serginio
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νάπολι,Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία
ΝαιΚαλησπέρα παιδιά το εισητηρίο τ 10 ισχύει για όλες τις διαδρομές;
Π.Χ. placa Catalunya - Camp nou
Bãrcelonéta-sagrada familia
Monjuik και τα λοιπά...?
ΝαιΚαλησπέρα παιδιά το εισητηρίο τ 10 ισχύει για όλες τις διαδρομές;
Π.Χ. placa Catalunya - Camp nou
Bãrcelonéta-sagrada familia
Monjuik και τα λοιπά...?
Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας.. Έχουμε αποφασίσει μια παρέα 4 ατόμων να πάμε διακοπές στην Βαρκελώνη τον Ιανουάριο... Δεν μπορώ άλλη εποχή εκτός από Ιανουαρίο και Φλεβάρη λόγο δουλειάς... Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου δώσετε τα φώτα σας όσοι έρχεται πάει Βαρκελώνη για το αν είναι καλή εποχή τον Ιανουάριο πια περιοχή να διαλέξω να μείνω για να αισθάνομαι ασφαλείς και αν είχατε κάποιο θέμα με εγγληματοκοτητα πορτοφολαδες τσαμπουκάδες και τα σχετικά δεν ανυσηχω για μένα αλλά στην παρέα θα είναι και μια κοπέλα εγγυος και έχει της ανησυχίες της... Και θέλω να πέρασω καλά και να μην έχω γκρίνιες και άγχος.... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων...
κατά τα άλλα η Βαρκελώνη είναι πανέμορφη. Εμείς πήγαμε Μάρτιο και ο καιρός ήταν υπέροχος! Πάνω κάτω οι καιρικές συνθήκες είναι παρόμοιες με αυτές της Ελλάδας.Ξεκινά διάβασμα https://www.travelstories.gr/community/forums/Βαρκελωνόπληκτοι.107/Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας.. Έχουμε αποφασίσει μια παρέα 4 ατόμων να πάμε διακοπές στην Βαρκελώνη τον Ιανουάριο... Δεν μπορώ άλλη εποχή εκτός από Ιανουαρίο και Φλεβάρη λόγο δουλειάς... Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου δώσετε τα φώτα σας όσοι έρχεται πάει Βαρκελώνη για το αν είναι καλή εποχή τον Ιανουάριο πια περιοχή να διαλέξω να μείνω για να αισθάνομαι ασφαλείς και αν είχατε κάποιο θέμα με εγγληματοκοτητα πορτοφολαδες τσαμπουκάδες και τα σχετικά δεν ανυσηχω για μένα αλλά στην παρέα θα είναι και μια κοπέλα εγγυος και έχει της ανησυχίες της... Και θέλω να πέρασω καλά και να μην έχω γκρίνιες και άγχος.... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων...
Όχι για μένα. Τόσο ωραία μέρη έχει γύρω από τη Βαρκελώνη ή τέλος πάντων και μακριά από αυτήν, γιατί να πάτε στη Μαδρίτη; Πηγαίνετε στο Φιγκέρας, στην Χιρόνα, , πάρτε το τραίνο για Βαλένθια (είναι πάντως 3+ ώρες, όσο κι η Μαδρίτη), επισκεφθείτε τη Λλέιδα... Αν είναι να πάτε τόσο μακριά (και μάλιστα για ημερήσια), ε καλύτερα πετάξτε για καμιά πολη που να το αξίζει, από το Σαντιάγο μέχρι τη Σεβίλλη έχει επιλογές. Η Μαδρίτη τώρα δεν είναι και καμιά αξιόλογη πόλη τουριστικά ομιλώντας συγκριτικά με τις υπόλοιπες της Ισπανίας (υποκειμενικά πάντα), ελάχιστη ιστορία, βαρετή αρχιτεκτονική, αδιάφορα μουσεία (εκτός κι αν είστε φανατικοί με τις ζωγραφιές), δεν έχει τη ζωή, ιστορία, χαρακτήρα που έχει η Γρανάδα, η Κόρδοβα, το Τολέδο, το Σαντιάγο, η Βαλένθια, το Μπιλμπάο και πάει λέγοντας.Τέλος, θα αξιζε μονοήμερη Μαδριτη; ή ταλαιπωρια;
Όταν λες Sant Boi εννοείς τον δήμο Sant Boi ;Και σε ποιο ξενοδοχείο;και θα μεινω στην περιοχη Sant Boi κοντα στο σταθμο,
Αν θέλεις να πας 650 συν 650 χιλιόμετρα.Είναι σαν να λες θα πάω Θεσσαλονίκη και να πεταχτώ μονοήμερη στην Πάτρα.Τέλος, θα αξιζε μονοήμερη Μαδριτη;
θα μεινω σε φιλη οχι σε ξενοδοχειο..το μονο που ξερω προς το παρον είναι οτι ειναι διπλα στο σταθμο του τραινου..αν σας βοηθεαει αυτο.Όταν λες Sant Boi εννοείς τον δήμο Sant Boi ;Και σε ποιο ξενοδοχείο;
Τι θα μου προτείνατε δλδ απ αυτες τις επιλογεσ π ειπατε; (καλο θα ηταν να μην ειναι τοσο μακριά οντως) εχετε επισκεφτει καμια απ αυτες;;;Όχι για μένα. Τόσο ωραία μέρη έχει γύρω από τη Βαρκελώνη ή τέλος πάντων και μακριά από αυτήν, γιατί να πάτε στη Μαδρίτη; Πηγαίνετε στο Φιγκέρας, στην Χιρόνα, , πάρτε το τραίνο για Βαλένθια (είναι πάντως 3+ ώρες, όσο κι η Μαδρίτη), επισκεφθείτε τη Λλέιδα... Αν είναι να πάτε τόσο μακριά (και μάλιστα για ημερήσια), ε καλύτερα πετάξτε για καμιά πολη που να το αξίζει, από το Σαντιάγο μέχρι τη Σεβίλλη έχει επιλογές. Η Μαδρίτη τώρα δεν είναι και καμιά αξιόλογη πόλη τουριστικά ομιλώντας συγκριτικά με τις υπόλοιπες της Ισπανίας (υποκειμενικά πάντα), ελάχιστη ιστορία, βαρετή αρχιτεκτονική, αδιάφορα μουσεία (εκτός κι αν είστε φανατικοί με τις ζωγραφιές), δεν έχει τη ζωή, ιστορία, χαρακτήρα που έχει η Γρανάδα, η Κόρδοβα, το Τολέδο, το Σαντιάγο, η Βαλένθια, το Μπιλμπάο και πάει λέγοντας.