι, οι γνώσεις και η οπτική γωνία που έβλεπε και αντιμετώπιζε τις καταστάσεις, θα αποδειχτούν σπουδαία παρακαταθήκη στο μέλλον. Δυστυχώς οι συνθήκες, όλο αυτό το βίαιο που περνάει η ανθρωπότητα, ανάγκασαν τις δύο πλευρές να γράψουν τον επίλογο νωρίτερα απ’όσο ήθελαν. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα.


Ο Πιτίνο επιστρέφει στις ΗΠΑ, στην οικογένεια του και από την προσεχή σεζόν στο αγαπημένο του NCΑΑ, με τον καημό ότι αφήνει ανολοκλήρωτο το έργο του στον Παναθηναϊκό… Έναν Παναθηναϊκό που τον τίμησε από την αρχή μέχρι το τέλος. Το τέλος της συνεργασίας, όχι της σχέσης. Αυτή υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Τα υπόλοιπα είπαμε… Γράψτε τα, εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
 

Nikos86

Member
Μηνύματα
547
Likes
4.011
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Ο Ρικ Πιτίνο από το μεσημέρι της Παρασκευής (20/3) δεν είναι πια προπονητής του Παναθηναϊκού και επισήμως. Για κάποιους δεν ήταν εδώ και καιρό. Για άλλους μπορεί και να μην υπήρξε ποτέ. Στην Ελλάδα ζούμε. Εδώ που οι άνθρωποι που αποθέωναν, που έκαναν… πίτες στον Πιτίνο για μια συνέντευξη, για μία δήλωση, για ένα πλάνο, μόλις ο Αμερικανός μπήκε στο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ, τον έβγαλαν από «μάγειρα», μέχρι… παπατζή! Εδώ που πριν καν ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Πιτίνο, οι… ολυμπιακογράφοι, εν μέσω κορονοϊού έκαναν πολιτική, βγάζοντας «σκάρτο» τον Πιτίνο! Εδώ που τελικά ίσως να μην μας αξίζουν Πιτίνο αλλά… Αλέφαντοι! Ποδοσφαιρικοί, μπασκετικοί, βολεϊκοί… Εδώ που αντί να ευγνωμονούμε τον καλό Θεούλη, την τύχη και τον Γιαννακόπουλο που με την τρέλα του έφερε εις διπλούν έναν μύθο του Παγκόσμιου Μπάσκετ στην Ελλάδα, γράφουμε ό,τι γραφικότητα μας κατέβει στο κεφάλι (ή μας την υπαγορεύουν…) για να θαμπώσουμε τον Πιτίνο!
Κι είναι πραγματικά ευλογία για κάθε Παναθηναϊκό, για κάθε μη «καμένο» φίλαθλο, το γεγονός ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποχαιρέτισε τον Αμερικανό όχι απλά όπως του άξιζε αλλά με μια ανακοίνωση μνημείο- αλληλοεκτίμησης, σεβασμού και αγάπης! Κι αυτό γίνεται αντιληπτό σε κάθε λέξη. Επειδή βαριέμαι ασύστολα να γράφω τα αυτονόητα και να ασχολούμαι με τους ολυμπιακογράφους και τους μυαλοπώληδες: Το ότι ο μέγας Ρικ Πιτίνο συνέδεσε το όνομα του με τον Παναθηναϊκό θα αποτελεί πάντα και για πάντα αιτία υπερηφάνειας για το τριφύλλι και το ελληνικό μπάσκετ!
Θα είναι μια από τις ιστορίες που θα λέμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας! Κι αυτό δεν θα άλλαζε ακόμη και αν ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ούτε μισή νίκη μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Πιτίνο είναι ΜΥΘΟΣ. Και η παρουσία του, όσα άφησε στο τριφύλλι, οι γνώσεις και η οπτική γωνία που έβλεπε και αντιμετώπιζε τις καταστάσεις, θα αποδειχτούν σπουδαία παρακαταθήκη στο μέλλον. Δυστυχώς οι συνθήκες, όλο αυτό το βίαιο που περνάει η ανθρωπότητα, ανάγκασαν τις δύο πλευρές να γράψουν τον επίλογο νωρίτερα απ’όσο ήθελαν. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα.


Ο Πιτίνο επιστρέφει στις ΗΠΑ, στην οικογένεια του και από την προσεχή σεζόν στο αγαπημένο του NCΑΑ, με τον καημό ότι αφήνει ανολοκλήρωτο το έργο του στον Παναθηναϊκό… Έναν Παναθηναϊκό που τον τίμησε από την αρχή μέχρι το τέλος. Το τέλος της συνεργασίας, όχι της σχέσης. Αυτή υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Τα υπόλοιπα είπαμε… Γράψτε τα, εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Που θα παντρευτειτε με τον Ρικ στην Αμερικη ή εδω? :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.777
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom