varioAthens
Member
Γιατι ηταν ξεμπαρκη… Αμερικη, Ασια, Αφρικη δεν την επαιζαν την Αυστραλια, ε ηρθε στην μαμά Αγγλια
Νομιζω οτι πρεπει να ετοιμαζουμε βαλιτσες για Βιεννη του χρονου. Υπερθεαμα!!!Η Αυστρία αν και κούρασε η φάση, μου άρεσε πάρα πολύ , ειδικά τα εφέ με την βάρκα ήταν ίσως ότι καλύτερο έχω δει
Θα συμφωνήσω! Τρελό μπιτακι, θα γίνει χαμός στα μπιτσομπαρα το κακοκαιρι(και θα χαίρονται και οι Γερμανοί που θα τραγουδάνε στην γλώσσα τους!)Μου άρεσε κι η Γερμανία, ήταν πολύ χαριτωμένο το κορίτσι κι ο ρυθμός πολύ χορευτικος
Ξύπνησε το πρωί στον τιτανικό ως κειτ γουινσλετ χωρίς τον ντικαπριο, έβαλε μια απλή μεταξωτή ρόμπα γκουτσι πάνω του, και τσιρίζοντας βγήκε να μας πει τον πόνο του.Νομιζω οτι πρεπει να ετοιμαζουμε βαλιτσες για Βιεννη του χρονου. Υπερθεαμα!!!
Από την εποχή της Νένα με το 99 λουφτμπαλουνς έχει να βγάλει γερμανόφωνο τραγούδι (λέμε τώρα) το τρίτο ράιχ και να αρέσει.Θα συμφωνήσω! Τρελό μπιτακι, θα γίνει χαμός στα μπιτσομπαρα το κακοκαιρι(και θα χαίρονται και οι Γερμανοί που θα τραγουδάνε στην γλώσσα τους!)
Κοπυ πεϊστ ο Μπενσον Μπουν στα γκραμι ήτανε.Αυστραλός Σάκης Ρουβάς από τα λιντλ ήθελες να πεις!!!
Βεβαια καπου ωπα με την ξεπατικοσουρα ε; Ειναι ΟΛΟ αντιγραφη απο το περσινο της Ουκρανιας (ο βραχος, η διαδρομη, τα στροβιλιζοντα νερα) καθως και απο μια παλιοτερη συμμετοχη επισης ουκρανικης, της Τζαμαλα (το φλεγομενο δεντρο).Παρ' όλο που όταν ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Φωκάς είχα πει μέσα μου "Καλά κρασιά", τελικά το παίρνω πισω. Αυτό που είδα στη σκηνή ήταν πραγματικά άρτιο και η κοπέλα φωνάρα και στηρίζει το τραγούδι και το concept του όπως πρέπει.
Και εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν!!!Από την εποχή της Νένα με το 99 λουφτμπαλουνς έχει να βγάλει γερμανόφωνο τραγούδι (λέμε τώρα) το τρίτο ράιχ και να αρέσει.
Αναμενω live σχολιασμοΕγώ είμαι φαν της (πολύ) παλιάς-καλής Eurovision, πχ με αφορμή το εβέντ είδα βιντεάκια με τη συμμετοχή της Celin Dion, όπως και τον κούκλο τον Johnny Logan και ανατρίχιασα. Δίχως εφέ, δίχως χορευτικά, απλές κρυστάλλινες φωνές και μελωδία.
Πάνε αυτές οι εποχές ανεπιστρεπτί όμως και για να μη φαινόμαστε τόσο boomers, άκουσα 3-4 από τα φετινά. Υπέροχη η Κλαυδία και το τραγούδι της, αντιγουροβιζιακό όμως, δεν το καταλαβαίνουν οι ξένοι, λογικό το ακούω.
Ξετρελάθηκα με το αυστριακό, όχι τόσο στη μπαλάντα φάση, αλλά είναι τρελό μπιτάκι πιστεύω και γω ότι θα σκίσει. 'Υστερα από χρόνια, λογικά θα παρακολουθήσω απόψε, ξεκινάμε με τελικό κυπέλλου και συνέχεια με Γιουροβίζιο, δεν ξέρω πόσο ευλαβικά θα αφοσιωθώ (και στα δύο), εδώ είμαστε για τις εντυπώσεις μετά τον τελικό.