• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

KEE PEIRAIA - ΑΙΓΙΝΑ

KEE PEIRAIA

New Member
KEE PEIRAIA
Το συγκεκριμένο θέμα έχει δημιουργηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς από το ΚΕΕ Πειραιά (στην Αίγινα)
Παρακαλούμε τους διαχειριστές να το αφήσουν να υπάρχει για λίγο χρόνο έτσι ώστε να εκπαιδευτούν οι μαθητές.

Ευχαριστώ

karantino

Member
Θέλω να πάω -Πράγα,Βουδαπέστη,Βιένη- Εχει κάνει κάποιος το ίδιο ταξίδι και μπορεί να μου προτείνει κάποιος καλέ ξενοδοχεία?

picaso

New Member
θέλω να ταξειδέψω στο Λονδίνο εχετε να μου προτίνεται κάπιο οικονομικό ξενοδοχείο

louloudi

Member
ΠΡΑΓΑ

Θέλω να πάω -Πράγα,Βουδαπέστη,Βιένη- Εχει κάνει κάποιος το ίδιο ταξίδι και μπορεί να μου προτείνει κάποιος καλέ ξενοδοχεία?
εχω παει αλλα δεν θυμαμαι κανενα ξενοδοχειο παντως ειναι πολυ ωραια!

louloudi

Member
πραγα

εχω παει αλλα δεν θυμαμαι κανενα ξενοδοχειο παντωσ ειναι πολυ ωραια

cat

New Member
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕNA KAΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΑΛΛΑΣ! ΕΙΝΑΙ 5ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ!!!

fodeliana

New Member
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Γιατί Πράγα και όχι Παρίσι που έχω πάει στο Holiday-In και στο ΡΙΤΖ και ήταν καταπληκτικά. Σου συνηστώ να πας, είναι Καταπληκτικά και χέστει Πράγα :haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360
Μέλη
40.009
Νεότερο μέλος
angelvala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom