Άγιος Δομήνικος Άγιος Δομήνικος - Ιούλιος '11

vastsak

Member
Μηνύματα
46
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
go2dbeach με ποια εταιρεια πηγατε εσεις?απο αθηνα?ποσο περιπου κοστισαν τα εισητηρια?προτεινεις διαμονη σε ενα μερος και απο εκει εξορμησεις?
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.966
Likes
9.373
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πηγαμε με Iberia απο Αθηνα-Μαδριτη-Κανκουν. Τα εισιτηρια ηταν περιπου 800 ευρω το ατομο (το παιδι ειχε μια εκπτωση και μιλαμε για τον Ιουνιο του 2006).
Εμεις δεν ειμαστε ατομα που μενουν σε ενα μερος για πολυ , ουτε καν ειχαμε κλεισει ξενοδοχειο οταν φτασαμε.
Σε ολους αρεσε η Πλαγια ντελ Καρμεν για διαμονη τοσο , που οταν γυρισαμε απο το Μπελιζ ξαναμειναμε εκει. Ο μπαμπας την ειχε καταβρει με τα μπητς μπαρ και τις παγωμενες μπιρες , το παιδι ξετρελαθηκε με την αμμουδια και τα μαγαζια στην παραλια που ειχαν κουνιες αντι για καθισματα. Μας αρεσε πολυ και η Τουλουμ που μειναμε σε καλυβα στην αμμο , στην κυριολεξια αφου δεν υπηρχε πατωμα. Ολα αυτα ο μικρος τα θυμαται σαν μια υπεροχη περιπετεια , αλλα αν εσεις με μικροτερο παιδακι μεινετε σε ενα μερος , μια χαρα θα ειστε αφου οι αποστασεις ειναι μικρες. Κανκουν- Πλαγια ειναι περιπου 60 χλμ και Κανκουν-τουλουμ 140χλμ.
Το μονο που θα προτεινα να μη χασετε ειναι το isla Mujeres , το νησακι απεναντι απο το Κανκουν. Αφιερωστε 2-3 μερες πριν φυγετε , ειναι το καταλληλο μερος για να αποχαιρετησετε το Μεξικο , και το αεροδρομιο ειναι δυο βηματα. Ο Ιουλιος θεωρειται low season που σημαινει θα βρισκετε δωματιο ανετα και οι τιμες θα ειναι χαμηλοτερες.
 

kuduro

Member
Μηνύματα
12
Likes
1
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Δεδομενου οτι ειμαι νεο μελος και βλεποντας τωρα τις συζητησεις , επειδη εχω ταξιδεψει και στα 3 μερη που αναφερεις , ισως θα μπορουσα να βοηθησω στην επιλογη , αν δεν εχεις αποφασισει ηδη . Για να μη γραφω περιττες πληροφοριες , στη διαθεση σου για οποιαδηποτε διευκρινηση . . .
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.299
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom