Φινλανδία Rovaniemi μετα τέκνων τα Χριστούγεννα

underwater

Member
Μηνύματα
2.714
Likes
11.276
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μια κ το θεμα ειναι γενικο θα πω την αποψη μου ακομη μια φορα. Πηγα (ευτυχως) καλοκαιρι. Στο "χωριο" δεν υπαρχει τπτ παραπανω απο μαγαζια (με εξωφρενικες τιμες) για κινεζικα σουβενιρ κ δερματα κ λιγες δραστηριοτητες, μικρο παρκο κλπ. Ενα συνοθυλευμα σαν καταυλισμος Ρομα στη μεση του πουθενα. Το δε Ροβανιεμι πληρης απογοητευση. Μπετον κ τπτ ενδιαφερον. Αλπεις, χριατουγεννιατικη ατμοσφαιρα σε χιονισμενο χωριο ειναι οτι καλυτερο μπορω να φανταστω για γιορτες για μικρους κ μεγαλους..
Θα συμφωνήσω. Είχα πάει ως έφηβη με την οικογένεια μου. Για να μας ευχαριστήσουν μας πήγαν βέβαια οι άνθρωποι, αλλά θυμάμαι ακόμα και τότε, με την ελάχιστη ταξιδιωτική εμπειρία που είχα, μου είχε φανεί πολύ τουριστικό και αδιάφορο.
 

Pel

Member
Μηνύματα
752
Likes
3.811
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Εμένα πάλι με είχαν πάει Τετάρτη δημοτικού, και δεν θυμάμαι να παρατήτησα τίποτα από μαγαζιά, μόνο τη χαρά του να βλέπω από κοντά τον Άγιο Βασίλη θυμάμαι... Νομίζω ότι έχει να κάνει με την ηλικία που πάει κανείς (συν ότι δεν ξέρω πόσα μαγαζιά υπήρχαν όταν εγώ ήμουν Τετάρτη δημοτικού...)
 

Dimitris11mg

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπέρα! Έχω κλείσει ήδη ταξίδι ελσινκι Ροβανιεμι για μέσα Οκτώβρη! Υπάρχει κάποια ιδέα για δραστηριότητες στο ροβανιεμι τον Οκτώβρη; ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

EFIE

Member
Μηνύματα
43
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
μαλτα,βαρκελωνη,φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι,αιγυπτο
Καλησπέρα σε όλους.. ερώτηση..θα πάμε Λαπωνία Δεκεμβρίο..εκτός από τα ισοθερμικά, μπότες χιονιού..τι μπουφάν παίρνουμε? Αυτά του σκι είναι αρκετά ζεστά?? Θα βοηθούσε να πάρουμε κ ένα παντελόνι για σκι που είναι αδιάβροχα? ευχαριστώ!!!!
 

apos

Member
Μηνύματα
198
Likes
528
Πάρε πούπουλο μπουφάν. Αλλά στη βροχή μουσκεύει οπότε χρειάζεται και ένα αδιάβροχο από πάνω.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.760
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom