EUROVISION 2025

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Εμένα το τραγούδι μας δεν μου άρεσε στην αρχη, αλλά όταν είδα την Κλαυδια στον ημιτελικό, ανατρίχιασα. Είχε μια ενέργεια που σε διαπερνούσε. Μπράβο της!
Η δε ατάκα του Καπουτζιδη "ε, πες το πια κι είμαστε από τις 6.30 εδω" όλα τα λεφτά!
Την αμαρτία μου όμως θα την πω, γελασα πολύ με την Εσθονία, μου άρεσε τρελά!
Μου άρεσε κι η Γερμανία, ήταν πολύ χαριτωμένο το κορίτσι κι ο ρυθμός πολύ χορευτικος, παρόλο που δεν μπορούσα να ξεχωρίσω λέξη από αυτά τα μοντέρνα γερμανικά της νεολαίας. Θα μου πεις εδώ ούτε τα ελληνικά δεν πιάνω πια στα τραγούδια!
Το τραγούδι της Σουηδίας μου φανηκε σαχλό, από την Αυστρία μου άρεσε μόνο η παρουσίαση, αλλά ούτε το τραγούδι ούτε ο τραγουδιστής, όσο αφορά τώρα Δανία και Φινλανδία σκέτη απελπισια!

Last edited:

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Παρ' όλο που όταν ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Φωκάς είχα πει μέσα μου "Καλά κρασιά", τελικά το παίρνω πισω. Αυτό που είδα στη σκηνή ήταν πραγματικά άρτιο και η κοπέλα φωνάρα και στηρίζει το τραγούδι και το concept του όπως πρέπει. Μάλλον αύριο θα καμαρώσουμε νικητή τη Γαλλία η την Αυστρία (ή σουηδική τηλεόραση με τον τρόπο της έκλεισε αρνητικά το μάτι της σε ενδεχόμενη νίκη της χώρας φέτος- αν και προσωπικά τόσο το τραγούδι όσο κ οι τύποι μου αρέσουν πολύ)

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Η Αυστρία αν και κούρασε η φάση, μου άρεσε πάρα πολύ , ειδικά τα εφέ με την βάρκα ήταν ίσως ότι καλύτερο έχω δει
Νομιζω οτι πρεπει να ετοιμαζουμε βαλιτσες για Βιεννη του χρονου. Υπερθεαμα!!!

Μου άρεσε κι η Γερμανία, ήταν πολύ χαριτωμένο το κορίτσι κι ο ρυθμός πολύ χορευτικος
Θα συμφωνήσω! Τρελό μπιτακι, θα γίνει χαμός στα μπιτσομπαρα το κακοκαιρι(και θα χαίρονται και οι Γερμανοί που θα τραγουδάνε στην γλώσσα τους!)

Μου άρεσε επίσης η Λετονία, μου θύμισε "όνειρο θερινής νυκτος" (από τα λιντλ βέβαια, αλλά και πάλι!). Πέθανα με την ατάκα Καπουτζιδη "είναι το καλύτερο τραγούδι που έχω ακούσει για τις βελανιδιές"

Λιθουανία επίσης αξιολόγη, καταθλιπτική αλλά αξιολογη.

Ενδιαφέρον έχει και η Αρμενία, ζαλίστηκα βέβαια λίγο με τα οπτικά εφέ...

Η Κλαύδια αρτιοτατη φωνητικά, το παιρνει πανω της ανετα με την φωνάρα της και χωρίς τίποτα άλλο. Το τραγούδι μια πολύ ωραία σύνθεση, με παραδοσιακες/βαλκανικές αναφορες(γι'αυτο και "μιλαει" τόσο δυνατά σε εμάς, ίσως επηρεάσει θετικα και τους γείτονες ψηφοφόρους των Βαλκανιων). Το στήσιμο μου φάνηκε υπερβολικό και αλλοπρόσαλλο. Πολλά και πολύχρωμα φώτα, ασύνδετοι σχηματισμοί στο background, πολύς χαμός για το τίποτα κατ'εμε. Θα του ταιριάζει μια πιο μινιμαλ, καθαρή και "λευκη" προσέγγιση πιστεύω. Αλλά αφού άρεσε ο Φωκάς, για ακόμα μια φορά, και περάσαμε τελικό, πάω πάσο! Μακάρι με τη φορα που πήρε μετά την πρόκριση να μπουκε 10αδα και γιατί όχι,5αδα! Καλή επιτυχία Ελλάδα (...και καλή όρεξη σε όλους μας για το βράδυ, νηστικός ποτε δεν είδε κανείς την eurovision)

