finikass
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- εκτός από τη Γη???
ζηλεύωωωωωωωωωωωωω!!!! ερώτηξη: το δρομολόγιο της ραιαν για Όσλο είναι εποχιακό? ψάχνω να κλείσω για μάρτιο και δεν μου δίνει πτήσεις!
εγώ ρώτησα πότε πετάει για όσλο η ράιαν, όχι τι έχεις να μου ανακοινώσεις που θα μου σπάσει τα νεύρα :xmas_evil: ακούς εκεί γροιλανδία! και θα πας και Αιθιοπία βλέπω..:killme:..:xmas_lol::xmas_lol: βολεύει πάντως τον αύγουστο όντως..καθώς θα επιστρέφω από Γροιλανδία (βρήκα Copenhagen-Stavager στα 150 ευρό a/r).
Κιεγώ απάντησα τι σκέφτομαι μπάς και βρω ακόμη κανέναν τρελό νάρθει μαζί μου.εγώ ρώτησα πότε πετάει για όσλο η ράιαν, όχι τι έχεις να μου ανακοινώσεις που θα μου σπάσει τα νεύρα :xmas_evil: ακούς εκεί γροιλανδία! και θα πας και Αιθιοπία βλέπω..:killme:..:xmas_lol::xmas_lol: βολεύει πάντως τον αύγουστο όντως..

Υπάρχουν ακόμη δύο υποψήφιοι για εκεί αλλά θα αποφασιστεί τέλος Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου, σαν πρόγραμμα όμως θα περιλαμβάνει trekking και πιθανή πτώση με αλεξίπτωτο + road trip βορειότερα κοντά στο Molde.Αλλά για να μην ξεφεύγουμε απο το παρόν θέμα μπορεί να μπεί στο Αυγουστιάτικο πρόγραμμα και μια πεζοπορία σε άλλον Παγετώνα βορείως του Sognfjord.
και για μάρτη μόνη θα ανέβαινα πάνω...οπότε γιατί να μην το αφήσω για αύγουστο??Οπότε κράτα επαφή και αν έχεις και καμιά ιδέα για τίποτα δρατηριότητες μοιράσου τες δίχως δισταγμό ,απτήν άλλη γραμμή κάπιοι είναι όλο αυτιά.:xmas_smile::xmas_smile::xmas_smile:...η παρέα που ποτέ δεν είχακαι για μάρτη μόνη θα ανέβαινα πάνω...οπότε γιατί να μην το αφήσω για αύγουστο??