Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Δεν χρειάζεσαι τέτοιες συμβουλές εσύ! Είσαι ήδη κορυφή!Αδικα περιμενω τις συμβουλες για "ελαφρυ μακιγιαζ για παγετωνα" σ αυτη την ιστορια, αυτο μου λες?
Δεν χρειάζεσαι τέτοιες συμβουλές εσύ! Είσαι ήδη κορυφή!Αδικα περιμενω τις συμβουλες για "ελαφρυ μακιγιαζ για παγετωνα" σ αυτη την ιστορια, αυτο μου λες?
Κι εγώ περίμενα πολλά, εν τέλει όμως ξεπερνάει τις προσδοκίες μου αυτή η ιστορία. Κατανόησα βασικά καλύτερα τα «πρέπει» του νησιού, συμπεραίνοντας επίσης ότι η ενοικίαση αυτοκινήτου σου λύνει τα χέρια στη κυριολεξία.Εντυπωσιάστηκες! εγώ κατάπια τη γλώσσα μου, τι ήθελα και μίλαγα πριν και εκτέθηκα έτσι, και κανένας δεν μου είπε βγάλε τον σκασμό και περίμενε
Εγώ από την αρχή μια φορά δε ξαναδιαβάζω. ΝισάφιΚαθυστερώ γιατί μ' αρέσει να καλλιεργώ ένα κάποιο σασπένς![]()

Προς το παρόν για μονοήμερη αλλά δεν ξέρω τι κρύβει ακόμη στο μανίκι της η συγγραφέας!Όπα, τι έχουμε εδώ αγαπητέ μου;; Αρχίζεις κι αλλάζεις γνώμη;;
Α τις πιάνεις απ' την αρχή;; Καλά τότε να σπεύσω, αν είναι να χάνω αναγνώστες!!Εγώ από την αρχή μια φορά δε ξαναδιαβάζω. Νισάφι![]()
![]()
Ε θα τις φάω τις μπούκλες μου με σένα, δε γλιτώνουν...Προς το παρόν για μονοήμερη

Τι να κάνω, αδυναμίες είναι αυτές…
Κατανοητό και καλά έκανες αν ένιωθες έτσι! Όταν θα μπορέσεις να το οργανώσεις καλοκαίρι με αυτοκίνητο, τότε θα δεις κάποια πράγματα παραπάνω, που δυστυχώς δεν τα βλέπεις χωρίς αυτοκίνητο, κακά τα ψέματα....Παρόλα αυτά είδες και έκανες όμορφα πράγματα!!!Είχα μόνο 4 μέρες και δίστασα να νοικιάσω μόνη μου αυτοκίνητο, κυρίως επειδή φοβόμουν για τις χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες.
Άντε μαρήηηηηηηη συνέχισε την ιστορία να γουστάραμε τοπία!!!Καθυστερώ γιατί μ' αρέσει να καλλιεργώ ένα κάποιο σασπένς![]()

Όταν βγάζω φωτογραφίες προσπαθώ να μην έχει άλλα οχήματα για να βγαίνει το τοπίο κυρίως! Αυτό μπορείς να το πετύχεις σε πολλά σημεία της Ισλανδίας ακόμα και το καλοκαίρι! Παρόλα αυτά στα δυτικά φιόρδ, στο βορρά και ανατολικά, ιδιαίτερα τις περασμένες ώρες ή τις πολύ πρωινές δεν συναντάς ιδιαίτερη κίνηση. Οι φωτογραφίες του νότου δεν είναι έτσι, ειδικά όσο πλησιάζαμε στο Ρέικιαβικ. Ακόμα και το Ρέικιαβικ δεν έχει κίνηση, όπως μία ελληνική πόλη....Και να ρωτήσω πάλι κάτι, που το έχω απορία από την αρχή της ιστορίας. Επίτηδες έχεις διαλέξει φωτογραφίες που όλα τα τοπία και οι δρόμοι είναι παντελώς άδεια από κόσμο ή όντως ήταν ελάχιστοι αυτοί που κυκλοφορούσαν; Γιατί Ιούλιο μήνα δεν το λες low season, παρ' όλα αυτά αναδεικνύουν μια (ωραία) ερημιά οι φωτό.
Κατανοητό! Αμέ, να μας βάλεις και καμιά με κόσμο στο τέλος, δε θα πω όχι!Όταν βγάζω φωτογραφίες προσπαθώ να μην έχει άλλα οχήματα για να βγαίνει το τοπίο κυρίως! Αυτό μπορείς να το πετύχεις σε πολλά σημεία της Ισλανδίας ακόμα και το καλοκαίρι! Παρόλα αυτά στα δυτικά φιόρδ, στο βορρά και ανατολικά, ιδιαίτερα τις περασμένες ώρες ή τις πολύ πρωινές δεν συναντάς ιδιαίτερη κίνηση. Οι φωτογραφίες του νότου δεν είναι έτσι, ειδικά όσο πλησιάζαμε στο Ρέικιαβικ. Ακόμα και το Ρέικιαβικ δεν έχει κίνηση, όπως μία ελληνική πόλη....
Αν θέλεις στο τέλος της ιστορίας να ανεβάσω κάποιες φώτο για να δεις την κίνηση, κυρίως στο νότο, αν και θα δεις παρακάτω φώτο με κίνηση, όταν μπήκαμε στο Χρυσό Κύκλο και στο Ρέικιαβικ
Edit: Υπήρχαν πολλά σημεία που σταματούσα (όταν οδηγούσα εγώ) κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου για να βγάλω φωτογραφίες....τόσο κίνηση έχει πχ στους F-roads και στα δυτικά φιόρδ....![]()
Του εξηγώ ότι ο Laki είναι ένας από τους κρατήρες, ενός ευρύτερου ηφαιστειακού συστήματος και μπορούμε να τον δούμε από κοντά, αν φτάσουμε επιτέλους εκεί, υπονοώντας όλο νόημα ότι χρονοτριβούμε χωρίς λόγο! Όσο προχωρούσαμε τα λιβάδια λάβας γίνονταν μεγαλύτερα και πιο έντονα, σημάδι ότι κοντεύουμε…συζητούσαμε ότι στα αριστερά μας κανονικά θα έπρεπε να βλέπουμε κρατήρες, σύμφωνα με ένα χάρτη που είχα τυπώσει απο το ίντερνετ , αλλά είχε ομίχλη…. ώσπου φτάσαμε σε ένα σημείο που είχαμε γύρω μας βουνά (!)....και λέω "Τα βλέπεις όλα αυτά γύρω μας;" , "Ποια, τα βουνά;" , "Δεν είναι βουνά, είναι κρατήρες…"