tatooine

Member
Νομιζω οτι πρεπει να ετοιμαζουμε βαλιτσες για Βιεννη του χρονου. Υπερθεαμα!!!
Ξύπνησε το πρωί στον τιτανικό ως κειτ γουινσλετ χωρίς τον ντικαπριο, έβαλε μια απλή μεταξωτή ρόμπα γκουτσι πάνω του, και τσιρίζοντας βγήκε να μας πει τον πόνο του.
Θα συμφωνήσω! Τρελό μπιτακι, θα γίνει χαμός στα μπιτσομπαρα το κακοκαιρι(και θα χαίρονται και οι Γερμανοί που θα τραγουδάνε στην γλώσσα τους!)
Από την εποχή της Νένα με το 99 λουφτμπαλουνς έχει να βγάλει γερμανόφωνο τραγούδι (λέμε τώρα) το τρίτο ράιχ και να αρέσει.

Last edited:

varioAthens

Member
Παρ' όλο που όταν ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Φωκάς είχα πει μέσα μου "Καλά κρασιά", τελικά το παίρνω πισω. Αυτό που είδα στη σκηνή ήταν πραγματικά άρτιο και η κοπέλα φωνάρα και στηρίζει το τραγούδι και το concept του όπως πρέπει.
Βεβαια καπου ωπα με την ξεπατικοσουρα ε; Ειναι ΟΛΟ αντιγραφη απο το περσινο της Ουκρανιας (ο βραχος, η διαδρομη, τα στροβιλιζοντα νερα) καθως και απο μια παλιοτερη συμμετοχη επισης ουκρανικης, της Τζαμαλα (το φλεγομενο δεντρο).
TikTok - Make Your Day

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Από την εποχή της Νένα με το 99 λουφτμπαλουνς έχει να βγάλει γερμανόφωνο τραγούδι (λέμε τώρα) το τρίτο ράιχ και να αρέσει.
Και εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν!!!🎈🎈🎈

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ είμαι φαν της (πολύ) παλιάς-καλής Eurovision, πχ με αφορμή το εβέντ είδα βιντεάκια με τη συμμετοχή της Celin Dion, όπως και τον κούκλο τον Johnny Logan και ανατρίχιασα. Δίχως εφέ, δίχως χορευτικά, απλές κρυστάλλινες φωνές και μελωδία.
Πάνε αυτές οι εποχές ανεπιστρεπτί όμως και για να μη φαινόμαστε τόσο boomers, άκουσα 3-4 από τα φετινά. Υπέροχη η Κλαυδία και το τραγούδι της, αντιγουροβιζιακό όμως, δεν το καταλαβαίνουν οι ξένοι, λογικό το ακούω.

Ξετρελάθηκα με το αυστριακό, όχι τόσο στη μπαλάντα φάση, αλλά είναι τρελό μπιτάκι πιστεύω και γω ότι θα σκίσει. 'Υστερα από χρόνια, λογικά θα παρακολουθήσω απόψε, ξεκινάμε με τελικό κυπέλλου και συνέχεια με Γιουροβίζιο, δεν ξέρω πόσο ευλαβικά θα αφοσιωθώ (και στα δύο), εδώ είμαστε για τις εντυπώσεις μετά τον τελικό.

varioAthens

Member
Εγώ είμαι φαν της (πολύ) παλιάς-καλής Eurovision, πχ με αφορμή το εβέντ είδα βιντεάκια με τη συμμετοχή της Celin Dion, όπως και τον κούκλο τον Johnny Logan και ανατρίχιασα. Δίχως εφέ, δίχως χορευτικά, απλές κρυστάλλινες φωνές και μελωδία.
Πάνε αυτές οι εποχές ανεπιστρεπτί όμως και για να μη φαινόμαστε τόσο boomers, άκουσα 3-4 από τα φετινά. Υπέροχη η Κλαυδία και το τραγούδι της, αντιγουροβιζιακό όμως, δεν το καταλαβαίνουν οι ξένοι, λογικό το ακούω.

Ξετρελάθηκα με το αυστριακό, όχι τόσο στη μπαλάντα φάση, αλλά είναι τρελό μπιτάκι πιστεύω και γω ότι θα σκίσει. 'Υστερα από χρόνια, λογικά θα παρακολουθήσω απόψε, ξεκινάμε με τελικό κυπέλλου και συνέχεια με Γιουροβίζιο, δεν ξέρω πόσο ευλαβικά θα αφοσιωθώ (και στα δύο), εδώ είμαστε για τις εντυπώσεις μετά τον τελικό.
Αναμενω live σχολιασμο :bleh::haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Και ομως δεν θα συμφωνησω 100 % οτι το εθνικ ή τα πιο balkan τραγουδια δεν αρεσουν στην eurovision.Εαν μπορουσα να κανω λιστα με καλλιτεχνες που βλεπεις παντα στην eurovision ,ειναι
1.ο κλασσικος κιτς αστειος τυπος οπως o el chiki chiki ,η Lordi,οι Σουηδοι τωρα με τη σαουνα και κατι τυποι που ηταν ντυμενοι ρομποτ που συνηθως βγαινει και πρωτος γιατι αληθεια η ψεμα αυτα πιανουν στην eurovision
2.αυτος που εχει ενα εθνικ τραγουδι συνηθως το επιλεγουν κατι Αρμενιες ,Ουκρανιες,Σερβια,Καποιες περιπτωσεις βλεπε Ρουσλανα βγηκαν και πρωτη.
3,Κατι χαζοποπ που στελνουν κατι Εσθονιες,Αγγλιες που συνηθως περνουν και την τελευταια θεση
4.αυτος που θελει να περασει ενα μυνημα που ειναι στην επικαιροτητα πολιτικο ειτε κοινωνικο ,καμμια κριτικη απλα το αναφερω
και τελος
5.αυτος που εχει φωναρα και πραγματικη αξιζει πρωτη θεση(που την τρωνε δυστυχως η πρωτη κατηγορια)βλεπε τελευταιες συμμετοχες Γαλλιας ,ειδικα το τo mon amour νιωθω θα ακουγεται για χρονια.

Νομιζω η Κλαυδια βρισκεται βρισκεται κυριως στην 2η και την 5η κατηγορια αλλα και στην 4 με το δικο της μυνημα αντιστοιχα, γενοκτονια παραδειγμα

Παλια επαιρναν πρωτη θεση μονο τα χορευτικα και ανεβαστικα τωρα εχουν μπει στο παιχνιδι και οι μπαλαντες στις πρωτες θεσεις.

Μην ξεχναμε οτι στις ψηφοφοριες υπαρχουν και οι ψηφοι του κοινου αλλα και της επιτροπης ,που ειναι με τελειως διαφορετικα κριτηρια.Ναι σιγουρα πιστευω ο κοσμος θα βγαλει τους Σουηδους γιατι αυτο θελει ο κοσμος στην Εurovision η τον mr. εσπρεσσο μακιατo αλλα μην ξεχναμε οτι η Κλαυδια ειχε εξαιρετικα σχολια παγκοσμια μεχρι BBC.Πχ θυμαμαι την Γαλλια παλι ή ενα εξαιρετικο τραγουδι του Ελβετου οχι του Νεμου μιας μπαλαντας αλλης χρονιας ,που ξαφνικα απο κατω που ηταν απο το κοινο, με τις ψηφους της επιτροπης πηραν 10 αρια και 12 αρια και ανεβηκαν δευτερες τριτες θεσεις.Οποτε παρολο που ενιωθα οτι θα παρουμε πολυ κακη θεση ως τελευταια ,μετα την προηγουμενη εμφανιση απο outsider ανεβηκε πολυ στα προγνωστικα .

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.036
Μέλη
39.752
Νεότερο μέλος
Vassilis123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom