rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
Μετά από μια βόλτα στα σοκάκια της Σιένα , ένα εσπρεσάκι για να πάρουμε δυνάμεις, και ξεκινάμε για Monteriggioni
Το επέλεξα όταν διάβασα την ιστορία του Traveller, δεν γίνετε είπα, ψαγμένος είναι, κάτι θα ξέρει, και δεν έπεσα έξω
Χωριό Μπιζού όπως και ο ίδιος το χαρακτήρισε ,πανοραμικό μεσαιωνικό , που δεν χορταίναμε να βλέπουμε
Επιλέξαμε για φαγητό το Ristorante da Remo
Φωτογραφίες από Ristorante Da Remo, Monteriggioni - Εστιατόριο Εικόνες - TripAdvisor
Aκριβούτσικο για τα δικά μας δεδομένα, αλλά αρκετά ατμοσφαιρικό, με πολύ νόστιμα πιάτα, και για να πάρετε μια γεύση….
To κλασικο πιατο της Τοσκανης, λεγεται ταλιατα

Χειροποιητα ζυμαρικα picci με πεκορινο (απαιχτο )

Ταλιατελες με τρουφα και πεκορινο

Ταλιτελες ραγου, με αγριογουρουνο....(Παιζει να ηταν και χοιρινος κιμας....το πηρε κανεις χαμπαρι....?????)

Παγωτο βανιλια με μια καταπληκτικη μηλοπιτα...

Και ηρθε η πανακοτα με βυσσινο να μας ξεκανει τελειως....

Νιωθω τυχερη που ο διαιτολογος μου δεν μπαινει στο φορουμ......γιατι αν έμπαινε αυτος...δεν θα εγραφα εγω

Το επέλεξα όταν διάβασα την ιστορία του Traveller, δεν γίνετε είπα, ψαγμένος είναι, κάτι θα ξέρει, και δεν έπεσα έξω
Χωριό Μπιζού όπως και ο ίδιος το χαρακτήρισε ,πανοραμικό μεσαιωνικό , που δεν χορταίναμε να βλέπουμε
Επιλέξαμε για φαγητό το Ristorante da Remo
Φωτογραφίες από Ristorante Da Remo, Monteriggioni - Εστιατόριο Εικόνες - TripAdvisor
Aκριβούτσικο για τα δικά μας δεδομένα, αλλά αρκετά ατμοσφαιρικό, με πολύ νόστιμα πιάτα, και για να πάρετε μια γεύση….
To κλασικο πιατο της Τοσκανης, λεγεται ταλιατα
Χειροποιητα ζυμαρικα picci με πεκορινο (απαιχτο )
Ταλιατελες με τρουφα και πεκορινο
Ταλιτελες ραγου, με αγριογουρουνο....(Παιζει να ηταν και χοιρινος κιμας....το πηρε κανεις χαμπαρι....?????)
Παγωτο βανιλια με μια καταπληκτικη μηλοπιτα...
Και ηρθε η πανακοτα με βυσσινο να μας ξεκανει τελειως....
Νιωθω τυχερη που ο διαιτολογος μου δεν μπαινει στο φορουμ......γιατι αν έμπαινε αυτος...δεν θα εγραφα εγω