gone
Member
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.Το ξενοδοχείο που θα μείνω είναι το Hotel Saturnia & International- Via XXII Marzo - San Marco.Πως λοιπόν θα πάω από την Piazza le Roma στο ξενοδοχείο.Πιό βαπορέτο θα πάρω?
Εγώ - το μεγαλύτερο πρόβλημα τον Αύγουστο είναι η υπερπληθώρα τουριστών. Εϊναι τόσο πολλοί (τη μέρα), που η ιδρωτίλα σκεπάζει κατά κράτος την καναλίλα.... Αλλά πάντως παλεύεται - μην ακυρώσεις για αυτό.Φίλοι μου με καλύψατε για την μεταφορά.Όμως χθες συνάδελφος μου είπε ότι ο Αύγουστος δεν είναι καλή εποχή για Βενετία διότι μυρίζουν τα κανάλια, έχει κουνούπια και πολλή ζέστη στα ξενοδοχεία της πόλης.Μήπως ζηλεύει ή έχει δίκιο? Έχει πάει κάποιος Αύγουστο.
φεύγουν και τα κουνούπια?Μια χαρά θα είναι. Οι περισσότεροι επισκέπτες δεν μένουν στην Βενετία αλλά έξω, οπότε μετά τις 6:00 περίπου θα αρχίσουν να φεύγουν.
Μάλλον δίκιο έχει αν κ πιστεύω ότι ζηλέυει, πολύς κόσμος, ζέστη, δυσοσμία, κουνούπια κ πολλή υγρασία θα προσθέσω εγώ, αλλά αν πας προς το τέλος του μήνα τα πράγματα είναι σίγουρα καλύτερα κ πιο δροσερά (Ιούλιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα) κ βέβαια Βενετία είναι αυτή, πάντα ωραία είναι όλες τις εποχές κ δε νομίζω να σε απογοητεύσει απλά έναν μήνα αργότερα θα ήταν καλύτερα. Το καλό είναι βέβαια σε σχέση με το χειμώνα ότι κυκλοφορείς πιο άνετα κ μπορείς να κάτσεις έξω στα πολύ ωραία καφέ, bar κ εστιατόρια που έχει. Αν θες κ μια συμβουλή μην περιοριστείς στη διασκέδαση γύρω από το San Marco, περιπλανήσου στα στενάκια μακριά από τον κόσμο κ ειδικά προς την περιοχή Dorsoduro δεξιά από το Rialto που έχει πολλά μπαράκια κ cafe που συχνάζουν οι Ιταλοί κ κάποιες γωνιές που είναι φοιτητοστέκια κ λιγο alternative. Καλά να περάσεις....Φίλοι μου με καλύψατε για την μεταφορά.Όμως χθες συνάδελφος μου είπε ότι ο Αύγουστος δεν είναι καλή εποχή για Βενετία διότι μυρίζουν τα κανάλια, έχει κουνούπια και πολλή ζέστη στα ξενοδοχεία της πόλης.Μήπως ζηλεύει ή έχει δίκιο? Έχει πάει κάποιος Αύγουστο.