EUROVISION 2025

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Εμένα το τραγούδι μας δεν μου άρεσε στην αρχη, αλλά όταν είδα την Κλαυδια στον ημιτελικό, ανατρίχιασα. Είχε μια ενέργεια που σε διαπερνούσε. Μπράβο της!
Η δε ατάκα του Καπουτζιδη "ε, πες το πια κι είμαστε από τις 6.30 εδω" όλα τα λεφτά!
Την αμαρτία μου όμως θα την πω, γελασα πολύ με την Εσθονία, μου άρεσε τρελά!
Μου άρεσε κι η Γερμανία, ήταν πολύ χαριτωμένο το κορίτσι κι ο ρυθμός πολύ χορευτικος, παρόλο που δεν μπορούσα να ξεχωρίσω λέξη από αυτά τα μοντέρνα γερμανικά της νεολαίας. Θα μου πεις εδώ ούτε τα ελληνικά δεν πιάνω πια στα τραγούδια!
Το τραγούδι της Σουηδίας μου φανηκε σαχλό, από την Αυστρία μου άρεσε μόνο η παρουσίαση, αλλά ούτε το τραγούδι ούτε ο τραγουδιστής, όσο αφορά τώρα Δανία και Φινλανδία σκέτη απελπισια!

Last edited:

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Παρ' όλο που όταν ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Φωκάς είχα πει μέσα μου "Καλά κρασιά", τελικά το παίρνω πισω. Αυτό που είδα στη σκηνή ήταν πραγματικά άρτιο και η κοπέλα φωνάρα και στηρίζει το τραγούδι και το concept του όπως πρέπει. Μάλλον αύριο θα καμαρώσουμε νικητή τη Γαλλία η την Αυστρία (ή σουηδική τηλεόραση με τον τρόπο της έκλεισε αρνητικά το μάτι της σε ενδεχόμενη νίκη της χώρας φέτος- αν και προσωπικά τόσο το τραγούδι όσο κ οι τύποι μου αρέσουν πολύ)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.036
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom