Ιταλία Bergamo/ Και μετα τι;

efiVa

Member
Μηνύματα
51
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Cuba
Οχι δε με νοιαζει για Zara αλλά για π.χ. περυσι στο Λονδινο είχα βρει κάτι All Star με επενδυση μεσα 63? και στην Ελλάδα ακόμα δεν έχουν έρθει και φυσικά με τα ίδια λεφτά παίρνεις την απλή έκδοση. παρόλα αυτά κάτι μου λέει ότι θα αφήσω λεφτά σε delicatessen και σε boutique ομαδων!!!!
 

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
efiVa;326353@mariagl: Μαρία καλησπέρα! Έκλεισα στο Starhotels Business Palace. Και απλά που μπορώ να φάω καλά και σε λογικές τιμές!!!!![/quote said:
Σοβαρα?? Το εχω κανει κρατηση για καβατζα σε περιπτωση που δεν μου κατσει το αλλο! Απο το booking το εκλεισες? Ειναι πολυ ωραιο αλλα μακρια απο το κεντρο και τριγυρω μαλλον δεν εχει και πολλα πραγματα να δεις απ οσο διαβαζω.. ποσο το εκλεισες? εγω 335 το τρικλινο.
 

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
υπαρχουν μαγαζια που θα βρεις πολυ καλες ευκαιριες σε καλες παντα μαρκες...αλλα αν θες τυπου ζαρα δε χρειαζεται να πας Μιλανο για να ψωνισεις..η περιοδος των εκπτωσεων βεβαια ειναι απ τις καλυτερες
Δημητρα σου εστειλα πμ
 

efiVa

Member
Μηνύματα
51
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Cuba
Ναι απο το booking, το 2κλινο 234? με πρωινό. Το καλό είναι ότι είναι δίπλα από το metro και στην κίτρινη γραμμή η οποία ενώνει με Duomo αλλά και Centrale (εκεί που αλλάζεις τρένα για άλλες περιοχές κ αεροδρόμιο). άλλωστε το ξενοδοχείο είναι κυρίως για τον ύπνο!
 

athina73

Member
Μηνύματα
92
Likes
16
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο ακόμη
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Το starhotels business palace είναι ένα μεγάλο ξενοδοχείο μακρυά μεν από το κέντρο αλλά ακριβώς απ'έξω είναι ο σταθμός του μετρό και σε δέκα λεπτά είσαι κέντρο!μην τρελένεστε από τις φωτογραφίες του....έχει την φθορά του χρόνου το ξενοδοχείο αλλά εμείς μια χαρά περάσαμε εκεί!καθαρά ήταν σίγουρα και καλό πρωινό είχε!γύρω από το ξενοδοχείο δεν έχει απολύτως τίποτα...αυτοκινητόδρομοι κάτι εργοστάσια...!!καλά να περάσετε!
 

dimitrak

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
500
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
παιδια εγω ειχα μεινει στο starhotel ritz το οποιο ηταν πολυ καλο..για δειτε το ....επισης προτεινω οποιο ξενοδοχειο βρισκετε να το βαζετε στο trivago.gr και αυτο θα σας δινει την καλυτερη δυνατη τιμη απο booking,otel,expedia κλπ...Α και κατι αλλο...το Travelplanet24.gr εχει -10% τα ξενοδοχεια στο Μιλανο αυτες τις μερες..πεσατε στην περιπτωση
 

efiVa

Member
Μηνύματα
51
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Cuba
Μαρια αν μπορεις στειλε και σε μενα pm....τωρα το καλοσκαφτηκα να το εχω στα υποψιν αν μεινει χρονος!!!!
 

mariagl

Member
Μηνύματα
844
Likes
648
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Εφη δεν μπορω να σου στειλω πμ ακόμα... Με την πρωτη ευκαιρια παντως, γιατι εκτος απο τις πληροφοριες της Δημητρας εκανα και μια μικρη ερευνα επι του θεματος :)
 

olgamania

Member
Μηνύματα
19
Likes
5
Ταξίδι-Όνειρο
French Polynesia
παιδιά γεια σας και από εμένα..χρειάζομαι την βοήθειά σας γιατί είμαι νέα στο χώρο των ταξιδιών..λοιπόν έκλεισα αεροπορικά εισιτήρια από Χανιά για Μπεργκαμο με 263ευρώ(+ 1 βαλίτσα) για να εμενα και για 2 φίλες μου για την χαλάρωση μας μετά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.(πολύ φτηνά!!).φτανουμε στο Μπεργκαμο 17/10 και ώρα 22.05 και φεύγουμε από το μπεργκαμο στις 24/10 και ώρα 17.20.έχω σκεφτεί το εξής πρόγραμμα : 19/10 να πάρουμε πρωινό τρένο για βανετια να μείνουμε εκεί 4 βράδια.στις 23 να πάρουμε πάλι πρωινό τρένο και να πάμε βερονα για ένα βράδυ.και στισ 24/10 να φύγουμε από Βερόνα για Μπεργκαμο ώστε να προλάβουμε την πτήση μας ( :( )
οι ερωτήσεις-απορίες μου είναι οι εξής:
α) πως σας φαίνεται το πρόγραμμα πού έφτιαξα?
β) το βράδυ στις 17 που φτάνουμε στο αεροδρόμιο τι συγκοινωνία θα πάρουμε για να πάμε στο μιλάνο?δρομολόγια και τιμές....
γ) στις 24 φτάνουμε στο Μπεργκαμο.πώς θα πάμε στο αεροδρόμιο που είναι λίγο πιο έξω από την πόλη?τι ώρες έχει δρομολόγια?και τι τιμές έχει?
Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων!!!!!!!!
α)καλό είναι... βασικά όντως το μιλάνο είναι μόνο για ψώνια (γύρω απ το duomo είναι όλα...) αν και Κυριακή τα καταστήματα θα ναι κλειστά...anyway. και Βενετία πιστεύω ότι αξίζει να μείνεις 3-4 μέρες οπωσδήποτε είναι πολύ ωραία... και Βερόνα μια μέρα είναι ok (έχει το σπίτι της Ιουλιέτας, μεσαιωνικό κτήριο στο κέντρο της Βερόνα λογικά θα το ξέρεις). :)
β)απ ότι κατάλαβα πετάς με rynair, αφού φτάνεις Μπέργκαμο. μπορείς να βγάλεις εισιτήριο μέσα στο αεροπλάνο, νομίζω είναι πιο οικονομικό γύρω στα 10 ευρώ/άτομο (και 15 ευρώ με επιστροφή, ανάλογα τι θέλεις...) αλλιώς θα βγάλεις μόλις φτάσεις στο αεροδρόμιο... (για δρομολόγια και τιμές δες αναλυτικά εδώ: Bus Bergamo airport <-> Milan centre - Terravision)
γ)αν πας από Βερόνα - Μπέργκαμο : αυτό δεν το ξέρω σίγουρα, οπότε καλύτερα να ρωτήσετε αν βολεύει κάποιο απ τα δρομολόγια της terravision, ώστε να πάτε στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο. :)
καλά να περάσεις!:)
 

koukounari

Member
Μηνύματα
17
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ
olgamania σε ευχαριστώ πολύ......τελικα θα μείνουμε 2 βραδια στο μιλάνο,3 βραδια στην βενετια και 2 στην βερονα....αποφασισα να μείνουμε παραπάνω στην βερονα γιατι ειναι γραφικη και να έχουμε περισσοτερο χρόνο να την δουμε....αααα μπορούμε να τα κλείσουμε μεσα στο αεροπλάνο?δεν το ηξερα...καλύτερα γιατί ήμουν σε δίλλημμα να τα κλείσω απο τώρα η οχι....
ναι ναι με rynair...όσο για την ξεκούραση που σας έλεγα μετα την εξεταστική δεν νομίζω να την χρειάζομαι αφου τώρα εχουμε κατάληψη:(
 

efiVa

Member
Μηνύματα
51
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Cuba
Η αληθεια ειναι koukounari μου οτι εχω κλεισει ηδη και νομιζω οτι βρηκα κατι καλο, κοντά σε μετρό (δηλ.δίπλα) και καλή τιμή σχετικά!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.761
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom