Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ερώτηση, για κάποιον που δεν έχει πάει, ποιο από τα δύο να προτιμήσει να πάει Αλάμπρα ή Αλκαζάρ αν είχε να επιλέξει ένα από τα δύο;
Σίγουρα Αλάμπρα. Όχι ότι το άλλο δεν αξίζει αλλά αν μπορείς μόνο ένα τότε Αλάμπρα

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Πω ουτε εγω εκλεισα .Εχασα μια την Αλαμπρα τωρα και με το Αλκαζαρ το ιδιο?
Τι φαση με τα παλατια τους?Εχω παει και Τοπκαπι,Βενετια,ενα σωρο πολεις τοσο sold out δεν μου εχει συμβει ποτε.
Θα μαι και εγω Τεταρτη και Πεμπτη.Ουτε για καθεδρικο ελεος δηλαδη εαν μπροστα δεν θα μπορω να μπω με εισητηριο δηλαδη?
Δε ξέρω πού βρισκεσαι και αν τελικά θα πας Γραναδα. Χθες παντως στο παλάτι dar al hora νομίζω καποιοι αγοραζαν απευθειας στο ταμείο το Dobla de Oro, που περιλαμβανει και την Αλάμπρα. Αν έρθεις από δω κάνε μια προσπάθεια. Επίσης πάρα πολλοί μες στην Αλάμπρα ειχαν τα εκτυπωμένα απο το μηχανημα εισιτήρια, πραγμα που με κανει να πιστεύω οτι δεν τα ειχαν αγοράσει ονλαην.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Δε ξέρω πού βρισκεσαι και αν τελικά θα πας Γραναδα. Χθες παντως στο παλάτι dar al hora νομίζω καποιοι αγοραζαν απευθειας στο ταμείο το Dobla de Oro, που περιλαμβανει και την Αλάμπρα. Αν έρθεις από δω κάνε μια προσπάθεια. Επίσης πάρα πολλοί μες στην Αλάμπρα ειχαν τα εκτυπωμένα απο το μηχανημα εισιτήρια, πραγμα που με κανει να πιστεύω οτι δεν τα ειχαν αγοράσει ονλαην.
Ειμαι στη Σεβιλλη ! Ευχαριστω πολυ παντως για την ενημερωση.Για Αλκαζαρ τιποτα ουτς στο tourist office.Αυριο παω Κορδοβα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.224
Μέλη
39.930
Νεότερο μέλος
Chrisovalantou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom